FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 24 jun 2015, 01:53

Evo sad kad analiziramo našu ekipu i pozicije gdje nam fali igrac ili igraci: na poziciji golmana smo dobro popunjeni, pored Antolovica tu je Veca i Ceman. Stoperi: Bogdanović,Kosoric,Uzelac i Hodžurda, lijevi bek : Kvesa, može i Hodžurda to odigrati a tu je i junior Alihodzic, desni bek: Memija,Livaja i junior Šehić. Vezni igraci: Blagojevic, oba Sadikovica, Hadžiahmetovic, junior Dino Hasanovic, i junior Hiroš koji je ako se ne varam ofanzivni veznjak Desno krilo : Đelmić, Diatta,Memija Lijevo krilo: tu nam fali pojacanje, možda je rješenje za lijevo krilo Tiago jer je strašno brz, vidjet cemo, može i Kokot ovo odigrati, kao i Đelmić
Napad: Bajić,Beganović, Kokot
Po meni fali nam igrac na lijevom beku, igrac na lijevom krilu, možda još jedan zadnji vezni i još jedan napadac, mada se i sa ovakvim sastavom može izrotirati dobra formacija..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 jun 2015, 01:56

alan_kardec je napisao/la:Koliko ima istine u priči da ste navodno zainteresovani za bivšeg beka Dinama, Luisa Ibaneza za koga je zainteresovana i Zvezda?
Mislim da je šuplja, njegov menadžer je rekao da su odbili Zvezdu i još par timova koji su mu nudili extra uslove, navodno je pred potpisom za neku ekipu iz liga petice..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DjecaNamSeSmiju
Kontakt:

Post Postao/la DjecaNamSeSmiju » 24 jun 2015, 01:58

jel idemo na tu Maltu, imal kakav info vezano za put?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 jun 2015, 01:59

DjecaNamSeSmiju je napisao/la:jel idemo na tu Maltu, imal kakav info vezano za put?
Okuplajnje ispred stadiona onda jedna grupa korteom druga tramvajem :D dva kafica ce se rezervisat :D
=\_1921_/=

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jun 2015, 01:59

alan_kardec je napisao/la:Koliko ima istine u priči da ste navodno zainteresovani za bivšeg beka Dinama, Luisa Ibaneza za koga je zainteresovana i Zvezda?
Nas je 100% gotovo :cool:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 24 jun 2015, 02:05

invincible1921 je napisao/la:
DjecaNamSeSmiju je napisao/la:jel idemo na tu Maltu, imal kakav info vezano za put?
Okuplajnje ispred stadiona onda jedna grupa korteom druga tramvajem :D dva kafica ce se rezervisat :D
Pola u Johnny a pola u Figaro, problem su ljubitelji nargila koji žele malo niže do Argelinija što će dati priliku navijačima Balzama da nas napadnu dok smo razdvojeni, ipak je gostovanje u pitanju :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 24 jun 2015, 02:07

ZaZelju je napisao/la:----------------------------Antolovic------------------------------
Memija----------Bogdanovic----------Kosoric----------Kvesic
Livaja----------Hadziahmetovic-----------Blagojevic
Bajic--------------------Beganovic---------------------Djelmic

Sa klupe: D.Sadikovic, E.Sadikovic, Kokot

Ovako bih probao protiv Balzana.
U fazi napada Memija na krilo, iza njega Livaja radi protivnickih kontri (moze igrati na poziciji desnog beka), a dok se branimo Memija na poziciji beka, Livaja defanzivnog veznog. Bajic bi igrao lazno desno krilo nesto kao Ibisivec u repki , a Beganovic klasicnog centarfora u napadu (fakticki sa dva napadaca), a dok se branimo njih dvojica bi vrsili konstantan pritisak na protivnicku zadnju liniju, to se vec pokazali da dobro rade. Mislim da su Kvesic i Djelmic vise puta vec igrali zajedno na lijevoj strani, svaki put je to izgledalo dobro.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jun 2015, 02:24

Željooooo je napisao/la:
Mislim da je šuplja, njegov menadžer je rekao da su odbili Zvezdu i još par timova koji su mu nudili extra uslove, navodno je pred potpisom za neku ekipu iz liga petice..

i ja kontam da je šuplja, jer sam taj info vidio na nekom lijevom portalu, prvi put čujem za njega. To dal je odbio Zvezdu još se ne zna 100%, problem je što traži platu između 200000 i 250000, što je možda previše a možda i nije ako se pokaže da je pravo pojačanje. Dobra je stvar što je free. Čuo sam da ga traže i neki Belgijanci.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 jun 2015, 02:30

Ne mogu jbt Govedaricu dovesti a ne Ibaneza :kafa:
KHAJ PRICE

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 24 jun 2015, 02:45

Al lupaju svi.... u ozbiljnom klubu postojid budget za pojacanja .

