FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma kakav Kurdic. Lazic je ubleha, al za ovog Pezica iz Tesnja je Bonuci. Volim i ja kad se forsiraju mladi igraci, al ako imaju imalo kvaliteta, a ne ovaj glupan za kojeg je i TOSK puno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ove u zagradi sve otjerati kroz 2-3 iduća prelazna roka.bordobijeli je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:42Dizdarević
Šabanovic (Oremus)
Trako ( Dupovac)
Kurdić
Pidro
Djokanovic (Palić)
Kapić ( Velkoski)
Ramic ( Varesanovic)
Pojacanje krilo (Fanimo??)
Pojacanje krilo
Bagarić ( Ahmetovic)
Forsirati mlade uz ovih par starijih s dobrim pojacanjima na krilnoj poziciji moze se izboriti europa i probati kup uzeti. Ono sto je najbitnije mora se igra popraviti, ovo je bilo uzas gledati s boljom igrom doci ce i rezultati.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
I onda jos neko kaze samo da je dovest krilo bicemo Barsa,odma ce ovih 10 antitalenata proigrat samo fali eto to jedno dva pojacanjaleo1946 je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:57Sve ovo postaje bas mucno, negledljivo, bas se sistematski ubija volja i ovo malo raje sto je ostala da prati Sarajevo. Toliko je klub otudjen od navijaca da je to nevjerovatno. Da je to bogdo ona "radi se u tisini" ali kad si ubijedjen da niko kurcem ne mrda i da ce mi u nastavku prvenstva istrcat 99% istih imena.. Ne znam fakatShategabri je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:52To je ustaljena praksa godinama.Historicar je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:41
Ne znam samo od čega odmaraju ?? Da smo ozbiljan klub, vec bi odavno tri potpisa pala u Titovoj, a invalidi poput Varešanovića, Kanurića, Velkoskog, Palića.....bi također odavno bili bivši.Što kaže Zvezdan Terzić iz Crvene Zvezde, zimski prelazni rok u Zvezdi počinje minut nakon što završi ljetni, čovjek je recimo u julu ove godine završio za januar 2022 norvešku gol mašineriju Ohija Omoižuanfa.Mi čemo se načekati da takvog čovjeka imamo u sportskom sektoru.
Ove godine se posebno radosno dočekao zadnji sučev zvižduk za kraj jesenjeg dijela.
Ona patnja koju su igrali nije samo nama izazivala suze u očima (ne zbog radosti/žalosti), odahnuli su i oni što se ne moraju više batrgati po oranicama.
Normalno bi bilo da su sutradan natjerani na Igman, Trebević ili Bjelašnicu da trče po snijegu cijelcu, ali...gospoda će se slikati po šišama, malo ovo-ono, nekud možda da se otputuje, a ide i nova godina...ipak kod nas igra gospoda, nisu oni u EPL da se igra 01.01.
Uglavnom čeka nas standardno, prvih 3-4 kola olovne noge, tek se sa priprema, dok se uigraju...sad skontaj koliko će to loše biti obzirom kakvi smo bili ovaj jesenji dio.
Pojačanja...ne promijeni ovo da dovedeš i Lulića i Pjanića.
Ekipa je psihički mrtva. Treba nešto i neko raditi da je isčupa iz ovog stanja.
Treba li otkaz treneru, direktoru, čistačici...ne znam. Šta radi Mirvić, njegovi ljudi, jel njihovo samo da kukaju kako nije dobro ili će nešto konkretno raditi?
Nista se nece promjeniti a i raja su ohladila sto ti rece i ne znam sta bi se trebalo desiti da se to vrati sve na normalu.
-
- Kontakt:
Ko da gledam sastav za Leotar, 26. februara, naravno u 3-5-2: Dizdarević, Šabanović, Pidro, Kurdić, Dupovac, Lazić, Kobiljar, Cmiljanić, Đokanović, Velkoski i Ahmetovićleo1946 je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:57Sve ovo postaje bas mucno, negledljivo, bas se sistematski ubija volja i ovo malo raje sto je ostala da prati Sarajevo. Toliko je klub otudjen od navijaca da je to nevjerovatno. Da je to bogdo ona "radi se u tisini" ali kad si ubijedjen da niko kurcem ne mrda i da ce mi u nastavku prvenstva istrcat 99% istih imena.. Ne znam fakatShategabri je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:52To je ustaljena praksa godinama.Historicar je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:41
Ne znam samo od čega odmaraju ?? Da smo ozbiljan klub, vec bi odavno tri potpisa pala u Titovoj, a invalidi poput Varešanovića, Kanurića, Velkoskog, Palića.....bi također odavno bili bivši.Što kaže Zvezdan Terzić iz Crvene Zvezde, zimski prelazni rok u Zvezdi počinje minut nakon što završi ljetni, čovjek je recimo u julu ove godine završio za januar 2022 norvešku gol mašineriju Ohija Omoižuanfa.Mi čemo se načekati da takvog čovjeka imamo u sportskom sektoru.
