Sta je lose,plate kao i mi pa igraj!Samo ovakve stvari ce nas natjerati da pravimo stadion, kakav bilo!Zukanovic je napisao/la:"Bosna Sema će svoje domaće utakmice igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase"

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta je lose,plate kao i mi pa igraj!Samo ovakve stvari ce nas natjerati da pravimo stadion, kakav bilo!Zukanovic je napisao/la:"Bosna Sema će svoje domaće utakmice igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase"
To je istina... došao vakat da svakakav jad, ali i bogatun igra na Koševu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je lose,plate kao i mi pa igraj!Samo ovakve stvari ce nas natjerati da pravimo stadion, kakav bilo!Zukanovic je napisao/la:"Bosna Sema će svoje domaće utakmice igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase"
Nemoj poslije utakmice da bi govorio sačekaj te, pričekaj te, čekaj te.Majkl je napisao/la:Nek bude danas remi uz dobru igru,da se nw dignemo ako dobijemo,bice odmah "pisanje po sirotinji","izvolite se braniti"itd,ipak mi je draze kad je ovako ,nemamo pojma i kad nam je odbrana losa i Cetkovic pojma/ nema.
pitic je napisao/la:Nemoj poslije utakmice da bi govorio sačekaj te, pričekaj te, čekaj te.Majkl je napisao/la:Nek bude danas remi uz dobru igru,da se nw dignemo ako dobijemo,bice odmah "pisanje po sirotinji","izvolite se braniti"itd,ipak mi je draze kad je ovako ,nemamo pojma i kad nam je odbrana losa i Cetkovic pojma/ nema.
mislis li ti dovoditi kvalitetne stopere, ili ne???Majkl je napisao/la:
To se zajedno pise,sacekajte,prucekajte itd.Ponovo procitaj moje stare postove gdje kazem da su rezultati nebitni i da nam ne govore kakvi cemo biti.Tako da i da smo povjedzivali kod mene ne bi eufoeija ufatila
more ako ces dini davati meso, a tebi ostaloMouse je napisao/la:Ja cu se prijavit da igram stopera za topli obrok
A ti si,mozes li se predstaviti barstreetstyle je napisao/la:Vjerovatno nece biti dovodjenja igraca na mjesto stopera.
Dino već odavno uzima meso, ali samo teletinu.admirr je napisao/la:more ako ces dini davati meso, a tebi ostaloMouse je napisao/la:Ja cu se prijavit da igram stopera za topli obrok
admirr je napisao/la:povraca mi se kad vidim ovo mojaTV
nemoj se ti my friend zajebavati, nego dovedi nam kvalitetne stopere prije derbijaMajkl je napisao/la:admirr je napisao/la:povraca mi se kad vidim ovo mojaTV
isti sam ti my friend
idemo majstore
admirr je napisao/la:nemoj se ti my friend zajebavati, nego dovedi nam kvalitetne stopere prije derbijaMajkl je napisao/la:admirr je napisao/la:povraca mi se kad vidim ovo mojaTV
isti sam ti my friend
idemo majstore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.