FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ingram
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ingram » 16 jul 2016, 21:31

nukleusmember je napisao/la:bio je nakav tipurić što je igrao u hajduku nekada davno,da mu nije to stari?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta je rec pa nije Tipurich i shto? :kafa:

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 16 jul 2016, 21:31

Kostić: S ovakvim pristupom nećemo moći da pariramo Sarajevu

Nismo jedini u problemima :)
Amer Dupovac!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 jul 2016, 21:33

Rahma je napisao/la:Kostić: S ovakvim pristupom nećemo moći da pariramo Sarajevu

Ja mislim da je to mazanje ociju protivniku, a daj boze da nije
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 jul 2016, 21:35

Nama ko ima dovoljno volje da zabije gol zabit će ga taman da je B tim bilo kog kluba kamenolom lige.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 jul 2016, 21:42

Željezničar je izraziti favorit u derbiju, veća ulaganja u ekipu, bolja atmosfera u i oko kluba, hemija među igračima, trener moderan. Tako se i treba postaviti u toj tekmi, ko autsajder, nažalost ovaj put to jesmo. Bod ko kuća.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 16 jul 2016, 21:44

jurisicduska je napisao/la:Željezničar je izraziti favorit u derbiju, veća ulaganja u ekipu, bolja atmosfera u i oko kluba, hemija među igračima, trener moderan. Tako se i treba postaviti u toj tekmi, ko autsajder, nažalost ovaj put to jesmo. Bod ko kuća.
Ako ne primimo go osvajamo :clap:

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 16 jul 2016, 21:45

Sarajlijica1946 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Željezničar je izraziti favorit u derbiju, veća ulaganja u ekipu, bolja atmosfera u i oko kluba, hemija među igračima, trener moderan. Tako se i treba postaviti u toj tekmi, ko autsajder, nažalost ovaj put to jesmo. Bod ko kuća.
Ako ne primimo go osvajamo :clap:
ako ne primimo vise od 2, bod je nas
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 jul 2016, 21:46

Ova utakmica je izrežirana, Kostić prodaje mahalske po Bosni konta raja glupa. Nisu igrali ni 25% svojih mogućnosti. Tačno se vidjelo kad hoće da melju protivnika. Hurtić ako ima imalo mozga spremati se ko da se igra protiv Krasnodara, a ne protiv ove ekipe od danas, jer ovo nije realno stanje.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 jul 2016, 21:47

Veca ulaganja hahahahahhahahahajhajahahajajha
Placem hahahahhahaha
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 16 jul 2016, 21:48

jurisicduska je napisao/la:Ova utakmica je izrežirana, Kostić prodaje mahalske po Bosni konta raja glupa. Nisu igrali ni 25% svojih mogućnosti. Tačno se vidjelo kad hoće da melju protivnika. Hurtić ako ima imalo mozga spremati se ko da se igra protiv Krasnodara, a ne protiv ove ekipe od danas, jer ovo nije realno stanje.
slazem se 100% sa tim, samo me brine ovo ''Hurtić ako ima imalo mozga'' jer mislim da on to sigurno nema
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 jul 2016, 21:50

Zorica Brunclik prestani se sramotiti. Jahić košta ko naša odbrana kompletna sa izmjenama. A ni Grk ni Talijan ne igraju za kifle, mogli su u serija c igrat za 4-5 k eura.

+Bekrić, +Lendrić poboljšan ugovor, Stevanović jako dobar ugovor, Uglješa i Šećerović top ugovori za našu ligu, Španac odlično plaćen. Skontaj se ti malo.

Nikolić jedini od pojačanja što je u okvirima normalnog plaćen, i Lazić koji ima malu platu. Ostalo je sve ekstra plaćeno za naše uslove.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 jul 2016, 21:53, ukupno mijenjano 3 puta.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 jul 2016, 21:50

Boli nas koorčina što plačeš. Hahahahhshshahahaahaj
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 jul 2016, 21:50

Kostić jeste lik za zajebancije ali Hurtić je još veći.Nemamo pravo da se smijemo tuđoj muci kad je naša još veća.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 16 jul 2016, 21:50

Majkl je napisao/la:
Veca ulaganja hahahahahhahahahajhajahahajajha
Placem hahahahhahaha
nije smijesno..sigrno je da nasi TROSE 5 puta vise od ostalih, ali to nisu ulaganja nego nesto drugo
neki to zovu kradja

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 jul 2016, 22:00

jurisicduska je napisao/la:Zorica Brunclik prestani se sramotiti. Jahić košta ko naša odbrana kompletna sa izmjenama. A ni Grk ni Talijan ne igraju za kifle, mogli su u serija c igrat za 4-5 k eura.
Neka te drug,ja znam da vlada atmosfera linca i da je u modi crnjaciti jer nisi pravi navijac ako ne crnjacis i ne pljujes i ne omalovazavas igrace Sarajeva i da treba respektovati protivnika,sto naravno i ja kazem ,pogotovo jer u derbiju nema veze ni forma ni igraci ni tabela,ali izjaviti da su "ulozili" vise u ekipu i da je Jahic skuplji nego nasa zadnja linija je u najmanju ruku smjesno ali eto,to je tvoje misljenje koje je zasnovano na neznanju nekih stvari.Ne kazem da smo mi u prednosti ako smo skuplji ili nesto ali morao sam se nasmijati na ovo,ne vrijedi vise ni sa tobom polemizirati ,Zivio drug,nadam se da cemo slaviti u derbiju
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 jul 2016, 22:01

Fudo je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Kostić: S ovakvim pristupom nećemo moći da pariramo Sarajevu

Ja mislim da je to mazanje ociju protivniku, a daj boze da nije
x
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 16 jul 2016, 22:02

@jurisicduska ta prica koju ti provlacis ovdje prilici navijacima malih klubova a Sarajevo to nije... znas da situacija nije takva kako ti pises ali se trudis da nas predstavis kao da smo u najmanju ruku Olimpic a njih kao da su Barcelona... a i derbiju nikad forma nije igrala ulogu... uzimali smo ih kad smo najaci bili a i oni nas isto
menstrual

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 jul 2016, 22:03

slika

EK Arena

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 jul 2016, 22:08

nukleusmember je napisao/la:bio je nakav tipurić što je igrao u hajduku nekada davno,da mu nije to stari?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jerko Tipurić igrao za Hajduk a i za Zenićki Čelik
Sarajevo ljubavi moja!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jul 2016, 22:08

U pravu je Zorica, mi najvise ulazemo, a najvise se sramotimo! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, enzo1, ErosViverosViv, muhamedhulk, NazorUso i 36 gostiju.