Sta je rec pa nije Tipurich i shto?nukleusmember je napisao/la:bio je nakav tipurić što je igrao u hajduku nekada davno,da mu nije to stari?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta je rec pa nije Tipurich i shto?nukleusmember je napisao/la:bio je nakav tipurić što je igrao u hajduku nekada davno,da mu nije to stari?
VVVBK
Ja mislim da je to mazanje ociju protivniku, a daj boze da nijeRahma je napisao/la:Kostić: S ovakvim pristupom nećemo moći da pariramo Sarajevu
Nismo jedini u problemima
Ako ne primimo go osvajamojurisicduska je napisao/la:Željezničar je izraziti favorit u derbiju, veća ulaganja u ekipu, bolja atmosfera u i oko kluba, hemija među igračima, trener moderan. Tako se i treba postaviti u toj tekmi, ko autsajder, nažalost ovaj put to jesmo. Bod ko kuća.
ako ne primimo vise od 2, bod je nasSarajlijica1946 je napisao/la:Ako ne primimo go osvajamojurisicduska je napisao/la:Željezničar je izraziti favorit u derbiju, veća ulaganja u ekipu, bolja atmosfera u i oko kluba, hemija među igračima, trener moderan. Tako se i treba postaviti u toj tekmi, ko autsajder, nažalost ovaj put to jesmo. Bod ko kuća.
Veca ulaganja hahahahahhahahahajhajahahajajhajurisicduska je napisao/la:Željezničar je izraziti favorit u derbiju, veća ulaganja u ekipu, bolja atmosfera u i oko kluba, hemija među igračima, trener moderan. Tako se i treba postaviti u toj tekmi, ko autsajder, nažalost ovaj put to jesmo. Bod ko kuća.
slazem se 100% sa tim, samo me brine ovo ''Hurtić ako ima imalo mozga'' jer mislim da on to sigurno nemajurisicduska je napisao/la:Ova utakmica je izrežirana, Kostić prodaje mahalske po Bosni konta raja glupa. Nisu igrali ni 25% svojih mogućnosti. Tačno se vidjelo kad hoće da melju protivnika. Hurtić ako ima imalo mozga spremati se ko da se igra protiv Krasnodara, a ne protiv ove ekipe od danas, jer ovo nije realno stanje.
nije smijesno..sigrno je da nasi TROSE 5 puta vise od ostalih, ali to nisu ulaganja nego nesto drugoMajkl je napisao/la:Veca ulaganja hahahahahhahahahajhajahahajajhajurisicduska je napisao/la:Željezničar je izraziti favorit u derbiju, veća ulaganja u ekipu, bolja atmosfera u i oko kluba, hemija među igračima, trener moderan. Tako se i treba postaviti u toj tekmi, ko autsajder, nažalost ovaj put to jesmo. Bod ko kuća.
Placem hahahahhahaha
Neka te drug,ja znam da vlada atmosfera linca i da je u modi crnjaciti jer nisi pravi navijac ako ne crnjacis i ne pljujes i ne omalovazavas igrace Sarajeva i da treba respektovati protivnika,sto naravno i ja kazem ,pogotovo jer u derbiju nema veze ni forma ni igraci ni tabela,ali izjaviti da su "ulozili" vise u ekipu i da je Jahic skuplji nego nasa zadnja linija je u najmanju ruku smjesno ali eto,to je tvoje misljenje koje je zasnovano na neznanju nekih stvari.Ne kazem da smo mi u prednosti ako smo skuplji ili nesto ali morao sam se nasmijati na ovo,ne vrijedi vise ni sa tobom polemizirati ,Zivio drug,nadam se da cemo slaviti u derbijujurisicduska je napisao/la:Zorica Brunclik prestani se sramotiti. Jahić košta ko naša odbrana kompletna sa izmjenama. A ni Grk ni Talijan ne igraju za kifle, mogli su u serija c igrat za 4-5 k eura.
xFudo je napisao/la:Ja mislim da je to mazanje ociju protivniku, a daj boze da nijeRahma je napisao/la:Kostić: S ovakvim pristupom nećemo moći da pariramo Sarajevu
Nismo jedini u problemima
Jerko Tipurić igrao za Hajduk a i za Zenićki Čeliknukleusmember je napisao/la:bio je nakav tipurić što je igrao u hajduku nekada davno,da mu nije to stari?
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, enzo1, ErosViverosViv, muhamedhulk, NazorUso i 36 gostiju.