ebo nanu svoju skromnu, malo škrtosti ne bi faliloAdmir_Sa je napisao/la:samo jedanSPY je napisao/la:Jel bali išta ubacio?![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Citizen-X
- Kontakt:
nema nista od hrvata rumuni su ih razvalili ko beba zvecku - ja sam stavio na dvicu - bog mu dusa mu zijanim zijanim al mislim da sa ovakvom igrom hrvati nemaju sanse a kvota 4 na rumune na lajvu....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Sta mislite ovo Poljska - Slovacka, hoce li ici preko 4.5 hendi...
ipak nisam uplatio ono sto sam napiso.....pola bilo blokirano (yebemu lutriju necu vise nikad otic)
evo sta sam odigro...za sad island proso...i koreja ide dobro...

evo sta sam odigro...za sad island proso...i koreja ide dobro...

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Citizen-X
- Kontakt:
ne znam je l bilo meni namijenjeno al evo da odgovorim kratko i jasno - mojne mi glumit kladionicarskog eksperta matere ti.Monkey je napisao/la:Naivno sa tvoje strane.
Citizen-X je napisao/la:ne znam je l bilo meni namijenjeno al evo da odgovorim kratko i jasno - mojne mi glumit kladionicarskog eksperta matere ti.Monkey je napisao/la:Naivno sa tvoje strane.
+1
Vjerovatno i hoche CRO popraviti igru,ali vrijedi pokushati sa nadom da neche dichi nivo igre.Shto ti pamethujesh bezveze?Chovjek je odigrao na neki manji ulog 100%,a vrijedi za toliko..
Citizen-X je napisao/la:ne znam je l bilo meni namijenjeno al evo da odgovorim kratko i jasno - mojne mi glumit kladionicarskog eksperta matere ti.Monkey je napisao/la:Naivno sa tvoje strane.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Koliko sam upratio chovjek skida velike kvote sa " lakochom " i sigurno ne ulazhe po 50 eura na te utakmice,pa se i ne chupa za kosu,nego uzhiva u svojim dobicima,ali kod padova ne gubi glavu..Moje vidjenje situacije..Shto se tebe tiche,hmmm,josh jedan forumski expert..
- Citizen-X
- Kontakt:
vala ja odigr'o dvicu dok su rumuni vodili 2 razlike na kvoti 3,5 na poluvrijeme tako da me bas zaboli sta ovaj prica...nick je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:ne znam je l bilo meni namijenjeno al evo da odgovorim kratko i jasno - mojne mi glumit kladionicarskog eksperta matere ti.Monkey je napisao/la:Naivno sa tvoje strane.
trebo si stavit 10x vise para na hrvatsku i cupat se za kosu
a evo da ne laprdam i dokaza... bilo je oko 2 razlike za rumune
http://www.****.cz/cz/sazeni/tiket/ ... mJOwa1E%3D
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 14 jan 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
haris1812hz
- Kontakt:
Ja sam odigrao x2 za kvotu 2,75Citizen-X je napisao/la:nema nista od hrvata rumuni su ih razvalili ko beba zvecku - ja sam stavio na dvicu - bog mu dusa mu zijanim zijanim al mislim da sa ovakvom igrom hrvati nemaju sanse a kvota 4 na rumune na lajvu....
Oprosti,greshka.Mislio sam na "expert".Monkey je napisao/la:ever sta mislis pod tim forumski expert?
Monkey je napisao/la:Je li vi igrate da dobijete ili da se ne cupate za kosu? Ko gleda tekmu vidi koliko francuske sudije paze i maze Hrvate, tako da za brigom potrebe nema.
znalac ima value na tu kvotu po svim mogucim racunicama i vjerovatno ako igra uzivo moze dosta toga uradit da bude ako nista na pozitivnoj nuli, i to je to, sta je trebo stavit 200 eura na kvotu 1,10 i dobit nista... ne kontam
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- aleksandarhz
- Kontakt:
Moze li misljenje za tekmu norveska-Japan mogu li ovo norvezani uzeti sa hendikepom ? 
Pa logichno je da vode jel? Svako i misli da che biti tako.Prije utakmice je postavljeno na -6.5,tako da...Ne izmishljaj toplu vodu na kvotu 1.01 i shuti.Vrijedilo je probati kod + 2 svakako.

Evo citizen zaposli ga
To za pare na kladionici dokazuje sa kakvim profilom chovjeka pricham.Kako ti to znash ?

Evo citizen zaposli ga
To za pare na kladionici dokazuje sa kakvim profilom chovjeka pricham.Kako ti to znash ?
Ko ceka Balica evo dade drugi.
Ne znam jaruga sto se uopste zamaras sa njim,ja samo jos malo cekam pa ga saljem na onu lepu opciju.

Ne znam jaruga sto se uopste zamaras sa njim,ja samo jos malo cekam pa ga saljem na onu lepu opciju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Citizen-X
- Kontakt:
ne sporim da tip pogadja i da zna - ali sporim sto je kurcevit a to mi ide na ku rac...
zavisi kolika je kvota bila kad su gosti vodili... koliki je hendikep bio itd itd pored tog 1 x 2 imas jos 50 mogucih nacina da se kontriras ali bacanje neke sice na jaku kvotu nikad nije lose, recimo bosna rukomet protiv zagreba 1x je bio 7-8 kvota a dvica 1,05 itd itd samo ako nanjusis nesto to su najbolje pare sa najmanje nerviranjaMonkey je napisao/la:Ajde mi objasni kako ce sad kad Hrvatska vodi biti u plusu? Ne moze nikako.
A ever ovaj expert je dobio vise para na kladionici nego sto svi u tvojoj porodici zarade za 5 godina.
Pao na prvom paru - Stefansson over 4.5 - dao 4.
Cijelu utakmicu je imao 5 šuteva..
kao da se boji šutati.
Još igrao Štrlek over 4.5 - dao već 5
,
Koreja over 28.5 - dali 14 na poluvremenu,
AGOVV over 2.5... ali džaba kad te neće..
Još igrao Štrlek over 4.5 - dao već 5
Koreja over 28.5 - dali 14 na poluvremenu,
AGOVV over 2.5... ali džaba kad te neće..
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 14 jan 2011, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
...što je više lome to je volim jače...
Koliko je dala ova kuja Ivana balić XD
Dva za sada.SPY je napisao/la:Koliko je dala ova kuja Ivana balić XD
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.