FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja samo kažem da su oni izraziti favoriti a vi možete svoj neutemeljeni optimizam gajiti na čemu hoćete. Ne vidim dalje da sam ja nešto podcijenio našu ekipu, naša ekipa je solidna ali zbog svih dešavanja oko kluba i stručnog štaba na čelu sa Almirom Hurtićem toj ekipi su mogućnosti smanjene za 20% u startu kad izađu na teren.
Majkl, ja sam jako dobro upoznat situacijom u klubu, Marko Mihojević koji če bit štoper na derbiju ima minimalna primanja, Novaković svakako koliko god da ima to ne smatram ulaganjem u ekipu, nego u džepove privatne. Njihova odbrana je skuplja, vezni red skuplji i brojniji, napad bare bare, da nema Benke i napad bi im bio skuplji, tako da sve u svemu oni su dosta uložili i ova dva roka, mi smo u dva roka dosta izgubili, prošli rok haman niko nije ni ostao, ovaj se ko pokušalo nešto ispraviti, trenutno imamo jednog štopera klasičnog, to dovoljno govori koliko se ispravilo. Nema veze.
Ja sam svakako uz ekipu i nadam se najboljem, igrači su za mene prava ekipa i raja i uvijek ću ih podržati bez obzira na rezultate, nek se bore. Samo manimo se malo precjenjivanja sebe i omalovažavanja svega ostalog, to nas je i dovelo u velikoj mjeri ovdje gdje jesmo.
1. Više uložili u ekipu - pogledajte broj dolazaka i odlazaka jasno će bit u zimskom i ovom roku.
2. Pozitivnija atmosfera ne moram posebno pričati
3. Njihov teren
4. Trenerska nepoznanica
Sve govori u korist tog da su oni favoriti a bili smo i mi hiljadu puta pa su nas nagrdili, ali vjerovati u to da smo mi puno jači od njih je utopija.
Aktivne sudionike teme "ljubav is sex" unaprijed molim da mi ne repliciraju. Nemamo ista shvatanja i životne poglede i mimoilazimo se ko ličnosti tako da ta konverzacija ništa zdravo ne može polučiti.
Majkl, ja sam jako dobro upoznat situacijom u klubu, Marko Mihojević koji če bit štoper na derbiju ima minimalna primanja, Novaković svakako koliko god da ima to ne smatram ulaganjem u ekipu, nego u džepove privatne. Njihova odbrana je skuplja, vezni red skuplji i brojniji, napad bare bare, da nema Benke i napad bi im bio skuplji, tako da sve u svemu oni su dosta uložili i ova dva roka, mi smo u dva roka dosta izgubili, prošli rok haman niko nije ni ostao, ovaj se ko pokušalo nešto ispraviti, trenutno imamo jednog štopera klasičnog, to dovoljno govori koliko se ispravilo. Nema veze.
Ja sam svakako uz ekipu i nadam se najboljem, igrači su za mene prava ekipa i raja i uvijek ću ih podržati bez obzira na rezultate, nek se bore. Samo manimo se malo precjenjivanja sebe i omalovažavanja svega ostalog, to nas je i dovelo u velikoj mjeri ovdje gdje jesmo.
1. Više uložili u ekipu - pogledajte broj dolazaka i odlazaka jasno će bit u zimskom i ovom roku.
2. Pozitivnija atmosfera ne moram posebno pričati
3. Njihov teren
4. Trenerska nepoznanica
Sve govori u korist tog da su oni favoriti a bili smo i mi hiljadu puta pa su nas nagrdili, ali vjerovati u to da smo mi puno jači od njih je utopija.
Aktivne sudionike teme "ljubav is sex" unaprijed molim da mi ne repliciraju. Nemamo ista shvatanja i životne poglede i mimoilazimo se ko ličnosti tako da ta konverzacija ništa zdravo ne može polučiti.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 jul 2016, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
caffetin je napisao/la:@jurisicduska ta prica koju ti provlacis ovdje prilici navijacima malih klubova a Sarajevo to nije... znas da situacija nije takva kako ti pises ali se trudis da nas predstavis kao da smo u najmanju ruku Olimpic a njih kao da su Barcelona... a i derbiju nikad forma nije igrala ulogu... uzimali smo ih kad smo najaci bili a i oni nas isto
Gori sam ja stp sam se zakacio na ovo ,nego me fakat nasmijao ,doduse ovo je sad u modi i kako vecina radi.Kritika uvijek i respekt za protivnika ali izmialjanje i ostale stvari na racun kluba kojeg "volis" ne mogu shvatiti ali eto.Ipet ponavljam mzda mi budemo 5 mozda 1 ,fudbal jw to svi treniraju ,igraju ,nema garancija u fudbalu,ali nadajmo sw najboljem.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Tebi je Majkl ha se spomene da je neko više uložio ismijavanje. Kakvo je to ismijavanje, jesam ja gdje napisao šta loše za našu ekipu? Ti očigledno fudbal gledaš kroz pare.
Ali kako lik uvijek alibi pravi i oko pojacanja i oko svega. Eto dobar je bio Cetkovic, aaaaali mozda kod nas bude los. Eto trebali bi biti u vrhu, aaaali mozda zavrsimo peti. Mrs tamo ba, nije ovo Radnik pa da se trazi neki alibi. Ne budemo li ove sezone top 3, feminiziranog treba giljotinirati!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Željezničar izraziti favorit+sudijska organizacija.Samo nas sreća može spasiti poraza.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Dotični fudbal gleda tako da je sve moguće i da izgleda favoriti kod njeg ne postoji jer je u fudbalu sve moguće.. Opravdanje je jer je lopta okrugla, opravdanje je Lester siti, opravdanje je Island, opravdanje je Hofenhajm, opravdanje je yebeni Gibraltar, opravdanja su neke ekipe sa Malte..jurisicduska je napisao/la:Tebi je Majkl ha se spomene da je neko više uložio ismijavanje. Kakvo je to ismijavanje, jesam ja gdje napisao šta loše za našu ekipu? Ti očigledno fudbal gledaš kroz pare.
Potencira cijelo vrijeme nešto i onda sam sebi kontru udari.
Naprimjer: odlična pojačanja, strašni igrači ali nisu dok ne dokažu na terenu, zatim možemo biti prvi ali možemo biti i peti, fudbal je sve je moguće itd..
-
- Kontakt:
Da osvojimo duplu krunu Dino i Dinini nemaju šta raditi u Sarajevu. To je svima jasno.joker90 je napisao/la:Ali kako lik uvijek alibi pravi i oko pojacanja i oko svega. Eto dobar je bio Cetkovic, aaaaali mozda kod nas bude los. Eto trebali bi biti u vrhu, aaaali mozda zavrsimo peti. Mrs tamo ba, nije ovo Radnik pa da se trazi neki alibi. Ne budemo li ove sezone top 3, feminiziranog treba giljotinirati!
Igračima i limitiranom nelicenciranom poluprofesionalnom kadru kojeg nazivaju stručni štab podrška uvijek jer nisu oni krivi.
Poslije samo 3 kola lahko moguće da će nam prvi bježati 6 bodova.Nije da želim ali lahko moguće,preko 64%
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Eto izvinite u pravu ste ,odo spavati
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
- Kontakt:
Laku noć brate.Majkl je napisao/la:Eto izvinite u pravu ste ,odo spavati
kakav ce tanu onda izvjestaj pisat 2 sezone zaredom bez osvojenog trofeja i nedaj boze neizlaska u evropu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
300.000 mambi u plusu. Taj je najvažniji. A i on se da isfrizirati, ko umije.Rule_hz je napisao/la:kakav ce tanu onda izvjestaj pisat 2 sezone zaredom bez osvojenog trofeja i nedaj boze neizlaska u evropu
-
- Kontakt:
Uživajmo bar u sljedećih sedam dana, Bog zna da li ćemo imati priliku gledati ovakvu tabelu ikad više kad krene sezona..