Ove godine se posebno radosno dočekao zadnji sučev zvižduk za kraj jesenjeg dijela.
Ona patnja koju su igrali nije samo nama izazivala suze u očima (ne zbog radosti/žalosti), odahnuli su i oni što se ne moraju više batrgati po oranicama.
Normalno bi bilo da su sutradan natjerani na Igman, Trebević ili Bjelašnicu da trče po snijegu cijelcu, ali...gospoda će se slikati po šišama, malo ovo-ono, nekud možda da se otputuje, a ide i nova godina...ipak kod nas igra gospoda, nisu oni u EPL da se igra 01.01.
Uglavnom čeka nas standardno, prvih 3-4 kola olovne noge, tek se sa priprema, dok se uigraju...sad skontaj koliko će to loše biti obzirom kakvi smo bili ovaj jesenji dio.
Pojačanja...ne promijeni ovo da dovedeš i Lulića i Pjanića.
Ekipa je psihički mrtva. Treba nešto i neko raditi da je isčupa iz ovog stanja.
Treba li otkaz treneru, direktoru, čistačici...ne znam. Šta radi Mirvić, njegovi ljudi, jel njihovo samo da kukaju kako nije dobro ili će nešto konkretno raditi?

Mislim da bi kec na Leotar bio 1,35
Pa zato je 300 ljudi produzilo clanstvo, ako jos 200 bude nek se nabiju nogom u guzicu.. prava amaterska seoska druzina bez ikakve ozbiljnosti
Ermedin Demirovic
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ima li istine da smo kontaktirali nekog klinca iz Jelaha krilo neko. Zna li neko nešto više?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
-
- Kontakt:
I ja procita to ovdje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kurdića isto nabiti, nema on veze s odbranom ko muha bez glave leti i ispada nonstop, smiješan igrač. Nikakve koordinacije, osjećaja za prostor, ništa.bordobijeli je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:42Dizdarević
Šabanovic (Oremus)
Trako ( Dupovac)
Kurdić
Pidro
Djokanovic (Palić)
Kapić ( Velkoski)
Ramic ( Varesanovic)
Pojacanje krilo (Fanimo??)
Pojacanje krilo
Bagarić ( Ahmetovic)
Forsirati mlade uz ovih par starijih s dobrim pojacanjima na krilnoj poziciji moze se izboriti europa i probati kup uzeti. Ono sto je najbitnije mora se igra popraviti, ovo je bilo uzas gledati s boljom igrom doci ce i rezultati.
Trako može za klupe, ako napreduje što da ne i u udarnu sviđa mi se dečko, ali nama trebaju 2 kvalitetna štopera koji će instant pomoći. Neko u rangu Mujakića i Šerbečića iz prvog perioda.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Možda njega planiraju za lijevo krilo, koje nam fali od odlaska Tatara.
Opet nam se Husara mota oko kluba ako je ovo tacno za ovog malca iz Jelahq jer mu je on menadzer. Aferim
Sport 1 pise nista od Serbecica on ide u Aalesund ( 2liga)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne znači da se neko "mota" oko kluba, ako se spominje neki igrač, a upitan je i sami izvor. Ne pravite famu tamo gdje je nema.
Platio lik clanak ko svaki puta. gledaj sta ista stranica ispod pise " Pratili smo ovog igrača, slobodno možemo reći da je to sigirno najveći potencijal u BiH trenutno
Bravo profa"
e čuj pojačanje iz treće lige haha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Aleksandar Vukotić
Nece on kod nas.
- napoleon72
- Kontakt:
Budala, bolje mu je kod nas, da ga za godinu prodamo Mancesteru, taman da zamijeni Maguirea
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne