ma mogao bi on u lidsu, notingemu i sautemptonu upasti u neku rotaciju pa da igra i zadnjih 15 20 minuta taman je za togaJustin je napisao/la: ↑18 jul 2022, 15:45Nema brzine i snage za nba. Zavrsio bi ko Max Meyer.dachodachoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 15:14Ode dijabala u romu siguran sam da bi imao mjesta i u ovim ekipama u engleskoj sto se bore za opstanak trebali su ga zajmiti pa sta bude
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
- wadethegreat
- Kontakt:
Dybalu su Celzi i United odbili samo sto nije pao na koljena njegov agenat. Kruze ajkule oko Sake da li ce Arsenal izdrzati 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Marsal
- Kontakt:
Potpisuje novi ugovor Saka. U ovom trenutku mu nigdje bolje neće bit no u Arsenalu. Problem je kad se ovaj novi ugovor kojeg će tek potpisati bude bližio kraju, a on već formiran igrač. Ako Arsenal bude bez trofeja i LP da li će izvesti Kanea pa ostati trophyless ili će pametno odlučit da ide negdje drugo vidjet ćemo.
Zasad je najvažnije da je sretan ovdje i da nema namjeru ići jer će se mnogo toga vrtit oko njega.
Zasad je najvažnije da je sretan ovdje i da nema namjeru ići jer će se mnogo toga vrtit oko njega.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Je li ovo onaj tekst za Freda što je bio, samo malo modifikovan za Darvina? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
mlad je on jos dosta, ima fore potpisati ugovor pa u tom novom ugovoru pametno izviditi situaciju i cekat da istekne pa otici ako ne zadovolji njegove apetiteMarsal je napisao/la: ↑18 jul 2022, 16:33Potpisuje novi ugovor Saka. U ovom trenutku mu nigdje bolje neće bit no u Arsenalu. Problem je kad se ovaj novi ugovor kojeg će tek potpisati bude bližio kraju, a on već formiran igrač. Ako Arsenal bude bez trofeja i LP da li će izvesti Kanea pa ostati trophyless ili će pametno odlučit da ide negdje drugo vidjet ćemo.
Ne bi to islo tako glatko da Salah nije produzio ugovorMarsal je napisao/la: ↑18 jul 2022, 16:33Potpisuje novi ugovor Saka. U ovom trenutku mu nigdje bolje neće bit no u Arsenalu. Problem je kad se ovaj novi ugovor kojeg će tek potpisati bude bližio kraju, a on već formiran igrač. Ako Arsenal bude bez trofeja i LP da li će izvesti Kanea pa ostati trophyless ili će pametno odlučit da ide negdje drugo vidjet ćemo.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
imam ga na fejsbuku odoh mu se javiti zivota miHordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jul 2022, 16:28https://sportsport.ba/fudbal/darwin-nun ... vor/430071
Škoriću, Škoriću..![]()

- Marsal
- Kontakt:
Ma ne znam, u klubu je od 6. godine, čitava porodica goonneri. Arsenal ga može platit isto koliko i Liverpool. London mnogo ugodniji za život jednog omladinca...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Pa istina je da voli klub,vjeruje u projekat i zeli ostati,ali zasto to naplacivati 130k sedmicno kad uz malo pregovaranja mozes otici na 170k,eh zbog toga jos nije potpisaoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑18 jul 2022, 17:02Pa hoće li sigurno potpisati? Mislim, ako neće odmah, očito nešto šteka.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne mogu da vjerujem da neko misli da Saka nece produziti ugovor
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
“Kada smo saznali za interes Manchester Uniteda za Martineza, isprva smo mislili da će se raditi o cifri od 10-15 miliona eura nakon što je imao izvrsnu sezonu. No, dva dana kasnije faksom smo dobili ponudu od 40 miliona eura plus bonuse. Svi smo prasnuli u smijeh i rekao sam pomoćniku da odgovori Unitedu", kazao je Edwin Van Der Sar dodavši:
"Jasno sam rekao da mora tražiti 60 miliona eura plus bonuse. Ujutro je stigla ponuda iz Uniteda teška 60 miliona eura čime nam je ispunjena želja. Svijet je poludio, a zamislite da u našoj akademiji imamo još bolje defanzivce od Martineza. Rekao sam pomoćniku da otvori šampanjac, bilo je kao da smo upravo dobili na lutriji".
evo škoricu jedna za tebe go on girl
"Jasno sam rekao da mora tražiti 60 miliona eura plus bonuse. Ujutro je stigla ponuda iz Uniteda teška 60 miliona eura čime nam je ispunjena želja. Svijet je poludio, a zamislite da u našoj akademiji imamo još bolje defanzivce od Martineza. Rekao sam pomoćniku da otvori šampanjac, bilo je kao da smo upravo dobili na lutriji".
$ се $ - ? ? " ' у ? " ове $ " $ неосвајања ".
% се " ?, & $ ? опстане, а ? " $ " $ $ " $ $ " ? ? " ' - ".
% се " ?, & $ ? опстане, а ? " $ " $ $ " $ $ " ? ? " ' - ".
Ovo bukvalno od rijeci do rijeci bila prica kad su Freda potpisali. Cemu se lazedachodachoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:54“Kada smo saznali za interes Manchester Uniteda za Martineza, isprva smo mislili da će se raditi o cifri od 10-15 miliona eura nakon što je imao izvrsnu sezonu. No, dva dana kasnije faksom smo dobili ponudu od 40 miliona eura plus bonuse. Svi smo prasnuli u smijeh i rekao sam pomoćniku da odgovori Unitedu", kazao je Edwin Van Der Sar dodavši:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ljudi ja mislim da je ovaj isti tekst za Freda bio. Ne znam je li jos neko od vas to zapazio.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
ako škoro objavi ja mu vjerujemGunner4 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 20:35Ovo bukvalno od rijeci do rijeci bila prica kad su Freda potpisali. Cemu se lazedachodachoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:54“Kada smo saznali za interes Manchester Uniteda za Martineza, isprva smo mislili da će se raditi o cifri od 10-15 miliona eura nakon što je imao izvrsnu sezonu. No, dva dana kasnije faksom smo dobili ponudu od 40 miliona eura plus bonuse. Svi smo prasnuli u smijeh i rekao sam pomoćniku da odgovori Unitedu", kazao je Edwin Van Der Sar dodavši:
-
- Kontakt: