FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel istina da bi bajic morao na operaciju prepona ?
daterabajt je napisao/la:Jel istina da bi bajic morao na operaciju prepona ?
Re: Odg: FK Željezničar
Pitari na aparatima,kad vide u kakvim cemo mi dresovima igrati a oni moraju u onim HADaljskim trulexima igrat...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Odlicni dresovi, a bijeli pogotovo
Da nam budu sretni i da aBd ostvarimo mnogo dobrih rezultata u njima 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Samo sam zaboravio naglasiti da ce lijepo izgledati i juniori i kadeti u njima, sve ima svoje...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- champions1921
Jel nesto ozbiljno?DR.HOUSE je napisao/la:daterabajt je napisao/la:Jel istina da bi bajic morao na operaciju prepona ?
BUDI ŽELJO !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Mislim da su to rutinske operacije koje bi igracu u buducnosti mogle predstavljati prepreku.
Pretpostavljam da ce ovim charter letom koji se organizuje i za navijace, letjeti i nasi igraci? Jedan trening noc pred utakmicu.
Jos jednom da pohvalim, svaka cast momcima koji vode zvanicne stranice zeljeznicara (web, fcb, instagram, itd.), odlicno, pravovremeno, tacno, jasno, profesionalno.
Iz kluba ocekujem sto prije prodaju clanskih, dresova, godisnjih (po puno povoljnijim cijenama u odnosu na proslu godinu).
Pretpostavljam da ce ovim charter letom koji se organizuje i za navijace, letjeti i nasi igraci? Jedan trening noc pred utakmicu.
Jos jednom da pohvalim, svaka cast momcima koji vode zvanicne stranice zeljeznicara (web, fcb, instagram, itd.), odlicno, pravovremeno, tacno, jasno, profesionalno.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Ma dresovi ko dresovi, jedne godine dobri, druge manje i tako u krug. Nadam se da ce na ovim biti i genaralni naprijed, i da po tome budu bolji od nekih ranije. Daleko pozitivnija stvar je sto ce i omladinci dobiti opremu kao i prvi tim. Jako lijepa stvar i vrijedna pohvale. Takodjer pohvale za zvanicnu stranicu koju sam znao nekada i kritikovati. Obavijesti ni dolaze uredno na mobitel i cini se da sam danas dobio tri takve. Takodjer pohvale i za ugovor s ovom agencijom. Sve su to male stvari, ali jako bitne za klub. Evidentno je da se radi i nspreduje. Male stvari koje su kotacici plave lokomotive i jako bitne za funkcionisanje kluba.
Naravno ima i nekih nesto losijih stvari, ali ne treba nam sad neka negativna energija oko nas. Trebamo opet jako stati uz Zelju i zbiti redove da svi vide sta je to sto nas cini tako velikima.
Naravno ima i nekih nesto losijih stvari, ali ne treba nam sad neka negativna energija oko nas. Trebamo opet jako stati uz Zelju i zbiti redove da svi vide sta je to sto nas cini tako velikima.
jarane kod mene člansku imaju ja žena kćerka od sedam godina kćerka od deset mjeseci,iz visokog sam svaku tekmu sam na grbavici valjda je dosta od menetm8782 je napisao/la:Ocito ih ima i previše (bivših upravljačkih tijela) ovdje na forumu. Ne znaju šta se dešava, ne mogu da vrše opstrukcije itd. Mene kao navijača bi bilo stid napisati nešto protiv Amara, a Zuji želim dobro onoliko koliko je on Želji tog dobrog donio i svima ostalim koji su bili tu a sad nisu. Vjerujem ja da se na kafi može svašta da čuje na račun sadašnje uprave od bivših uposlenika, slušajte i dalje. Rezultati na kraju svega će vas demantovati. Kod bivših uprava se nije znalo kako idu plate igrača, a kamoli nešto drugo. Boga mi sad se sve zna i svi dolaze na vrijeme na posao. Iako mnogima ne odgovara ni taj režim. Čovjek se pokriva koliko mu to jorgan dozvoljava tj. koliko je jorgan dug. Neki su se nekad pokrivali previše pa sad im je i u ovim toplim danima hladno. Uglavnom da ne duljim kod mene niko neće unijeti negativnu atmosferu, jedva čekam utakmicu i da ide na istu. Takođe sad kad u julu počne prodaja sezonskih i članskih moja petočlana porodica će od mene dobiti 5 novih članskih, iako je do sada bila jedna. Znači moja poruka je svim navijačima da urade isto u skladu sa mogučnostima. Koliko ko može, kada sam neki dan rekao ženi da će dobiti člansku ona i djeca, samo me je pogledala i rekla ok. Toliko od mene!!!
@struja
Respekt od mene, svaka čast!
Bajram dođe mirišu avlije,
stigle su nam nove garniture,
Bajram banke neka se otvore,
kupit cemo svi nove dresove!
Manijaci putuju, evropi se raduju....
stigle su nam nove garniture,
Bajram banke neka se otvore,
kupit cemo svi nove dresove!
Manijaci putuju, evropi se raduju....
Jači od ratova, režima i partija. 1921
živio ti meni kraljutm8782 je napisao/la:@struja

Ja ove godine planiram uzeti clansku za sebe i jednog sestrica, pa ce ako Bog da nekada i mladji dobiti svoju. A uzsve to sam nezaposlen. E sad me ne mozes ubijediti da neki momak koji ima posao ne moze odvojiti 20KM za godinu dana clanstva, pa makar nikad ne otisao na utakmicu.
Zadnja izmjena: Peterski, dana/u 24 jun 2015, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
ja nedavno rekoh gori su ovi naši od anamnjihublehas je napisao/la:Sad nešto gledam. Skoro svi hejteri su registrovani unazad pola godine.
Izvinjavam se što se raspravljam sa takvim. Sad je sve jasno
Znam da je teska situacija opcenito u BiH po pitanju finansija i da je nekom prece uzeti nesto za tih 20KM, ali sigurno ima drugih načina da se uštedi na tome i da se kupi ta članska npr. kafa, cigare, kladionica... Uglavnom ko hoće i može. ko neće ...zna se...
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne vidim nikakvog razloga da ih spominjemo,ne igramo s njima danas,nismo igrali juce ne traje prvenstvo i sl.Southboy je napisao/la:Pitari na aparatima,kad vide u kakvim cemo mi dresovima igrati a oni moraju u onim HADaljskim trulexima igrat...
Schwarz je napisao/la:Odlicni dresovi, a bijeli pogotovoDa nam budu sretni i da aBd ostvarimo mnogo dobrih rezultata u njima
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Struja ko sistruja je napisao/la:živio ti meni kraljutm8782 je napisao/la:@struja

Željeznicar za život cijeli !
- samogrbavica
- Kontakt:
Mladen Zeljković karijeru nastavlja u kanadskom Waterloou..
Ovo mu je Kokot zavrsio.
Sretno Mladenu, jako zahvalan igrac,
Ovo mu je Kokot zavrsio.

Sretno Mladenu, jako zahvalan igrac,

KHAJ PRICE
- corleone87
- Kontakt:
''Istina je da sam imao neke ponude klubova iz Premijer lige, ali ipak nisam želio nakon Željezničara igrati negdje drugo u BiH. Odlučio sam se za Kanadu i moj novi klub je SC Waterloo Region. U klubu ima nekoliko igrača iz Bosne i Hercegovine i Srbije tako da mi neće biti problem da se uklopim u novu sredinu'' izjavio je za ****.ba, Mladen Zeljković.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.