FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

GANI60
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GANI60 » 24 jun 2015, 23:30

tm8782 je napisao/la:Ukoliko mogu nekome pomoci ko nije iz Sa oko clanskih i toga nek se javi, ukoliko ima povjerenje. To je jedino sto mogu uraditi jb ga...
hocu ja nadam se da me neces zeznut :D
AMAR AMAR OSIM OSIM

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 24 jun 2015, 23:31

I pile sta kaze Oda za Stokica, treba li mu on? Da ne razglabamo hoce, nece.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 24 jun 2015, 23:37

mukitmovac je napisao/la:To i ja hocu da napisem, pile drvlje i kamenje na Hareta i sad sve to pobi, kao dogovor hehe
Danima se čovjek proglašava diletantom, te igrači, koji s njim pregovaraju, biraju druge klubove zbog njegove nesposobnosti. Pomislih da moraš biti plaho glup da Zelju odbiješ radi Slobode. Kad, na kraju, ispade da klub nije smatrao da su potrebni i vrijedni dodatnog troška.Znači, ponašaju se domaćinski, što mi se jako dopada.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 jun 2015, 23:38

Ma pile pise kako je vrijeme vani, pogubio se sav jadan od silnih igraca..Valjda da mu ne kazu i ti puko ko kokica pa se primirio. Onaj spisak sto su se hvalili znaci Odovic sam sebe slago sta mu treba. :o

Cekamo nastavak :kafa:
KHAJ PRICE

zeljo123
Kontakt:

Post Postao/la zeljo123 » 24 jun 2015, 23:53

Mesanovic (mislim da je on) danas sa Husicem i Husaricem u Tuzli na sastanku. Ne znam kolike su nam sanse.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 jun 2015, 23:54

Taj na papak ne treba kad bi igrali s 10 igraca..
KHAJ PRICE

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 jun 2015, 00:00

Niko ne spominje kako se sada vidi zasto Zeljkovic nije namjeravao donijeti papire da produzi radnu dozvolu. ;) Ocigledno je davno dogovorio ovu Kanadu, sigurno da ce tamo dobijati i duplo ili trostruko vise nego kod nas a igrat ce na poluprofesionalnom nivou.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 jun 2015, 00:01

Ukoliko neko kaze da mu nesto treba i kaze drugoj osobi pokusaj mi to zavrsiti. Taj drugi provjeri to sto treba i kaze cijenu toga famoznog proizvoda, a ona se ne svidi naruciocu tj misli da ne vrijedi toliko. Da li ipak on treba kupiti taj proizvod za koji misli da nije vrijedan tih para. Ono sto mi se jako svidja jeste da uprava i strucni stab komuniciraju. Dovodi se ciljano uz dogovor. Ja sam licno mislio da nasi nisu sposobni da dovedu nekoga dok nisam saznao neke stvari. Mi smo imali te igrace prvi na "trpezi" i nije nam ih niko uzeo nego jednostavno se procjenilo da to ne bi bilo to. Ovo prilikom se ujedam za jezik. Uprava i svi koji trenutno rade u klubu imaju moju punu podrsku. Pogotovo sad.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2015, 00:10

bagrcavi je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:bio je crni dres alternativa i 2009./10.
slika
Pola reprezentacije :zviz:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 25 jun 2015, 00:23

champions1921 je napisao/la:Dzaba se onda kritikovao Alihodzic kad eto nije do njega..
Svaki dan nove verzije

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 25 jun 2015, 00:24

Lazo i Mirko dva dobra druga :thumbup:

Ljudi se predomisli sta se moze. Greda im objasnio par stvari, a Odovic pocjepo onaj spisak i rekao hocu Hodzurdu :kafa:
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 25 jun 2015, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 25 jun 2015, 00:25

mamaSmurf je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Koga jos ovdje interesuje sastav Zelje? **** Zelju,nisu dovedena strasna pojacanja koja su navijaci trazili i nista vise nije vazno...Ovo igracica sto je tu nije vrijedno pisljiva boba. I o njima se ovdje ne pise. Pise se o onima koji nisu u Zelji. To je puno vaznije.
Uvijek sam smatrala da igrač, osim fizičkih predispozicija, mora imati i pristojan nivo inteligencije.
Možeš misliti koliki je IQ kod igrača koji umjesto Želje izabere Slobodu.Nije da nešto podcjenjujem taj klub, ali dugoročno gledano,zna se šta mu je bolje za dalju karijeru. Ako i nije glup, onda nema hrabrosti. Takvi igrači nam nikad nisu trebali. Podržavam upravu i stručni štab. Osim toga, majka mu stara, sačekajmo makar jednu zvaničnu utakmicu, a ne unaprijed drvlje i kamenje.
Tako je MAMA.No nekad je neophodno,zbog pojedinaca,izabrati i vaspitni alat pa nježno po guzi. :thumbup:

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 25 jun 2015, 00:37

tm8782 je napisao/la:Ukoliko neko kaze da mu nesto treba i kaze drugoj osobi pokusaj mi to zavrsiti. Taj drugi provjeri to sto treba i kaze cijenu toga famoznog proizvoda, a ona se ne svidi naruciocu tj misli da ne vrijedi toliko. Da li ipak on treba kupiti taj proizvod za koji misli da nije vrijedan tih para. Ono sto mi se jako svidja jeste da uprava i strucni stab komuniciraju. Dovodi se ciljano uz dogovor. Ja sam licno mislio da nasi nisu sposobni da dovedu nekoga dok nisam saznao neke stvari. Mi smo imali te igrace prvi na "trpezi" i nije nam ih niko uzeo nego jednostavno se procjenilo da to ne bi bilo to. Ovo prilikom se ujedam za jezik. Uprava i svi koji trenutno rade u klubu imaju moju punu podrsku. Pogotovo sad.
Ma naravno da imaju podrsku i imat ce je od 90% pravih i realnih navijaca Zelje. Ne treba nikakve zakljucke donositi na osnovu pisanja raznoraznih likova po forumu, zna se ko su oni da ih ne nabrajam. Uprava radi dobar posao, vracaju se dugovi, imamo finu ekipicu. Opet nam je mozda slaba klupa, ali ako uleti neko novi u prvih 11 sto vjerujem da hoce, automatski dobijamo igraca koji moze da uleti sa klupe i to bi bilo to. Ja sam zadovoljan :thumbup:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jun 2015, 00:46

FaraonTM je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:bio je crni dres alternativa i 2009./10.
slika
Pola reprezentacije :zviz:
Kad je duga kosa bila u fazonu :D

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 jun 2015, 01:05

FKZ1921@ Hajde da vratimo film i sjetimo se postova u toku prosle sezone kada sam muku mucio sa indijancima ovde da se da podrska timu. Znaju to cjenjeniji forumasi, a vecina ovih sto danas bleji o blagostanju uz svo postovanje za par vas je kritikovala, pljuvala, prosipala negativu do zadnjih par kola kada smo postali konkurenti za titulu, tek tada su svi poceli zadovoljno trljati ruke proglasavajuci sezonu uspjesnom.
Kratko nam pamcenje.
Ja iznosim svoje misljenje i ne zelim da sutim. Nisam zadovoljan mnogim stvarima, zasto bi sutio? Nisam slagao nista niti isao sa namjerom da prouzrokujem stetu voljenom klubu a to sto nam se misljenja razlikuju je normalna stvar.
Evo insajderi sami sebe pobijaju iznoseci neistine u pokusaju da se preuvelica i sakrije ovo sto sam kritikovao u najvecoj mjeri.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2015, 01:12

Već odavno ne možeš uputiti kritiku da te par vojnika ne napadne i izvrne ono što si napisao, uz obaveznu doskočicu 'javi se u klub ako misliš da možeš bolje'.

A posebna priča su čaršijski šupljaci koji se provlače kao insajderske informacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 01:14

Ocigledno je da ti branis interese nekoga ko nije trenutno u Zelji, a dok je bio pisao si pozitivno. ;)
FORZA ZELJO

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 25 jun 2015, 01:18

Violina
:-D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2015, 01:19

kenan_tm87 je napisao/la:Ocigledno je da ti branis interese nekoga ko nije trenutno u Zelji, a dok je bio pisao si pozitivno. ;)
O meni govoriš? Ja ne poznajem apsolutno nikoga iz kluba (ni bivše članove) i uvijek pišem pozitivno. Kritikujem samo neke stvari tehničke prirode za koje smatram da mogu biti na mnogo većem nivou bez nekih velikih ulaganja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 01:20

Virtu4l je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Ocigledno je da ti branis interese nekoga ko nije trenutno u Zelji, a dok je bio pisao si pozitivno. ;)
O meni govoriš? Ja ne poznajem apsolutno nikoga iz kluba (ni bivše članove) i uvijek pišem pozitivno. Kritikujem samo neke stvari tehničke prirode za koje smatram da mogu biti na mnogo većem nivou bez nekih velikih ulaganja.
Ne pisem tebi, nego onom iznad tebe.
FORZA ZELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Hrasno15, lakilone, nebeskasila, WeekendOffender, zemuntrg i 243 gosta.