Bili smo tako prošle godine prvi 7 dana,kada smo strašnu Drinu dobili 6:1 

- ElCartel11
- Kontakt:
Taman je tema bila malo zivnula, kad ono dodje Majkl nazad...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
A neka ga, može se s njim prodiskutovati. Samo da prestane sa ismijavanjem drugih i super je njega čitati, nije loše imati i tu stranu. Polako i nema potrebe za frkom trkom, neka i majkla, neka i ovih pozitivaca i negativaca, istina je negdje između uvijek.ElCartel11 je napisao/la:Taman je tema bila malo zivnula, kad ono dodje Majkl nazad...
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ingram je napisao/la:Sta je rec pa nije Tipurich i shto?nukleusmember je napisao/la:bio je nakav tipurić što je igrao u hajduku nekada davno,da mu nije to stari?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
prenese me nekad,odlutam[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema ga u zadnje vrijeme ni da baci koju o stadionu, povukao se skroz.Besic je napisao/la:
EK Arena

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zorice, zavrsilo radno vrijeme?
Jedva cekam da hurta izvede konjicu, da vidim tih 11, rezultat tih priprema strasnih, i da hladno opustosim prvi apoteku u povratku kuci.
Jedva cekam da hurta izvede konjicu, da vidim tih 11, rezultat tih priprema strasnih, i da hladno opustosim prvi apoteku u povratku kuci.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- bordoakapitar
Onaj napaceni Hurtic, ako ima imalo mozga treba za derbi igrace nahajcati i koristiti istu taktiku kao sto je Sablja igrao protiv nas na AFH. Oni imaju ovaj put trenera malo evropskijih pogleda, dobar igracki kadar i sigurno ce napasti i konacno igrati fudbal na derbiju. Mi kad god smo to uradili, oni su udarali i izvlacili povoljan rezultat. E ovaj put bih ja njih ubio njihovim oruzjem i mislim da je to jedini nacin da ih dobijemo. Jedini problem je sto ti za tu "taktiku" treba podrska sudije a to nasi nesposobnjakovici ne mogu na AFH da obezbjede a kamo li na Grbavici... Sve u svemu, nisam optimista. Ne bi ni bod bio los, jer ne bih mogao podnijeti da nas tri puta zaredom oderu...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk