FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MuhamedTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MuhamedTM » 25 jun 2015, 05:58

Sto se nacitah gluposti,sta vi radite po cijeli dan? Jedni kukaju drugi opisuju kako je sjajno I da nam pojacanja nisu potrebna. Mora se upravi dati vremena da vidimo sta moze ako ne ispune zacrtani cilj vozdra I eto. Samo naglabate zaboli me glava citati bs. Sve sto vi komentarisete nece uticati na situaciju u klubu.
Mislim da prenos iz Malte nece biti sto me cudi s obzirom da igraju prvi put u Europi,uzeti im junfer , zabit im 2-3 komada .
Dresovi dobri :thumbup:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 25 jun 2015, 07:35

Stokić :hmmmmm:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 jun 2015, 08:48

joj razlike teme kod nas i pitara
tamo dodje neki lik iz sirije i predstavljaju ga ma ko da je cafu, sve im fino roze, porede se sa barselonom, mancesterom
dodjes ovdje, ekipa 3-4 kola prije kraja prvenstva ispuni jasno zacrtani cilj jos se i bori za titulu usput i opet nista ne valja, sve crnjak do crnjaka
ok ja kontam da treba uvijek mozda traziti vise samo sto nam sada svima treba biti jasno da to vise nije bas tako realno zbog neke druge situacije
svi bi voljeli imat na papiru jak tim kao ono kad smo uzeli duplu i harali ligom, al hajmo malo vise vjerovat ovoj upravi, struci i ovim momcima jer ja vidim da se oni bore, ja vidim pomake i naravno da ima gresaka ko radi taj i grijesi
meni se cini da se sad radi bas sistemski i to u podpunosti podrzavam
sad smo svi stavili te clanske karte u bitnu kariku i vidjet cemo kako ce to sad odraditi ali im vjerujem jer su pokazali da rade ono sto je trenutno najbolje za zeljeznicar
meni licno je najveci crnjak to sto se trazi da uprava svako malo izlazi u javnost a svi se smijali pitarima kad su oni visili po naslovnicama, sta treba objavljivat kad je ko iso kakit pusti te ba ljudi, nase je da idemo na grbavicu navijamo i bodrimo sve dok oni rade kako treba a trenutno rade
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jun 2015, 08:49

pinki je napisao/la:Stokić :hmmmmm:
Kazu izmedju nas i Borca...Borac je maltene pred gasenjem eo dvije sezone, ako mu je tamo bolje nego kod nas onda se stvarno treba zabrinut :D
=\_1921_/=

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 25 jun 2015, 08:51

Moje misljenje je da pored clanskih trebaju se uzeti i godisnje karte ako se misli pomoci klubu ipak je velika razlika izmedju 20 i 100 KM.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 jun 2015, 08:54

blue36 je napisao/la:Moje misljenje je da pored clanskih trebaju se uzeti i godisnje karte ako se misli pomoci klubu ipak je velika razlika izmedju 20 i 100 KM.
ne mozes privuc raju da uzme clanske a komoli godisnje, nemamo mi te kulture jos
kad bi svaki treci uzeo clansku bilo bi i vise nego dobro
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 jun 2015, 08:55

Joco je već u dobrim godinama i njemu odgovara da igra u klubu iz kog može otići kad hoće i Borac bi mu vjerovatno izasao u susret. Cilj mu je da se ispali vani da zaradi.

Meni je čudno da mi dodjemo ko reklamni pano velikom broju igrača koje mediji povezuju sa nama. Izgleda da smo idealni za nabijanje cijene.
BUDI ŽELJO !!!

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 25 jun 2015, 09:03

godrina je napisao/la:
blue36 je napisao/la:Moje misljenje je da pored clanskih trebaju se uzeti i godisnje karte ako se misli pomoci klubu ipak je velika razlika izmedju 20 i 100 KM.
ne mozes privuc raju da uzme clanske a komoli godisnje, nemamo mi te kulture jos
kad bi svaki treci uzeo clansku bilo bi i vise nego dobro
Ma znam brate ali ako si iz Sarajeva i ako vec ides na utakmice onda je to najbolje i najjednostavnije rjesenje za sve, i tebi dobro kupis kartu za sve utakmice i miran si , nema guranja za karte a i klubu dobro zna da ce pocetkom avgusta dobiti solidnu finansijsku inekciju. Ja to tako radim godinama.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jun 2015, 09:20

mukitmovac je napisao/la:To i ja hocu da napisem, pile drvlje i kamenje na Hareta i sad sve to pobi, kao dogovor hehe
Toliko je to dobro funkionisalo da su promjenili nacin rada jer su skontali da onako kako su radili ne moze i ne valja.A ja to tvrdim od pocetka tj od Jankovica fulano je i radjeno sve sto se ne smije.
Zamisli sta za ugled naseg kluba i za neke igrace koji razmisljaju da dodju u Zelju znaci kada se pojavi u medijima jeste dolazim u Zelju i nakon par dana oni hoce da me prevare daju mi manje para.I dalje bi bilo bolje da pitaju odu gdje mu fali igrac nego da dovodimo samo nekoga sto ima neko ime u nasoj ligi a popunjeni smo na toj poziciji. Ili ako hoces Livaja je treci izbor bio na desnom beku Odovic je imao dva igraca koja je htio na tom mjestu prije njega.
Uglavnom da skratim ovako kako sad rade cini mi se bolje jer je do neki dan bilo katastrofa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 jun 2015, 09:22

Sve je to ok, al zeljo ima bruku navijaca koji ne zive u sarajevu i njima ( i meni samom) je jako bitno da te clanske budu pristupne i mimo sarajeva

CARSON

Post Postao/la CARSON » 25 jun 2015, 09:24

champions1921 je napisao/la:Joco je već u dobrim godinama i njemu odgovara da igra u klubu iz kog može otići kad hoće i Borac bi mu vjerovatno izasao u susret. Cilj mu je da se ispali vani da zaradi.

Meni je čudno da mi dodjemo ko reklamni pano velikom broju igrača koje mediji povezuju sa nama. Izgleda da smo idealni za nabijanje cijene.
Samo mi je cudno da i Hrvatskim medijima sluzimo za nabijanje cijene igracima. :crazy: :crazy: :crazy: cuj ibanez :rol: :rol:
Mi nemozemo dovesti najboljeg igraca iz naseg omladinksog pogona kamoli sta drugo-

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 25 jun 2015, 09:29

godrina je napisao/la:Sve je to ok, al zeljo ima bruku navijaca koji ne zive u sarajevu i njima ( i meni samom) je jako bitno da te clanske budu pristupne i mimo sarajeva
Naravno da treba i van Sarajeva a i van BiH pa da svi navijaci imaju mogucnost postati clanovima. Samo treba skontati nacin na koji se moze postati clanom na daljinu sto bi se reklo.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 jun 2015, 09:29

Neandertalac je napisao/la: Tebe zadovoljavaju ovi sto su dosli, ispunjavaju kriterije i ambicije Zelje kao najveceg i najtrofejnijeg kluba u BiH?
na osnovu cega mozemo reci da NE zadovoljavaju? jesu li igrali u nekim "poslozenim" ekipama pa se u takvim sredinama nisu uklapali?
sta uopste mozemo reci npr. o Tiguainhu? gdje si ga gledao da bi mogao donositi zakljucak da li je pojacanje ili nije?
u nasem klubu postoje ljudi koji zive fudbal za razliku od nas koji zivimo neke svoje poslove a fudbal nam je "najvaznija sporedna stvar". treba im vjerovati. ako su ih doveli, sigurno postoji neka racunica. na kraju krajeva, ljudima treba dati priliku pa da vidimo, bas kao sto su priliku dobili Memija, Bajic i ostali.

