BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
sad dok mu fino ide, treba da uzme nekog trenera da malo radi s njim i msm da bi mogao daleko da dogura 
- sigurnoable
- Kontakt:
Ako prati neka kad osvoji ovaj turnir na mikrofonu kad mu ga ciko da kaze:"Pozdrav za moje vjerne navijace sa foruma"AsharaK je napisao/la:Damke prati forum
Virtu4l je napisao/la:Već u aprilu bi se Damir mogao naigrati ATP turnira, Casablanca, Bucharest, Munich, Estoril, Istanbul, sve turniri iz serije 250, svi su na zemlji, tri posljednja su u istoj sedmici, tako da će bez problema upasti u MD.
Vjerujem da ćemo u aprilu dočekati jedan sjajan rezultat na ATP nivou, neko četvrtfinale, pa možda i polufinale.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo Damire od početka godine se vidi da bi ovo mogla biti velika godina za njega, nadam se samo da će održati formu do RG i da tu bude najbolji 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ubode ga.Virtu4l je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Već u aprilu bi se Damir mogao naigrati ATP turnira, Casablanca, Bucharest, Munich, Estoril, Istanbul, sve turniri iz serije 250, svi su na zemlji, tri posljednja su u istoj sedmici, tako da će bez problema upasti u MD.
Vjerujem da ćemo u aprilu dočekati jedan sjajan rezultat na ATP nivou, neko četvrtfinale, pa možda i polufinale.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Da ima ko sa 3 gr mozga na BHT1 da prenose sutra
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da bar hoce otkupit RG da gledamo Damira bar prvo kolo al nista od toga..
Bravo Damire kralju.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
imas ES za to, a upitno je i na kojem ce terenu igrati jer nisu svi pokriveni kamerom bar koliko me sjecanje sluziMElloo je napisao/la:Da bar hoce otkupit RG da gledamo Damira bar prvo kolo al nista od toga..
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Bravo Dzumi..historija ispisana ..samo nastavi ovim tempom ..bice jos dobrih rezultata 
- bistrikboy
- Kontakt:
Bravo Damire manijace 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali nacionalne televizije plate da stave njhovog igrača na teren na kojem imaju kamere.ronaldo99 je napisao/la:imas ES za to, a upitno je i na kojem ce terenu igrati jer nisu svi pokriveni kamerom bar koliko me sjecanje sluziMElloo je napisao/la:Da bar hoce otkupit RG da gledamo Damira bar prvo kolo al nista od toga..
Može se i Klizan proći, jasno je svima da je Klizan ovdje favorit neću reći apsolutni ali jeste favorit. Ali nije ne pobjediv, uz odličnu igru Damira do finala a onda i do titule. Sa svima se može igrati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Kakav prenos na BHT pored turskih serija..nebudite smijesni.Sad se sjetih Klizan zna nekad da preda..mislim da je imao cesto takvih odluka,ako se nevaram 
Kad bi kojim slucajem osvojio ovaj turnir skocio bi na listi na oko 65 mjesto sto bi bio ogroman uspjeh
- madridista4ever
- Kontakt:
Damir je legenda, popravi mi dan danas majke mi.
Potpuna dominacija u meču, mogao ga je čak i ubjedljivije dobiti,pa u 1. setu kod 4:0 je imao 4 brejk lopte i nije uspio uzeti za 5:0, ali opet je nastavio kontrolisati meč ibez problema završio..
Gledao sam i Klizana danas, jako dobra igra protiv Almagra, sigurno bi bilo lakše Damiru protiv Almagra jer je ovaj u najvećem padu forme u karijeri. Opet, Damir je sutra rasterećen i sigurno je da će napraviti problema Klizanu, a mžda aBd i do pobjede.
Svaka čast majstore, BiH je uz tebe pogotovo SportSport forum.

Gledao sam i Klizana danas, jako dobra igra protiv Almagra, sigurno bi bilo lakše Damiru protiv Almagra jer je ovaj u najvećem padu forme u karijeri. Opet, Damir je sutra rasterećen i sigurno je da će napraviti problema Klizanu, a mžda aBd i do pobjede.
Svaka čast majstore, BiH je uz tebe pogotovo SportSport forum.
- madridista4ever
- Kontakt:
U tom slučaju bi mogao i do 60. mjesta čak jer igrači koji se vrte oko tih pozicija nisu puno napravili u ovoj sedmici. Ali i sa dosadašnjih 90 bodova bi poslije turnira trebao doći i do 70 pozicije.ronaldo99 je napisao/la:Kad bi kojim slucajem osvojio ovaj turnir skocio bi na listi na oko 65 mjesto sto bi bio ogroman uspjeh
Previše su historijskih mečeva BH selekcije izgubile da bismo i sutrašnje polufinale ATP turnira u Casablanci nazvali historijskim. "Historija" je uostalom riječ koja u Damirovom slučaju dolazi po završetku njegovih mečeva. Ispisao ju je i ove sedmice, kada je u svom četvrtom učešću u glavnim dijelovima ATP turnira došao do polufinala. Upisao je dvije nove pobjede nad TOP 100 igračima, prvu nad TOP 50 igračem, od ponedjeljka će opet ima ranking karijere, a najveća nagrada mu je učešće u sutrašnjem polufinalu i prilika da izmjeri svoj kvalitet u meču sa vrhunskim protivnikom.
