FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cuj mi crne dresove ccc furamo se na olimpic ocito,ne vjerujem da ce doci Joco, ode on u Slobodu, oni puni mi za kifle nemamo, kako?Boga pitaj.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Dresovi su strašni. Ovi zadnji su bili odlični, kao i većina što je Joma radila, zayebali smo i Marseille sa ovim novim. Font isto odičan. Možda jedino da su uradili jednu žutu varijantu, čisto zbog Tiaga,vidjelo se na ovoj prijateljskoj kako se lik inspirisan kad igra u žutim dresovima

ChWilla je napisao/la:to onaj mali što će za godinu vrijedi milion?

To nam je inace prva garnitura i sve cemo utakmice u tim crnim odigratimukitmovac je napisao/la:Cuj mi crne dresove ccc furamo se na olimpic ocito,ne vjerujem da ce doci Joco, ode on u Slobodu, oni puni mi za kifle nemamo, kako?Boga pitaj.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Očigledno se ne sjećaš diadorinih crnih dresova. A ovaj sto bi pruge, bujrum po retro dres.mukitmovac je napisao/la:Cuj mi crne dresove ccc furamo se na olimpic ocito,ne vjerujem da ce doci Joco, ode on u Slobodu, oni puni mi za kifle nemamo, kako?Boga pitaj.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
bio je crni dres alternativa i 2009./10.
ChWilla je napisao/la:bio je crni dres alternativa i 2009./10.
DRUG NEBI TI PUNCA
i diadorini crni, a bgm i jomini, prva Amarova sezona u drugom mandatu.Peterski je napisao/la:Očigledno se ne sjećaš diadorinih crnih dresova. A ovaj sto bi pruge, bujrum po retro dres.mukitmovac je napisao/la:Cuj mi crne dresove ccc furamo se na olimpic ocito,ne vjerujem da ce doci Joco, ode on u Slobodu, oni puni mi za kifle nemamo, kako?Boga pitaj.

FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
-
- Kontakt:
Ja do mene j, ja ekipcine seha, bajic,lazo, beslija hare, kerla, svrale, mirso, buci, visca, mirko i bekrija, strasno
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !

- corleone87
- Kontakt:
Dugokosi momci i Lazo,Svraka i Višća..bagrcavi je napisao/la:ChWilla je napisao/la:bio je crni dres alternativa i 2009./10.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne igraju istu poziciju, ovaj je ljevak i dosta bolji igrac. Statistika ovaj put vara, sreca pa nismo slijepi.ChWilla je napisao/la:igrač koji je zabio dva gola u 24 utakmice je super perspektivan, a igrač koji je zabio 8 u 23 na otprilike istoj poziciji ne zna uštopati loptu. i ja sam htio vidjeti govedaricu, ali da malo odvadimo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Statistika nikada ne vara jer je to cinjenica.Neandertalac je napisao/la:Ne igraju istu poziciju, ovaj je ljevak i dosta bolji igrac. Statistika ovaj put vara, sreca pa nismo slijepi.ChWilla je napisao/la:igrač koji je zabio dva gola u 24 utakmice je super perspektivan, a igrač koji je zabio 8 u 23 na otprilike istoj poziciji ne zna uštopati loptu. i ja sam htio vidjeti govedaricu, ali da malo odvadimo.
jedan igrao lijevo a drugi desno krilo. pa ovom drugom bilo lakše davati golove.
- samogrbavica
- Kontakt:
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
U dosta slucajeva moze prevariti. Uzmi u obzir formaciju, slobodu u igri, stil igre datih ekipa itd.terabajt je napisao/la:Statistika nikada ne vara jer je to cinjenica.Neandertalac je napisao/la:Ne igraju istu poziciju, ovaj je ljevak i dosta bolji igrac. Statistika ovaj put vara, sreca pa nismo slijepi.ChWilla je napisao/la:igrač koji je zabio dva gola u 24 utakmice je super perspektivan, a igrač koji je zabio 8 u 23 na otprilike istoj poziciji ne zna uštopati loptu. i ja sam htio vidjeti govedaricu, ali da malo odvadimo.
Jos jednom, sreca pa gledah oba igraca.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
corleone87 je napisao/la:Joco u Juznoj Africi lovi slonove..KeepTheBlueFlag je napisao/la:Dresovi nikad bolji, Joco potpisuje u petak ...

Mesan je pristao ali Husaric pravi problem
- corleone87
- Kontakt:
Miroslav Stevanović 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
I meni se to mota po glavi od kako sam procitao da pregovara sa Borcemcorleone87 je napisao/la:Miroslav Stevanović

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrammm1921, Mamba21, torbica i 26 gostiju.