Mislim da prenos iz Malte nece biti sto me cudi s obzirom da igraju prvi put u Europi,uzeti im junfer , zabit im 2-3 komada .
Dresovi dobri

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kazu izmedju nas i Borca...Borac je maltene pred gasenjem eo dvije sezone, ako mu je tamo bolje nego kod nas onda se stvarno treba zabrinutpinki je napisao/la:Stokić
ne mozes privuc raju da uzme clanske a komoli godisnje, nemamo mi te kulture josblue36 je napisao/la:Moje misljenje je da pored clanskih trebaju se uzeti i godisnje karte ako se misli pomoci klubu ipak je velika razlika izmedju 20 i 100 KM.
Ma znam brate ali ako si iz Sarajeva i ako vec ides na utakmice onda je to najbolje i najjednostavnije rjesenje za sve, i tebi dobro kupis kartu za sve utakmice i miran si , nema guranja za karte a i klubu dobro zna da ce pocetkom avgusta dobiti solidnu finansijsku inekciju. Ja to tako radim godinama.godrina je napisao/la:ne mozes privuc raju da uzme clanske a komoli godisnje, nemamo mi te kulture josblue36 je napisao/la:Moje misljenje je da pored clanskih trebaju se uzeti i godisnje karte ako se misli pomoci klubu ipak je velika razlika izmedju 20 i 100 KM.
kad bi svaki treci uzeo clansku bilo bi i vise nego dobro
Toliko je to dobro funkionisalo da su promjenili nacin rada jer su skontali da onako kako su radili ne moze i ne valja.A ja to tvrdim od pocetka tj od Jankovica fulano je i radjeno sve sto se ne smije.mukitmovac je napisao/la:To i ja hocu da napisem, pile drvlje i kamenje na Hareta i sad sve to pobi, kao dogovor hehe
Samo mi je cudno da i Hrvatskim medijima sluzimo za nabijanje cijene igracima.champions1921 je napisao/la:Joco je već u dobrim godinama i njemu odgovara da igra u klubu iz kog može otići kad hoće i Borac bi mu vjerovatno izasao u susret. Cilj mu je da se ispali vani da zaradi.
Meni je čudno da mi dodjemo ko reklamni pano velikom broju igrača koje mediji povezuju sa nama. Izgleda da smo idealni za nabijanje cijene.
Naravno da treba i van Sarajeva a i van BiH pa da svi navijaci imaju mogucnost postati clanovima. Samo treba skontati nacin na koji se moze postati clanom na daljinu sto bi se reklo.godrina je napisao/la:Sve je to ok, al zeljo ima bruku navijaca koji ne zive u sarajevu i njima ( i meni samom) je jako bitno da te clanske budu pristupne i mimo sarajeva
na osnovu cega mozemo reci da NE zadovoljavaju? jesu li igrali u nekim "poslozenim" ekipama pa se u takvim sredinama nisu uklapali?Neandertalac je napisao/la: Tebe zadovoljavaju ovi sto su dosli, ispunjavaju kriterije i ambicije Zelje kao najveceg i najtrofejnijeg kluba u BiH?
U Hrvatskim medijima se Zeljo ne spominje u vezi dovodjenja Ibaneza , juce u Sportskim novostima pise da treba u Belgiju a i da ga CZ zeli i da ce njen predsjednik doci u Zg na pregovore. I da je odbio ponudu Slovana iz Bratislave jer zeli u neku od liga petice, nas nema ni u jednoj rijeciCARSON je napisao/la:Samo mi je cudno da i Hrvatskim medijima sluzimo za nabijanje cijene igracima.champions1921 je napisao/la:Joco je već u dobrim godinama i njemu odgovara da igra u klubu iz kog može otići kad hoće i Borac bi mu vjerovatno izasao u susret. Cilj mu je da se ispali vani da zaradi.
Meni je čudno da mi dodjemo ko reklamni pano velikom broju igrača koje mediji povezuju sa nama. Izgleda da smo idealni za nabijanje cijene.![]()
![]()
cuj ibanez
![]()
![]()
Mi nemozemo dovesti najboljeg igraca iz naseg omladinksog pogona kamoli sta drugo-
Bio, ne bio očigledno su nam odgovarali njegovi uslovi samo je bilo belaj to obeštećenje...pa šta je onda bilo sa Jankovićem? Bukvalno je ispala situacija da je pošao da potpiše ugovor i nestlo boje u olovci ?vrbanjusa je napisao/la:Za Jankovića nije istinita ona priča koju je plasirao ovaj portal. Govedarica da je doveden bio bi najskuplji igrač ekipe (cca 50.000 godišnje). Ordagić nije htio.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Proximic, strucnjak9 i 12 gostiju.