Rijetki su igrači koji se mogu pohvaliti osvojenim setom na šljaci protiv Rafaela Nadala, a jedan od njih je Martin Klizan. Mučio je Martin Rafu i na travi Old England Club-a, a na tvrdoj podlozi u Pekingu je slavio i pobjedu. Na istoj podlozi je prije 10 dana uzeo set i Novaku Đokoviću. Namučiti dvojicu velikana na njihovim omiljenim podlogama u igri sa osnove linije mogu samo vrhunski igrači, a Martin je jedan od njih. Krasne ga, dakle, jako dobri osnovni udarci. Klizan je ljevoruki igrač, svojim forhendom može proizvesti dosta spina koji nanose probleme protivnikovom bekendu. U stanju ga je udarati i ravno, izuzetno snažno. Bekendom osvaja manje poena, ali mu je taj udarac i dosta konzistentniji. Sa obje strane je u stanju pogađati nevjerovatne uglove, kratke dijagonale, kojima otvara teren za lagane vinere. Voli biti u kontroli poena.
Slabosti u njegovoj igri koje su ga onemogućile da u potpunosti iskoristi svoj potencijal su servis, defanziva i ponajviše psiha. Osnovni zadatak njegovih protivnika je izbaciti ga iz komforne zone, učiniti ga nesigurnim i norvoznim. Izbačaj pri servisu postane loš, dolazi do pada postotka prvog servisa, redaju se duple greške, a ni osnovni udarci ne mogu naći teren. U takvog raspoloženju je u stanju izgubiti od bilo kog tenisera na svijetu.
Šta sutra Damir može protiv Klizana? Tačan odgovor na ovo pitanje nam vjerovatno ne bi mogao dati ni sam Damir. Značajnije zaključke ćemo izvoditi poslije sutrašnjeg polufinala. Sigurno je da Damiru ljevoruki igrači ne predstavljaju poseban problem, jer je svojim bekendom u stanju iskontrolisati protivnički forhend. Izuzetno je brz, pa će biti u stanju vratiti dosta loptica nazad i "dosadnom" defanzivnom igrom iznuditi greške. Bekend slajsom, skraćenim lopticama, kao i izlascima na mrežu sasvim sigurno može izbaciti Klizana iz ritma, pogotovo ako ovi segmenti igre budu kvalitetni kao u današnjem četvrtfinalu.
Veliki posao u Maroku je već obavljen, odbranjeni su poeni iz Mersina, obezbjeđeno je učešće na Roland Garrosu, a samim tim i opušteniji nastavak sezone. Idealni uslovi za nastavak sezone, koja sutra može postati samo bolja!
Rijetki su igrači koji se mogu pohvaliti osvojenim setom na šljaci protiv Rafaela Nadala, a jedan od njih je Martin Klizan. Mučio je Martin Rafu i na travi Old England Club-a, a na tvrdoj podlozi u Pekingu je slavio i pobjedu. Na istoj podlozi je prije 10 dana uzeo set i Novaku Đokoviću. Namučiti dvojicu velikana na njihovim omiljenim podlogama u igri sa osnove linije mogu samo vrhunski igrači, a Martin je jedan od njih. Krasne ga, dakle, jako dobri osnovni udarci. Klizan je ljevoruki igrač, svojim forhendom može proizvesti dosta spina koji nanose probleme protivnikovom bekendu. U stanju ga je udarati i ravno, izuzetno snažno. Bekendom osvaja manje poena, ali mu je taj udarac i dosta konzistentniji. Sa obje strane je u stanju pogađati nevjerovatne uglove, kratke dijagonale, kojima otvara teren za lagane vinere. Voli biti u kontroli poena.
Slabosti u njegovoj igri koje su ga onemogućile da u potpunosti iskoristi svoj potencijal su servis, defanziva i ponajviše psiha. Osnovni zadatak njegovih protivnika je izbaciti ga iz komforne zone, učiniti ga nesigurnim i norvoznim. Izbačaj pri servisu postane loš, dolazi do pada postotka prvog servisa, redaju se duple greške, a ni osnovni udarci ne mogu naći teren. U takvog raspoloženju je u stanju izgubiti od bilo kog tenisera na svijetu.
Šta sutra Damir može protiv Klizana? Tačan odgovor na ovo pitanje nam vjerovatno ne bi mogao dati ni sam Damir. Značajnije zaključke ćemo izvoditi poslije sutrašnjeg polufinala. Sigurno je da Damiru ljevoruki igrači ne predstavljaju poseban problem, jer je svojim bekendom u stanju iskontrolisati protivnički forhend. Izuzetno je brz, pa će biti u stanju vratiti dosta loptica nazad i "dosadnom" defanzivnom igrom iznuditi greške. Bekend slajsom, skraćenim lopticama, kao i izlascima na mrežu sasvim sigurno može izbaciti Klizana iz ritma, pogotovo ako ovi segmenti igre budu kvalitetni kao u današnjem četvrtfinalu.
Veliki posao u Maroku je već obavljen, odbranjeni su poeni iz Mersina, obezbjeđeno je učešće na Roland Garrosu, a samim tim i opušteniji nastavak sezone. Idealni uslovi za nastavak sezone, koja sutra može postati samo bolja!

http://moevideo.net/video/67591.699a946 ... bc109aae34
Evo ga, 22 minute materijala jbg, ali najbitnije snimljeno.
Bravo Damire
.Bilo bi fino kad bio otisao u svoje prvo finale!Sretno protiv KLizana.
Koliko je dobio poena I para za ovo polufinale?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.