FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 16 jul 2016, 22:57

sekac je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:bio je nakav tipurić što je igrao u hajduku nekada davno,da mu nije to stari?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jerko Tipurić igrao za Hajduk a i za Zenićki Čelik

eh taj sele,kada smo bili klinci jaran mi navij'o za hajduk bolesnik bio, kada bi igrali lopte,kada god zabije gol pocheo bi se derati tipuriiich,imitirajuchi valjda pokojnog mladena delicha[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Besic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Besic » 16 jul 2016, 22:59

Hurtić je tu privremeno ali cijenim ga jer ne bježi od uloge favorita u derbiju.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jul 2016, 22:59

pasica je napisao/la:Zorice, zavrsilo radno vrijeme?

Jedva cekam da hurta izvede konjicu, da vidim tih 11, rezultat tih priprema strasnih, i da hladno opustosim prvi apoteku u povratku kuci.
Ne moze to tako brate, rekoh vec nekom. Krenes apaurine piti dan-dva prije derbija, da vec imas finu dozu u krvi prije tekme i onda poslije Hurtine demonstracije sile duplu dozu roknes, miran dođes kuci ko da smo dobili. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 jul 2016, 23:01

Hurtić sa svojih sedam superkvalitenih pojačanja sa internacionalnim iskustvom ...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 jul 2016, 23:03

joker90 je napisao/la:
pasica je napisao/la:Zorice, zavrsilo radno vrijeme?

Jedva cekam da hurta izvede konjicu, da vidim tih 11, rezultat tih priprema strasnih, i da hladno opustosim prvi apoteku u povratku kuci.
Ne moze to tako brate, rekoh vec nekom. Krenes apaurine piti dan-dva prije derbija, da vec imas finu dozu u krvi prije tekme i onda poslije Hurtine demonstracije sile duplu dozu roknes, miran dođes kuci ko da smo dobili. :D
Imamo li kakvu apoteku kao sponzora?
Dobro bi to bilo, vidiš. Apoteka sponzor, članovi jeftinije dobijaju lijekove, poveća se broj članova a mi dobijemo lijekove jeftinije.
Dino dobar zbog većeg broja članova a mi bezbolnije podnosimo poraze. :hmmmmm:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 jul 2016, 23:04

Stvorit ćemo jako Sarajevo koje će donijeti mnogo sreće navijačima.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 jul 2016, 23:06

Besic je napisao/la:Stvorit ćemo jako Sarajevo koje će donijeti mnogo sreće navijačima.
I onda nećemo više igrat u nedođijama i livadama :!:
Šta će biti prioriteti aktuelnog rukovodstva kluba na čijem ste čelu?

Kao prvo, deblokada svih blokiranih aktivnosti i funkcija kluba. U ovaj projekat smo krenuli sa sloganom "Sarajevo slobodno od svih ucjena, pritisaka, prijetnji, stečajnih postupaka…" To će nam omogućiti da klub orijentiramo u smjeru razvijanja drugih poslovnih aktivnosti koje će doprinositi samofinansiranju ili drugim riječima - moramo početi razmišljati kako da počnemo zarađivati novac poduzimajući i druge aktivnosti.

Osim ovoga, prioritet nam je osigurati trening kamp za klub koji će nam konačno omogućiti da vršimo trenažne procese na svojim terenima, a ne kao do sada da smo klasični podstanari. Ne znam da li uošte postoji klub u BiH. u bilo kojem rangu takmičenja, koji nema svoj teren ili terene. Gdje god odem u BiH, u koje god mjesto ili čak selo, vidim da lokalni timovi imaju svoje terene, samo Sarajevo nema. Toliko je važnih ljudi bilo na mjestu predsjednika ili su bili članovi uprave FK Sarajevo. Bili su to direktori velikih kompanija u bivšem sistemu, gradonačelnici, političari ali niko nije smatrao za potrebnim da Bordo timu obezbijedi vlastiti teren. Zbog toga sam jako zahvalan načelniku općine Ilidža sa kojim sam u intenzivnim pregovorima u vezi sa prostorom adekvatnog za trening kamp i akademiju FK Sarajevo. Općina Ilidža je shvatila naše potrebe i trenutak u kojem se nalazimo. Mislim da ćemo u saradnji sa njima riješiti taj problem. U taj kamp spremni smo uložiti odmah million KM, a u fazama planiramo investirati, u skladu sa projektom, blizu tri miliona KM. Dakle, odgovorno se ponašamo prema lokalnoj zajednici, vršimo svoju socijalnu i društveno odgovornu funkciju, želimo da se što više mladih ljudi bavi sportom i da iz tog kvaniteta dobijemo kvalitet. Taj kvalitet želimo brusiti kroz našu fudbalsku Akademiju koja će biti organizovana po uzoru na velike klubove iz Evrope i koja će prozvoditi fudbalere koji će biti značajno skuplji prilikom transfera nego je to sada slučaj .
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 16 jul 2016, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 jul 2016, 23:08

Sarajevo je za regionalnu ligu!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jul 2016, 23:17

joker90 je napisao/la:
Besic je napisao/la:
slika
EK Arena
Nema ga u zadnje vrijeme ni da baci koju o stadionu, povukao se skroz. :think:
Od svega ovog ispostovao samo onu pisljivu zastavu :lol:

Kakva ba regionalna liga. Molit Boga da bar ove sezone izborimo nekako europu. Da ne bude veci broj blamaza u 'nedodjijama' nego prosle godine, i hajde bar malo manji broj skandala i sramocenja sedamdesetogodisnjeg kluba!

A to sto mi 'pljujemo' klub po forumu cemo nekako prezivit, valjda.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 16 jul 2016, 23:21

Treba igrace podrzati i klub treba da bude iznad svakog ali sam vrlo skeptican sto se sezone tice.

Losa je atmosfera skroz, mogu misliti ako se izgubi derbi i ne pobjedi Zrinjski, sve ce poljuljati i onako losu atmosferu na relaciji uprava navijaci, daj Boze da se varam ali sam spustio ocekivanja za ovu sezonu.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 jul 2016, 23:22

Besic je napisao/la:Sarajevo je za regionalnu ligu!
Pod uslovom da se na euro takmicenja ulazi preko nacionalni takmicenja, inace europe nebi vidjeli dok smo zivi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 16 jul 2016, 23:24

mislis da bi nasa liga bila zanimljiva bez fks i fkz??? ako bi otisli u regiionalnu ligu???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Ingram
Kontakt:

Post Postao/la Ingram » 16 jul 2016, 23:39

Svasta sam procito al' da navijac Sarajeva za zastavu FK Sarajevo kaze da je pisljiva nisam. Neka te je stid i sram mazlume.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jul 2016, 23:41

Bili bi zadovoljni Europom?
A sta cemo tamo sa ovim ili slicnim sastavom?
Igranje jednog ili dva pred, pred, predkola mene ne cini sretnim.
To sto cu ili necu vidjeti velesile sa Malte, Makedonije, Armenije, ne cini mi bitnu stvar u zivotu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jul 2016, 23:42

FK Sarajevo - FK Vratnik 8:0
Benko 3x,
Ahmetović 2x,
Bekić Am. 2x,
Crnkić 1x

FK Sarajevo - FK Novi Grad 5-0
Husejinović
Benko
Duljević
Sarić
Osmanović

FK Sarajevo - NK Bosna 2-1
Ahmetović
Bekić Al.

FK Sarajevo - NK Zagreb 3-1
Bekić Am.
Ahmetović
Sarić

FC Spartak - FK Sarajevo 2-0

FK Sarajevo - NK Maribor (II) 4-1
Benko 2x
Anđušić
Hebibović

FC Krasnodar - FK Sarajevo 3-1
Crnkić

Al Wahda - FK Sarajevo 1-0

Lista strijelaca
Benko 6
Ahmetović 4
Bekić Am 3
Crnkić 2
Sarić 2
Husejnović, Duljević, Bekić Al, Osmanović, Anđušić, Hebibović 1

S obzirom na rezultate na pripremnim, a Bogami i igru, u ligi neka nam je Bog na pomoći.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 16 jul 2016, 23:42

Ingram je napisao/la:Svasta sam procito al' da navijac Sarajeva za zastavu FK Sarajevo kaze da je pisljiva nisam. Neka te je stid i sram mazlume.
I ja nmg da vjerujem :facepalm:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 jul 2016, 23:43

Evandere dok na klupi sjedi čovjek koji je zaostao u razvoju naše ambicije ne smiju biti veće.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 jul 2016, 23:45

f0rest1946 je napisao/la:
Ingram je napisao/la:Svasta sam procito al' da navijac Sarajeva za zastavu FK Sarajevo kaze da je pisljiva nisam. Neka te je stid i sram mazlume.
Procitajte sta je napisano jos par puta. Ako opet ne shvatite u kojem je to kontakstu napisano javite mi se na pp pa da objasnim. :salut:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 jul 2016, 23:53

FrancescoTotti je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:
Procitajte sta je napisano jos par puta. Ako opet ne shvatite u kojem je to kontakstu napisano javite mi se na pp pa da objasnim. :salut:
u kojem god da je kontekstu ne mozes to napisat brate al nikako
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 jul 2016, 23:58

Ajde ba, ne budite bukvalni. Jeste fakat takva balavurdija da se na takve gluposti kacite?

Naucite sta je preneseno znacenje, sta je ironija i sta je sarkazam.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], mire971, Pablo11 i 33 gosta.