evo npr. Varea, mozemo reci da je u BiH covjek neko ime i da je jaci od prosjeka. ali kod nas se nije pokazao. naprotiv. bio je los. ko kaze da Livaja nece biti bolji u Zelji, ili Diatta nego su bili u dosadasnjim klubovima!?

hocu reci, nema suda dok ne pocne sezona.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 25 jun 2015, 09:30

Na betu ima postavljen Zrinjski-Željezničar..Moze se makar pratiti kako teku napadi.. :)

Tiago Mota novi hat-trick.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 25 jun 2015, 09:33

CARSON je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Joco je već u dobrim godinama i njemu odgovara da igra u klubu iz kog može otići kad hoće i Borac bi mu vjerovatno izasao u susret. Cilj mu je da se ispali vani da zaradi.

Samo mi je cudno da i Hrvatskim medijima sluzimo za nabijanje cijene igracima. :crazy: :crazy: :crazy: cuj ibanez :rol: :rol:
Mi nemozemo dovesti najboljeg igraca iz naseg omladinksog pogona kamoli sta drugo-
U Hrvatskim medijima se Zeljo ne spominje u vezi dovodjenja Ibaneza , juce u Sportskim novostima pise da treba u Belgiju a i da ga CZ zeli i da ce njen predsjednik doci u Zg na pregovore. I da je odbio ponudu Slovana iz Bratislave jer zeli u neku od liga petice, nas nema ni u jednoj rijeci :cry:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 25 jun 2015, 09:44

OVdje stvarno katastrofa čitati zadnjih par dana. Što kaže @kenan nikad ovdje niko nije odgovorio nikome ružno za pravu kritiku. I ja sam sto puta rekao da je članstvo prioritet. Evo još jedan primjer. Očigledano da našem klubu treba neka IT firma zbog ovih online navijača. Treba u upravu gurnuti nekoga ko ima tu firmu i ko će pomoći jeftino ili džaba. Kako možeš znati ko su ti ljudi nego preko članstva, ali pravog, fa vidiš sve detalje o tom članu. MOžda ih ima i više pa će zajedno pomoći bez ulaska u upravu, ali pozoveš ljude napravi se okrugli sto i sl i krene se i vidi šta ko može pomoći.
Nakon dugo vremena se ne slažem sa @bocacciom. Znam ja šta on priča vezano za ekipu pred euro nastupe, ali ja baš mislim da je ovo pravi put. Znači mi smo prošel godine krenuli u potpunu rekonstrukciju ekipe i potpuno novim putem. Amar je na kraju prošle godine zaključio svoj ciklus. Potrefilo se da smo baš tad dobili ove Mekedonce i ispali nesretno. Šta se moglo napraviti protiv MEtalurga ne znam, ali niko ne spominje činjenicu, da u svakom periodu priprema za euro nastupe imaš najmanje izglede da nekog kvalitetnog dovedeš. Svi čekaju da vide mogu li negdje vani otići i sl pa nabijaju nerealne cijene ili neće ni da čuju da igraju dok ne vide mogu li vani. Možda ni Nijemu tada nismo mogli zadržati iz istog razloga. MOžda je stvarno Zola bio najbolja opcija iako vrlo mlad, a uzevši sve u obzir itd itd. SA druge strane ne zna se ko može biti protivnik. Uvališ se 200.000 za dva igrača i dođe ti gori hala ekipa i šta? Onda imaš veoma malo vremana da nekog dovedeš i sl. Sve su to pitanja koja i sada moramo postaviti sebi prije nego išta napišemo. Što mislim da je pravi put ovo? JEr mi sad imamo prvih 11 koji nisu ootišli nigdje i spremni su za Euro nastupe. Na njih dodajemo opet neke malce od koji očekujemo dva nova BEganovića i tako vremanom pravimo mnogo lvalitetniju ekipu. Pravimo kvalitetnu bazu što dugoročno donosi spremnu ekipu za Eoru nastupe. Nadam se da ovako razmišljaju naši.
Eh sad doveli smo DIatu po meni bolji od BUčana i NUspahića koji su otišli sa te pozicije, Blagojević bolji od Hasanovića, Livaju nisam upratio ali onako po svemu što ste pisali trebao bi biti u rangu Zeljkovića ali on i Hodžurda pokrivaju sve što su Zeljković i BUčan u defanzivi plus poziciju zadnjeg veznog, destruktivca ako zatreba i daju recimo sa visinom EMira veću taktičku mogućnost. Sad zasad nam fali jedan bolji od Stane tj krilo i jedan visoki napadač. Ako par juniora upadne kao prošle godine to je mnogo šira baza po meni a mogli bi i Dino i Benjo Šehić i Hiroš i Mdižić biti od koristi pa čak i više. I Žera mali je ove godine kao Amir prošle.
Neki ovdje pričaju da nam je opao rejting u Evropi a mi sada imamo najveći koeficijent nego ikad, samo su u Evropu upali klubovi sa većim koeficijentim anego prošlih godina pa nismo nosioci. Volio bih da pitam @nendertalca i još neke poput @aldina što nisu oni na kraju sezone rekli svoj eželje što se tiče igrača iz naše lige. Evo ja sam npr napisao i za sad su od tih mojih dvojica tu (Diata i Blagojević). Što se tiče Ordagića treba vam biti jasno ko mu je menadžer i sve će vam se samo kazati zaštonije došao ovdje. Njega je Amar mršno davno. I sad on u eter pušta inofrmacije o nekim Mešanovićima, Husićima i sl. Za Govedaricu je objasnio drug @tm... nikako ne mogu da upamtim. Znači tražiš ga, on kaže cijenu, pa ti opet pitaš Odu i onda on kaže slažem se da je skup. Možda je Oda vidio da je ovaj Brazilac bolji igrač, ko zna. I brazilca sam zaboavio gore spomenuti.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 25 jun 2015, 09:49

