Ja mislim da ce biti zamjena za Benku na zimu.Iskren je napisao/la:Motor se vozao sa 16-17 od jarana koji dzir da ih sada ne imenujem itd..Prozivan osporavan namjerno ili ne otjeran Da.Handza je ispao Covjek i ljudina halalio/oprostio reprogram duga ogromnu cifru za igranje tada Fk Sarajeva u evropi sto tesko pravi navijac moze zaboraviti...Oprostiti kome 5-taka a kamo li cifru...pitic je napisao/la:Neka Harisa u Rijeci i neka ga u Sarajevu na odmoru da voza dobar motor i voda dobre koke kao i prije. Znamo svi kako su ga prozivali, tjerali, a i zadnji put kada je bio u FKS realno ništa nije pokazao tada mu je karijera bila totalno u silaznoj putanji. Kada je otišao u Rusiji se preporodio. Bio je nekada davno ovde jedan formaš što je Harisa stalno branio pa su ga ostali forumuši tjerali sa ove teme i na kraju otjerali, čak su mu govorili Hare jesi to timiky_hz je napisao/la:Citam sad HR portale,i vidim Haris Handzic stize u Rijeku danas na zavrsne pregovore.Ja nesto nisam siguran da bi se mi odusevili da je u nekim kombinacijama sa nama,ono poznavajuci nas,bilo bi kakav on
Svi dobro znamo vecina bivsih igraca tad je isplacena...
Sretno majstore jer sad je tu neka druga prica.. Zena,djeca najbolje godine za igrati u vrhunskom klubu, grad,navijaci liga sve za 10.
Sve najbolje u karijeri za Dobrog momka,velikog covjeka i jos boljeg igraca! SRETNO
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Danas bi ovakav sastav izveo pa ko mu **** mater:
-------------Pavlovic------------------
Kadusic----Novakovic--Balic--Bekic Al.
----------Rustem-----Saric---------------------
Crnkic--------Said-------------Duljevic
--------------------Benko---------------------
-------------Pavlovic------------------
Kadusic----Novakovic--Balic--Bekic Al.
----------Rustem-----Saric---------------------
Crnkic--------Said-------------Duljevic
--------------------Benko---------------------
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Avaz pise da POAK 1,25 Mio € nudi. i da Benko ide. kako ja znam mi hocemo 1,5 Mio i 15 %. mislim bice neka sredina.
za onoga koje pitao za Cimirota ( ne znam koje tacno bio ) . Menadzer od Cimirota trazio 500.000 € za sebe. i zato nema nista za sad. klub je bio PSV Eindhoven.
za onoga koje pitao za Cimirota ( ne znam koje tacno bio ) . Menadzer od Cimirota trazio 500.000 € za sebe. i zato nema nista za sad. klub je bio PSV Eindhoven.
@maconi tako je, jedino sto bi se slozio sa ovim kriticarima je odbrana, nama je trebao bolji stoper od kovacevica da uleti umjesto njega jer adnanu je forma u silaznoj putanji u 2016 a iskreno ni meni novakovic ne ulijeva povjerenje al vrijeme ce pokazati.macahz je napisao/la:Udjem na forum samo seniznerviram, sve sami znalci, kriticati, imal.ista fino da se pise. Trcite pred rudu i sve odma u lose pretvarate.
Ima vas par sto srkletite i pehirate i drzitr se skupa i samo crno, crno , crno.
Losa odbrana ljudi za nas Barcelona, sta i Celta je prrlosa, kad im barca da 7 golova, jer je Barca a ljudi zavrdili ispred Valensije i nekih ekipa.
Mislim stvarno nema smisla sta pisete, izgleda ovo je postalo takmicenje ko ce vise koga iskritikovati.
Krilo mora da ode jer ih imamo previse i svi su dobri.
Said i Cvetkovic desetke.
Benko, Ahmet i Bekic spicevi.
Imamo problema samo na zadnjem veznom, mada mozda mozda ima neki omlsdinac koji moze to odigrati, a igrace to i mihojevic. Bekovi su dobri i povredom kovacevica trebace jos jedan stoper. I to je to.
Konkurencija nam je beze, pa Zrinski uzeo titulu sve sa nasim otpatcima, a nasi igraci za njih su izmislili fudbal, a vi kukate.
Hurti niste ji dali da se dokaze, kad je u prvom mandatu bio, odlicno smo igrali. Nakon sto ne Jesic, na kojeg ste svi scrsavali i u kojeg ste se kleli, unistio ekipu, doveo neke lijeve igrace, unistio atmosferu, pa gvardiola ne bi mogao izgurat sezonu.
Pustite covjeka nek radi, oformi ekipu, i nakon nekoliko kola mu mozete suditi. A uvjeren sam da cete se poklopiti po usima.
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
Sto se tice zadnjeg veznog saric je tu igrac koji igra dobro u oba pravca uz rustema koji napreduje lagano.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nek' izjednace kao sa Cimirotom, iako je Cimi tad izgledao puno bolje..ali i cijene skacu svake godine - tako da je 1,3 mil + 15% zadovoljavajuce.Zukanovic je napisao/la:Avaz pise da POAK 1,25 Mio € nudi. i da Benko ide. kako ja znam mi hocemo 1,5 Mio i 15 %. mislim bice neka sredina.
Ma ima Cimi jos da igra da se proda, ja ga ocekujem u repki sad, plus Klub, pa da ode za finu cifru sljedece ljeto aBda. Jao menadzera mu

