Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Sir Matt
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Sir Matt » 24 jul 2011, 15:55

Hebemmumajku jel teško zaključiti da klubovi u 95% slučajeva dovode pojačanja prije turneje . Rečeno je da će dovesti tri pojačanja - doveo ih je toliko . Na Giggsa će se računati kao zadnje veznog , Park ili Young u 451 sistemu mogu takođe uletit iza napadača .... Logika , inače moj dobar prijatelj .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 24 jul 2011, 16:01

Sir Matt je napisao/la:Hebemmumajku jel teško zaključiti da klubovi u 95% slučajeva dovode pojačanja prije turneje . Rečeno je da će dovesti tri pojačanja - doveo ih je toliko . Na Giggsa će se računati kao zadnje veznog , Park ili Young u 451 sistemu mogu takođe uletit iza napadača .... Logika , inače moj dobar prijatelj .
Ma ne mora to da znači. Pa u sezoni 2008/2009 kada smo doveli Berbatova, prije toga samo Rooney i Tevez bili napadači, transfer Bugarina realizovan u posljednjim sekundama 31.augusta.

Giggs će definitvno u narednoj sezoni igrati samo u sredini, imamo sad Younga za krilo, na Obertana će se također vjerujem dosta računati... SAF najbolje zna sa čime raspolaže.

Mene još jedan transfer ne bi iznenadio, a ne bi me iznenedilo i da ovako ostane.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 24 jul 2011, 16:03

Sir Matt je napisao/la:Hebemmumajku jel teško zaključiti da klubovi u 95% slučajeva dovode pojačanja prije turneje . Rečeno je da će dovesti tri pojačanja - doveo ih je toliko . Na Giggsa će se računati kao zadnje veznog , Park ili Young u 451 sistemu mogu takođe uletit iza napadača .... Logika , inače moj dobar prijatelj .
Giggs star nema vise te snage, kolika god da je legenda nema snage protiv jakih ekipa puni tempo i do kraja. Protiv Barce najgori bio! Giggs treba da ulazi sa klupe u pojedinim momentima i to je to. Jest samo United je poznat da zadnji dan nekoga dovede cesto se to desi. Puno su izgubili igraca u veznom redu: Scholes, Hargo, O'Shea i Gibson sto znaci da mora dovesti nekoga pa cak mozda i Rodwella.

Ferguson jedan dan kaze nece dovoditi, jedan hoce i nikad nisi siguran sta je istina.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jul 2011, 16:09

Ako dovedemo pojacanje u veznom, mislim da smo veliki favoriti za titulu. Ako ne, opet ce bit yebeno. Morat cemo zrtvovat klasicni stil Uniteda sa leprsavom igrom, bas kao i prosle sezone. Iako je se to dosta popravilo pred kraj, ali u gostima nismo odigrali ni 5 dobrih utakmica u ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 24 jul 2011, 16:11

Cartman je napisao/la:Ako dovedemo pojacanje u veznom, mislim da smo veliki favoriti za titulu. Ako ne, opet ce bit yebeno. Morat cemo zrtvovat klasicni stil Uniteda sa leprsavom igrom, bas kao i prosle sezone. Iako je se to dosta popravilo pred kraj, ali u gostima nismo odigrali ni 5 dobrih utakmica u ligi.
Ma mora se dovesti bas zbog toga sto kada igraju na strani totalno su bezidejni i duga je sezona povrede dolaze naravno da mora imati sirinu.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 24 jul 2011, 16:27

Thunderstruck je napisao/la: Ma ne mora to da znači. Pa u sezoni 2008/2009 kada smo doveli Berbatova, prije toga samo Rooney i Tevez bili napadači, transfer Bugarina realizovan u posljednjim sekundama 31.augusta.
Pa kažem u 95% slučajeva . I odugovlačilo se utoliko jer je plava strana grada htjela maznut Bugara . Nebitno , ako sam ikad imam razloga vjerovati Fergusonovoj izjavi onda je to ova friško pročitana .
haxonja je napisao/la: Giggs star nema vise te snage, kolika god da je legenda nema snage protiv jakih ekipa puni tempo i do kraja. Protiv Barce najgori bio! Giggs treba da ulazi sa klupe u pojedinim momentima i to je to.
Barca nije jaka ekipa , već daleko najjača pa nemojmo u kontekst Giggsovih mogućnosti uopšte pominjati tu utakmicu jer Xabi , Cesc , koneveć je znao prdnut u rosu protiv njih . Valjda smo svjesni snage Barcinog centralnog terceta ?! U Šipu je pokazao da protiv Chelsea itekako može igrati , zašto ne bi protiv Liverpoola mogao ili Arsenala , Citya ? Naravno da neće odigrati 50 utakmica u ovoj sezoni ali pri izostanku recimo Flekia tu je Giggs da pomogne ... Neću reći da nam nije potreban taj zadnji vezni , mlad , svježe krvi , kvalitetan , ali nije toliko nužno dovoditi igrača u vezu jer kako rekoh imamo igrače koji bi se dali iskoristiti na toj poziciji . Vjerovatno je Ferguson istog mišljenja pa je rekao to što je .....
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 24 jul 2011, 16:34

Sir Matt je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la: Ma ne mora to da znači. Pa u sezoni 2008/2009 kada smo doveli Berbatova, prije toga samo Rooney i Tevez bili napadači, transfer Bugarina realizovan u posljednjim sekundama 31.augusta.
Pa kažem u 95% slučajeva . I odugovlačilo se utoliko jer je plava strana grada htjela maznut Bugara . Nebitno , ako sam ikad imam razloga vjerovati Fergusonovoj izjavi onda je to ova friško pročitana .
haxonja je napisao/la: Giggs star nema vise te snage, kolika god da je legenda nema snage protiv jakih ekipa puni tempo i do kraja. Protiv Barce najgori bio! Giggs treba da ulazi sa klupe u pojedinim momentima i to je to.
Barca nije jaka ekipa , već daleko najjača pa nemojmo u kontekst Giggsovih mogućnosti uopšte pominjati tu utakmicu jer Xabi , Cesc , koneveć je znao prdnut u rosu protiv njih . Valjda smo svjesni snage Barcinog centralnog terceta ?! U Šipu je pokazao da protiv Chelsea itekako može igrati , zašto ne bi protiv Liverpoola mogao ili Arsenala , Citya ? Naravno da neće odigrati 50 utakmica u ovoj sezoni ali pri izostanku recimo Flekia tu je Giggs da pomogne ... Neću reći da nam nije potreban taj zadnji vezni , mlad , svježe krvi , kvalitetan , ali nije toliko nužno dovoditi igrača u vezu jer kako rekoh imamo igrače koji bi se dali iskoristiti na toj poziciji . Vjerovatno je Ferguson istog mišljenja pa je rekao to što je .....
Moja je poenta bila da Giggs protiv jakih ekipa koje igraju brz fudbal nema sanse, usporaje United i kraj price. Unitedu treba novu snagu u veznom redu jer Giggsu je 37 i hajd sad ti njega usporedi sa momcima od 20-27 mladji, jaci, brzi, agresivniji......itd. Hvala mu za sve al' on je trebao uraditi sto su Scholes, Cantona, Keane kada je na vrhuncu oprositi se.

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 24 jul 2011, 16:44

Ne znam kako se vama cini Cleverly ali meni je on totalno los ja do sad nisam ni jednu utakmicu gledao gdje on odigrao dobro niti sam vidio taj talenat i sve o cemu se ovdje prica mene to brine jer ako se ne dovede u sredini adekvatno pojacanje bice **** sl sezone prosle sezone smo se mucili u gostima. A ove sezone ne vjerujem da ce mo i imati toliko srece da drugi budu losiji od nas. Barem me raduje to sto je Obertan izgleda napredovao u tolikoj mjeri da ce biti koristan ove sezone. GGMU
Glory Glory Man United !!! :D

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 jul 2011, 16:46

Jednog igrača u sredini terena bi trebali dovesti do kraja prijelaznog roka, ako i ove godine čitav teret padne na Carricka i Fletchera te Andersona biti će kritično. Scholes se umirovio a Giggsu svaka čast ali je on više prestar za ovaj tempo Premier League.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 24 jul 2011, 16:50

Ted Mosby je napisao/la:Jednog igrača u sredini terena bi trebali dovesti do kraja prijelaznog roka, ako i ove godine čitav teret padne na Carricka i Fletchera te Andersona biti će kritično. Scholes se umirovio a Giggsu svaka čast ali je on više prestar za ovaj tempo Premier League.
Upravo tako moramo jednog igraca dovesti po meni je najbolje dovesti Rodwella jer momak vec ima iskustvo u Engleskoj i strasan je igrac. Jer ja vise ne vjerujem u ovaj vezni red koliko god ja gotivio Andersona od njeg nema nista majke mi sto jest jest!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 24 jul 2011, 17:02

Giggs jest prestar, ali nikako ne smijemo reći da se na njega ne može računati. Jednostavno je lahak igrač i još uvijek ima zavidnu brzinu, ako ste gledali ove pripremne utakmice mogli ste vidjeti da je u svakoj, koliko god igrao imao po nekoliko uklizavanja, u stilu zadnjeg veznog. Još uvijek u njemu ima svježine i puno može dati.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jul 2011, 19:48

Thunderstruck je napisao/la:Giggs jest prestar, ali nikako ne smijemo reći da se na njega ne može računati. Jednostavno je lahak igrač i još uvijek ima zavidnu brzinu, ako ste gledali ove pripremne utakmice mogli ste vidjeti da je u svakoj, koliko god igrao imao po nekoliko uklizavanja, u stilu zadnjeg veznog. Još uvijek u njemu ima svježine i puno može dati.
Giggs ce bit vazan i sljedece sezone, ali on ne moze bit standardan u svojim godinama. Fergie ce ga nastavit koristit pametno i kad zatreba. Scholes se mora zamjenit sa igracem svjetske klase, inace nam se crno pise.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 jul 2011, 19:52

Smatraš li da je Scholes i u svojim poznim tridesetim igr'o na nivou igrača svjetske klase?
Cartman je napisao/la:Scholes se mora zamjenit sa igracem svjetske klase, inace nam se crno pise.
Ja mislim da nemate razloga za brigu, jer nije, al' opet ste pobjedjivali. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jul 2011, 19:59

Arnelinho je napisao/la:Smatraš li da je Scholes i u svojim poznim tridesetim igr'o na nivou igrača svjetske klase?
Cartman je napisao/la:Scholes se mora zamjenit sa igracem svjetske klase, inace nam se crno pise.
Ja mislim da nemate razloga za brigu, jer nije, al' opet ste pobjedjivali. ;)
Scholes je po meni bio najbolji vezni igrac u Unitedu prosle sezone. Nema nijedan koji tako moze diktirat tempo i poslat tako precizne pasove. Carrick je postao picka koji ne moze dodat suigracu ako je dalje od 5 metara od njega. O pasovima Andersona ne treba trosit rijeci, jer to je cista katastrofa. Fletcher nije taj tip igraca. Ostaje jedino Giggs koji ne moze previse igrat. Scholes je bio vitalan za ekipu i prosle sezone. I Gibson je dobio oko 20 utakmica, ko ce to zakrpit?

Vezni se mora pojacat. To je godinama nasa najslabija karika, i to nas je kostalo u sezoni 09/10, i skoro nas je kostalo i prosle sezone.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 jul 2011, 20:04

Ja opet mislim da imate sasvim solidan kadar za borbu na svim frontovima. ;)
Paul nije bio onaj kakvog smo ga znali prije cca 5-6 sezona, al' ste svejedno pobjedjivali. A mladih igrača,koji bi mogli odigrati na nj nivou imate-Anderson,Gibbson pa i iskusniji i stariji Carrick,a tu je i Fletcher.

Duo Fletcher-Carrick uopće nije loš, kad znamo da je ispred njih Rooney, koji će svaku,pa i blentavu loptu pokupit. Tu je i Berbatov, koji može svaki kvalitetan centaršut dobrih krila Valencije,Nanija i Younga ubacit u mrežu, a Chicharita ima ko hranit loptama-Rooney.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 24 jul 2011, 22:36

United identify midfield enforcer as next summer signing - reports
Manchester United linked with a shock move for Newcastle's Joey Barton
http://www.givemefootball.com/premier-l ... t-summer-s" onclick="window.open(this.href);return false;

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 24 jul 2011, 22:40

red devil88 je napisao/la:United identify midfield enforcer as next summer signing - reports
http://www.givemefootball.com/premier-l ... t-summer-s" onclick="window.open(this.href);return false;
Dovedu li ovog lika ( a nece ;) ) . ja pojedem fudbalsku loptu :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 24 jul 2011, 22:46

Martex je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:United identify midfield enforcer as next summer signing - reports
Sto ja bi bas volio on je bas Bad Boy kao sto je i Roy Kean bio takav nam treba samo mali je problem sto je on cesto u zatvoru hehe :D

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 24 jul 2011, 22:47

Izvor smijesan, a druga stvar sta ce jedan Barton Fergiu problem samo!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 24 jul 2011, 22:48

red devil88 je napisao/la:
Martex je napisao/la:
Sto ja bi bas volio on je bas Bad Boy kao sto je i Roy Kean bio takav nam treba samo mali je problem sto je on cesto u zatvoru hehe :D
Samo sto je Roy Keane izmislio fudbal za njega :) Ma meni nesto nije uredu da krenemo sezonu bez kreativca :?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.