Zna li se gdje je Nuspahic?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jun 2015, 09:52

Ma meni je najgore kod raje što se prosipa priča za igrače koje ne uspijemo dovest kao oni su tarabe šta će nam, da su valjali doveli bi ih....a da su isti došli govorili bi kako smo dobili odlična pojačanja :crazy:

Mzrim ovo što ne smijes kritiku uputit jer ti odma nekoliko dotičnih nađe odgovor kako "ti ne volis klub", "ako ti se ne viđa nemoj pratit" i slično :crazy: pa jbmu nismo ovce, šta treba da govorimo BRAVO SVAKA ČAST bez obzira na to šta uprava uradi :crazy: Govedarica je ralno sramota za klub i upravu, pa da je ne znam kakav igrač zbog pišljivih 20 milja ga nisi doveo....e samo nek mi neko sad kaže da to nisu tako male pare :facepalm: Sloboda nam je ukrala dva igrača koja smo jako željeli, prema jankovicu smo se ponijeli ko prema zadnjem debilu... i to su činjenice
=\_1921_/=

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 25 jun 2015, 09:56

Za Jankovića nije istinita ona priča koju je plasirao ovaj portal. Govedarica da je doveden bio bi najskuplji igrač ekipe (cca 50.000 godišnje). Ordagić nije htio.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 jun 2015, 09:58

vrbanjusa je napisao/la:Za Jankovića nije istinita ona priča koju je plasirao ovaj portal. Govedarica da je doveden bio bi najskuplji igrač ekipe (cca 50.000 godišnje). Ordagić nije htio.
Bio, ne bio očigledno su nam odgovarali njegovi uslovi samo je bilo belaj to obeštećenje...pa šta je onda bilo sa Jankovićem? Bukvalno je ispala situacija da je pošao da potpiše ugovor i nestlo boje u olovci ?
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Proximic, strucnjak9 i 12 gostiju.