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako uzmu istu cifru kao za Cimija, to je posao stoljeca. Jer ovaj nije pola Cimija kad je otisao. Al otvore se neka vrata kad napravis dobar transfer i igrac se pokaze, samo da ih ovaj sad ne zatvori.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kakvih 15% frajko ima 33 godine
Jest Dulja Paok, a Benko kao Vardar ...Zukanovic je napisao/la:Avaz pise da POAK 1,25 Mio € nudi. i da Benko ide. kako ja znam mi hocemo 1,5 Mio i 15 %. mislim bice neka sredina.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- f0rest1946
- Kontakt:
Na duljevica misli 15% , a benko ima 32 godinemirzatele je napisao/la:Kakvih 15% frajko ima 33 godine

Daj taj Al Wahdi ili kako se vec zovu!! Ima da im ogadimo zivot, fudbal, buducnost, sveeeee!! aaaaa

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
SVEEEEjoker90 je napisao/la:Daj taj Al Wahdi ili kako se vec zovu!! Ima da im ogadimo zivot, fudbal, buducnost, sveeeee!! aaaaa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Zukanovic je napisao/la:Avaz pise da POAK 1,25 Mio € nudi. i da Benko ide. kako ja znam mi hocemo 1,5 Mio i 15 %. mislim bice neka sredina.
AVAZ se prosipa kao i oni na Fk Sarajevo balkan fans ,nemaju pojma
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Nista od togaledesma je napisao/la:Jest Dulja Paok, a Benko kao Vardar ...Zukanovic je napisao/la:Avaz pise da POAK 1,25 Mio € nudi. i da Benko ide. kako ja znam mi hocemo 1,5 Mio i 15 %. mislim bice neka sredina.

ŠTA SE OVO DEŠAVA
Nazalost, jeste tog bekica..Po njemu samo ponuda o kojoj se razmislja.Sarajlijica1946 je napisao/la:Nije valjda Almira u pm,ko ce nam igrati!?Fudo je napisao/la:Cuo sam od jednog pitara da smo dobili finu ponudu za bekica
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nocna tekma protiv FK Gurbetnicar! Taman da navecer one stolice iznesemo neprimjetno. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Odličan termin.
Ostaviti Dulju i Benku, Bekić se može prodat, ne bi puno lošiji bili nit bi se puno osjetilo. Valjda Balić nije dosta lošiji od njega.
Ostaviti Dulju i Benku, Bekić se može prodat, ne bi puno lošiji bili nit bi se puno osjetilo. Valjda Balić nije dosta lošiji od njega.
Noćna urinacija.joker90 je napisao/la:Nocna tekma protiv FK Gurbetnicar! Taman da navecer one stolice iznesemo neprimjetno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Opet su lopovluk oko clanskih i godisnjih napravili.
Da bi kupio godisnju, moras obnoviti clansku. Nema veze ako si je obnovi recimo u aprilu, maju, moras opet uplatiti 20KM.
Pa mame vam se nahebem lopovske, nesposobne i bezobrazne. Ima motkama da vas tjeramo i vas i sve vase koje ste uhljebili u klub.
Da bi kupio godisnju, moras obnoviti clansku. Nema veze ako si je obnovi recimo u aprilu, maju, moras opet uplatiti 20KM.
Pa mame vam se nahebem lopovske, nesposobne i bezobrazne. Ima motkama da vas tjeramo i vas i sve vase koje ste uhljebili u klub.
Sta ba!?Evander je napisao/la:Opet su lopovluk oko clanskih i godisnjih napravili.
Pa je li moguce?!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Reci da se zajebavas, molim te?Evander je napisao/la:Opet su lopovluk oko clanskih i godisnjih napravili.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.