Memisevicu bebo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bravo!joker90 je napisao/la:Mogu misliti kako je Alegri odradio pripreme, kad poslije 60 minuta budu na skrge disali. Ima li sta pozitivno na ovim pripremama da se desilo? Ne izgledamo fizicki spremno, nemamo igre, sve sto uradimo bude na neki individualni kvalitet. Po svemu sudeci desetku opet nemamo, Said nespreman za cijelu tekmu, Cetkovic lazna desetka, lazni igrac. Dulja i Benko vise u zraku, jos se nista ne zna, odbrana na nivou terminske i prije Kovine povrede, a ovi opet izgleda ne traze novog stopera. Naguzise nas za clanske i godisnje! Paaa staaa se ovo desava, sto bi rekao jedan levat, necemo reci koji.
Neka ba bolje ovako,oni su prejaki i vozdra!!!amypitar je napisao/la:Mozda ova negative moze biti samo plus u derbiju.
Mi smo sami sebe vec prezalili,kao da igramo sa Barsom.Niko ne ocekuje nista od derbija, sto bi mogla biti i dobra okolnost po nas.
Ti si jedini navijac Sarajeva ovdje na forumu. Svaka cast. Svi ti zavidimo.Zip je napisao/la:Neka gori, nek izgori,
Neka znaju svii
Nek se nasa pjesma orii
NEK CRKNU DUSMANIIIII !!!!!
VOLJET CU TE CIJELOG ZIVOTA
VOLJET CU TE JA
OPET CE SE NA KOSEVU SLAVIT TITULAAA
Hejteri, pljuvaci, il kako god hocete, jos malo cete biti u centru paznje,
Griješiš.haris004 je napisao/la:ovo je smjesno traziti otkaz trenera nakon prijateljskih utakmica, to nema ja mislim ni u najgore organizovanim kolektivima.. prvenstvo uskoro pocinje, i naakon tih utakmica moze uslijediti pljuvanje svega, od uprave, trenera, strucnog staba, do igraca, ali sada, mislim da je to smijesno i da takva osoba koja trazi otkaz treneru u toku priprema, ili nema veze o fudbalu ili nije prijatelj fk sarajeva.. mozda se moglo malo spremnije uci u sezonu, prije svega mislim da dovodjenje igraca koji mogu dati svoj doprinos u odbrani, pa bio to pristojan zadnji vezni ili stoper.. medjutim, nismo doveli nijedno ali boze moj.. nadam se dobrim rezultatima na pocetku sezone da se i ova negativa otkloni..
Zip je napisao/la:Neka gori, nek izgori,
Neka znaju svii
Nek se nasa pjesma orii
NEK CRKNU DUSMANIIIII !!!!!
VOLJET CU TE CIJELOG ZIVOTA
VOLJET CU TE JA
OPET CE SE NA KOSEVU SLAVIT TITULAAA
Hejteri, pljuvaci, il kako god hocete, jos malo cete biti u centru paznje,
Druženje sa Dinombordoakapitar je napisao/la:@Francesco Totti brate imas li ti kakav pametan prijedlog za predeverati ovu sezonu?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
To bi bilo kratkog daha...njegovog naravno!Besic je napisao/la:Druženje sa Dinombordoakapitar je napisao/la:@Francesco Totti brate imas li ti kakav pametan prijedlog za predeverati ovu sezonu?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk