NK Zvijezda Gradačac

jolebl
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la jolebl » 10 nov 2013, 21:43

Sve treba zvijezdi,ko to ne vidi slijep je,to je prodavanje magle sto je trenutno..

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 11 nov 2013, 10:09

Dobri ste, svidjate mi se kao ekipa jer se niste zatvorili kao vecina sto radi kada dodje na Grb.

Sretno u nastavku.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 11 nov 2013, 10:33

jolebl je napisao/la:Sve treba zvijezdi,ko to ne vidi slijep je,to je prodavanje magle sto je trenutno..
Nisi u pravu Jole,klub NK Zvijezda od momenta igranja legendarne utakmice sa Gracanicom za mene je to drugi rodjendan kluba je u stalnom usponu.Od ulaska u PL opstanak nije nikad dolazio u pitanje,bilo je oscilacija u igri i ljepoti igre,ali opstanak nije dolazio u pitanje da li bili 7 ili 13 tabeli to je svejedno bitno je da smo u drustvu najboljih.Za bosanske uslove imamo solidan stadion koga svi hvale,a zna se ko je tome najvise doprinijo.Jedino po meni,a vjerujem da se i ogromna vecina slaze sa mnom da je Zvijezda u dubokoj krizi vec godinama sto se tice razvoja omladinskog nogometa,sto ima za posljedicu neigranja domacih igraca u prvom timu,pa tako mozemo reci da je posljednji igrac sa nase opstine sa nekom karijerom Ismet Mulavdic-Mrki,a sto se tice najboljeg posljeratnog igraca to je sigurno Amir Hamzic koji nije sto znamo nas domaci igrac.Ko zna mozda i po tom pitanju dodju bolji dani,uslovi se stvaraju sve bolji,a mozda se realizuje i ova ideja oko stranog ulagaca .

jolebl
Kontakt:

Post Postao/la jolebl » 11 nov 2013, 11:08

Sve se slazem s tobom vezano za omladinski pogon,a za hamzu da je bio posle mrkija on taj,to ne pije vode,mnogima u zvijezdi nebi papuca mogao okrenuti,vjeruj mi.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 11 nov 2013, 11:35

Gdje vam je dado pandza zasto neigra

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 nov 2013, 12:37

gruezi je napisao/la:Gdje vam je dado pandza zasto neigra
Bole ga ledja :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 nov 2013, 14:53

Ja nacuo da Dado odlazi u jedan jako organiziran klub,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 nov 2013, 14:56

pabizo je napisao/la:
Ja nacuo da Dado odlazi u jedan jako organiziran klub,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Daje bog dao pa da je na pocetku sezone otiso, mozda bi nasi i doveli nekog spacnog

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 nov 2013, 14:59

Tkanton je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Daje bog dao pa da je na pocetku sezone otiso, mozda bi nasi i doveli nekog spacnog
E moj paša otkad je CVIK otisao iz kluba vi konstantno gresite u dovodjenju nogometasa a raspitaj se malo zasto Dado ne igra kako treba da igra,jer ste u haosu u svakom pogledu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,CVIKA pod hitno u klub.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 11 nov 2013, 15:01

pabizo je napisao/la:
neka mu je sretno... 8-)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 nov 2013, 15:20

pabizo je napisao/la:E moj paša otkad je CVIK otisao iz kluba vi konstantno gresite u dovodjenju nogometasa a raspitaj se malo zasto Dado ne igra kako treba da igra,jer ste u haosu u svakom pogledu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,CVIKA pod hitno u klub.
Igra kako je uvijek igro, njemu je u sezoni plafon 5 golova uklucujuci i prijateljske sa Bosnom iz Mionice

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 nov 2013, 15:52

Nemojmo sad ni blatit Pandže bar radi onog što je do sada dao klubu ako ništa bio je borac. A što se tiče njegovog odlaska TKanton je u pravu neće biti nikakava šteta. Što se tiče njegovih zadnjih partija nije bitno šta je uzrok one su nikakve. Ako stanje u klubi nije uredu kako neki navode kakve to ima veze pa igraš majstore za sebe da se prodaš, ali kod Pandže ništa, on je jedan od igrača čija je forma i igre nevjerovatnom brzinom išla prema dole.
Još da se nadovežem na ono što Jole piše Hamza je bio i ostao legenda nema veze što je sa strane, mnogi od tzv.Zvijezdinih poslijeratnih legendi nemogu njemu papuča okrenut. On je igrao Švicarsku, Rusku našu premier ligu gdje je konstantno bio jedan od najboljih Zvijezdinih igrača iako je bio u godinama. A gdje su te naše legende iako se mora priznati da je bilo dobrih igrača(Edo, Mire, Jole) šta su napravili Druga liga Federacije ili eventualno do Hrvatske i odma nazad. Njima je bitnija bila flaša nego fudbal i zato Jole(uz dužno poštovanje prema tebi kao igraču-jer si jedan od boljih iz Zvijezdine škole koji je ikada izašao) nisi ti taj koji može reći da Hamza nekom od TZV. ZVIJEZDINIH MAJSTORA nemože papuča okrenut. On je za nas koji volimo Zvijezdu bio i ostao majstor. Zaslužio je to i igrom i ponašanjem u Zvijezdinom dresu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 nov 2013, 16:11

