dresovi su vrhhhkatakomba je napisao/la:Sad ce neko doci i reci sto nisu dresovi ovakvi i onakvi.. ODLIČNI DRESOVI !!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dresovi su vrhhhkatakomba je napisao/la:Sad ce neko doci i reci sto nisu dresovi ovakvi i onakvi.. ODLIČNI DRESOVI !!!
Pa pripreme su druže, rotira se, mijenja se sastav, šta dramiš bez ikakve potrebe i praviš problem gdje ga nema. Zvanična stranica i momci koji su zaduženi za nju radi fantastičan posao i nema razloga za kritiku.AsharaK je napisao/la:Pa o tome vam pricam ljudi, a vjerovatno je propustio i trening prije utakmice, dodje utakmica i booom nema ga. Ali ne kontate sta hocu da kazem, nema veze. Uzivajmo u dresovima.
Možda je Odović ocijenio da je brazilac bolji igrač od govedarice a manje košta .Raspravljamo o igraču koji je dao 2 gola a Čolić zabio jedanirfo je napisao/la:Sta ste navalili sa govedaricom pa covjek ne bi imo mjesta u prvih 11, a ne mozemo se toliko razbacivati parama da placamo odstete za nekog ko bi sjedio na klupi
a jel se meni čini ili si ono kad je "procurilo" prije nekog vremena rekao da ništa ne valjaju i da su isti kao u travnika jedne sezone?Najda je napisao/la:Dobri dresovi što jest jest. Sviđa mi se treća kombinacijaKad bi bar jednom zaigrali u njoj.
jesamChWilla je napisao/la:a jel se meni čini ili si ono kad je "procurilo" prije nekog vremena rekao da ništa ne valjaju i da su isti kao u travnika jedne sezone?Najda je napisao/la:Dobri dresovi što jest jest. Sviđa mi se treća kombinacijaKad bi bar jednom zaigrali u njoj.
ali zato narod zna, i u jedinstvu je snaga.AsharaK je napisao/la:I meni se treca kombinacija najvise svidja, ne znam zasto xd