kakvog ste ovo japanca doveli?
DRUG NEBI TI PUNCA

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 nov 2013, 16:56

bagrcavi je napisao/la:kakvog ste ovo japanca doveli?
CVIK ga sigurno ne bih doveo ali ,,,,,,,,,,,,,mali seoski klub,mali anonimni nogometaši I to je to.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 nov 2013, 17:03

ajde vise pabizo u qrac sa ove teme ja neznam da neko moze biti ovako naporan,nekad je zanimljivo ali ovo sto ti radis je bas na nivou petogodisnjaka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 11 nov 2013, 17:21

astra1922 je napisao/la:ajde vise pabizo u qrac sa ove teme ja neznam da neko moze biti ovako naporan,nekad je zanimljivo ali ovo sto ti radis je bas na nivou petogodisnjaka
grijesis astra pabizo je na nivo retarda, rame uz rame... 8-) sto se tice japanca za gore navedeno vjerujem da ce opravdat moja ocekivanja kao i stranaca koji vjeruju da moze puno toga... :D
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 nov 2013, 17:29

kako bi bilo dobro pobijediti dvije tekme kuci i sa 26 bodova otici na pauzu.ove sezone ima puno losijih od nas tako da se nadam da necemo imati priliku boriti se sa njima..radnik i slavija se postavlja kao imperativ a sa strane bilo nebilo..
bice zalosno ako nam se opet raspe ekipa.vidim da mnogi imaju ugovor do kraja sezone i vise.nadam se da je doslo vrijeme da promijenimo samo 3-4 igraca a dovedemo dostojne zamjene
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 11 nov 2013, 19:06

combe je napisao/la:Nemojmo sad ni blatit Pandže bar radi onog što je do sada dao klubu ako ništa bio je borac. A što se tiče njegovog odlaska TKanton je u pravu neće biti nikakava šteta. Što se tiče njegovih zadnjih partija nije bitno šta je uzrok one su nikakve. Ako stanje u klubi nije uredu kako neki navode kakve to ima veze pa igraš majstore za sebe da se prodaš, ali kod Pandže ništa, on je jedan od igrača čija je forma i igre nevjerovatnom brzinom išla prema dole.
Još da se nadovežem na ono što Jole piše Hamza je bio i ostao legenda nema veze što je sa strane, mnogi od tzv.Zvijezdinih poslijeratnih legendi nemogu njemu papuča okrenut. On je igrao Švicarsku, Rusku našu premier ligu gdje je konstantno bio jedan od najboljih Zvijezdinih igrača iako je bio u godinama. A gdje su te naše legende iako se mora priznati da je bilo dobrih igrača(Edo, Mire, Jole) šta su napravili Druga liga Federacije ili eventualno do Hrvatske i odma nazad. Njima je bitnija bila flaša nego fudbal i zato Jole(uz dužno poštovanje prema tebi kao igraču-jer si jedan od boljih iz Zvijezdine škole koji je ikada izašao) nisi ti taj koji može reći da Hamza nekom od TZV. ZVIJEZDINIH MAJSTORA nemože papuča okrenut. On je za nas koji volimo Zvijezdu bio i ostao majstor. Zaslužio je to i igrom i ponašanjem u Zvijezdinom dresu.
Niko njemu ne spori borbenost al sa loptom je nista...

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 11 nov 2013, 20:21

pabizo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:kakvog ste ovo japanca doveli?
CVIK ga sigurno ne bih doveo ali ,,,,,,,,,,,,,mali seoski klub,mali anonimni nogometaši I to je to.
Skoci jednom, pljesni dvaput i vrisni MIĆO :mrgreen:

A zapravo te i razumijem, i meni bi bilo krivo :D

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 11 nov 2013, 23:03

Sutra u Avazovom sportu članak:"Azerbejdžanci žele ulagati u Zvijezdu".

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.