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 24 jun 2015, 02:46

Izaci ce vrlo brzo prava cijena i put i svi detalji o putovanju.Al eto u globalu ce biti oko 500-550 km,tako da raja koja ima pare nije im frka dok nekima je skupo i cekaju madjarsku.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 24 jun 2015, 04:37

A dobro realno svima nama je zao Govedarice i Ordagica, ali mislim da nije vrijeme za te stvari jos uvijek jer nisu ni minute zaigrali kod onih hadalja tako da...vidjet cemo sve. Ovo je po meni smijesno ako nasi nisu htjeli platiti 15 000 za mladog reprezentativca i igraca koji igra poziciju na kojoj nemamo igraca :lol: teren je mjerilo, a od svih dovedenih igraca jedino je Blagojevic igrao u nekom ozbiljnijem klubu i imao neku ulogu. Diata je simpatican, ali vidjet cemo kako ce se pokazati. Livaja ima 28 godina i dolazi iz ekipe koja je najlosija bila proslu sezonu. Hodzurda je takodjer dosao iz Slavije, ali eto on je vjerovatno pristao da igra za manju platu i zivi ovdje u Sarajevu i nase je dijete. Uvijek se nadam da moze zalutati ovako neki juznoamerikanac i biti dobar, pa eto vrijeme ce pokazati jel to Tiago :D
U evropi smo prosle godine bili kriminalni i vracam film sebi i dolazim do zakljucka da smo odigrali mozda 30 minuta kako treba u onih 360 u cetiri utakmice. Protiv Lovcena je jako lose bilo u obje utakmice i oni Crnogorci da nas nisu precjenili i crveni dobili tesko da bi mi dalje :cry: protiv Metalurga u Skoplju dobro smo igrali jedino kad je Nuhspahic usao i malo smo k'o "stali na loptu". Na groblju mozda prve one minute do gola su bile zadovoljavajuce, a ovo ostalo je bilo grozno. Izborili smo evropu , a ja prvi sam smatrao da je ona naucna fantastika poslije onoga. Apsolutni krivac je Adzem za ispadanje jer su Kosoric i Bogdanovic izgledali presmijesno, a na klupi je ostao pouzdani Zeljkovic iz samo njemu poznatih razloga. Nije se znalo da je Turkovic tanak, da je Dado hafifan i da je Cola naograjisao. Sve ove stvari daju mi neku nadu da ne mozemo losi biti kao lani barem ne protiv Maltezana koji nisu toliko naivni odnosno nismo mi toliko mocni da ih s pola snage prodjemo. Vjerujem u Odu i ove koji su iznijeli teret prosle sezone. Sastav se vjerujem vec zna jedino me ne bi iznenadilo da Sadikovic pocne umjesto Blagojevica ako se ovaj drugi nije jos ukopio, ali hajde vidjet cemo..
Sutra ili prekosutra ce biti info za Maltu, iskreno ocekujem 20,25 ljudi po ovom dosad, recimo 600 km je potrebno da bude taman sto kazu tako da bez mene ovaj put :mrgreen: nadam se Madjarskoj i invaziji na Budim gdje ocekujem da se maksimalno mobilisemo jer vjerujem da i put i karta raju nece izac vise od stoje.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

amelTm
Kontakt:

Post Postao/la amelTm » 24 jun 2015, 04:51

kako pile rece nasi odlucili da ne uzimaju Govedaricu jer sumnjaju da je pojacanje...Pa Oda je zelio Ordagica i Govedaricu zasto mu nisu ispunili to jer pouzdano znam da su oboica zeljela u Zelju,zasto ih nisu doveli kad ih je Oda zelio???ko je to odlucio da nisu pojacanja???

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 24 jun 2015, 05:48

Za male pare mogli smo riješiti pitanje lijevog krila, dugorocno. Naši naučili sve dzaba, ne može **** ga ja. Mora se i izvaliti nekad, a cifra od 50000 KM za dobrog igrača je smiješna.
I da je Amar tu ovaj ciganluk bi se isto desio. Mora se promijeniti ta politika.
Nikako da sastavimo dva dobra.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 jun 2015, 06:44

Ma nista se ne brinite sve je pod kontrolom sad ce nam objasniti par dezurni koji sve znaju, a u klubu su. Cuj, trazis pojacanja, jeste normalni? Prvo se uclani, kupi godisnju pa ces imat pravo da pises. Sram te bilo...Kao da bi Govedarica bio pojacanje. Ili bilo ko da dode kad imamo juniore, pa cemo napraviti od desnjaka nekako ljevaka.U najgorem slucaju im neko da ga zavalimo na lijevoj strani. Sto ce ti ljevak kad ga nemas pet godina i ti bi mi sad ljevaka, sram te bilo. Odovic je trazio sta je dobio, da se uclanio mozda bi nesto bilo, ovakp oprezno protiv ribara imaju talijana u ekipi, jako nezgodna ekipa. Ako se prode ima Tiago da popuni to jedno mjesto, sto znaci da nema potrebe dovoditi igrace, jer odakle znas da ce valjat.Pa stvarno vi ko djeca trazite igraca, a struka zna. Opustite se i niko da nije pisnuo..
KHAJ PRICE

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 24 jun 2015, 07:04

Ma dok je Gredic i Siljak tu nema hajra barem ja tako mislim. Uvijek smo zadovoljni nekom sicom i nikada nemaju nista konkretno reci. Ako je opet cilj izlazak u evropu onda **** ga. Evo izborili smo evropu sada pa nista nisu uradili konkttetno na pojacanjima.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2015, 07:06

Nema novca jednostavno, ne moze se vise uraditi nego u skladu sa mogucnostima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 jun 2015, 07:13

Enemy00 je napisao/la:Ma dok je Gredic i Siljak tu nema hajra barem ja tako mislim. Uvijek smo zadovoljni nekom sicom i nikada nemaju nista konkretno reci. Ako je opet cilj izlazak u evropu onda **** ga. Evo izborili smo evropu sada pa nista nisu uradili konkttetno na pojacanjima.
Istina je da mi dzaba pisemo ovdje i ser.endamo kad njima nije u cilju da urade nesto u evropi. Nego da produ jefno pretkolo i uzmu to sice. Samo smo mi navijaci glupi sto nesto ocekujemo i trazimo. Ali nema veze, ja cu opet na Grbavicu s malim i halal stoja za clanske i godisnje. Sta da se radi..
Nemaju oni marke od Koldze traze pare eto koliko rade..i sta rade..ali suti uvijek ima gori od goreg tako je kod nas. Nece nikad biti bolji...
Jedino sto imamo par strucnjaka iz marketinga i mozda financina koji sve znaju, mi smo sisa...
Sloboda moze dovesti mladog reprezentativca a mi ne mozemo. Oteli nam dva igraca i dode neko ovdje da pametuje nesto.
KHAJ PRICE

Amerigo
Kontakt:

Post Postao/la Amerigo » 24 jun 2015, 07:35

samogrbavica je napisao/la:
Enemy00 je napisao/la:Ma dok je Gredic i Siljak tu nema hajra barem ja tako mislim. Uvijek smo zadovoljni nekom sicom i nikada nemaju nista konkretno reci. Ako je opet cilj izlazak u evropu onda **** ga. Evo izborili smo evropu sada pa nista nisu uradili konkttetno na pojacanjima.
Istina je da mi dzaba pisemo ovdje i ser.endamo kad njima nije u cilju da urade nesto u evropi. Nego da produ jefno pretkolo i uzmu to sice. Samo smo mi navijaci glupi sto nesto ocekujemo i trazimo. Ali nema veze, ja cu opet na Grbavicu s malim i halal stoja za clanske i godisnje. Sta da se radi..
Nemaju oni marke od Koldze traze pare eto koliko rade..i sta rade..ali suti uvijek ima gori od goreg tako je kod nas. Nece nikad biti bolji...
Jedino sto imamo par strucnjaka iz marketinga i mozda financina koji sve znaju, mi smo sisa...
Sloboda moze dovesti mladog reprezentativca a mi ne mozemo. Oteli nam dva igraca i dode neko ovdje da pametuje nesto.

Šta reći ????
Koju poruku poslati ????
Uprava napolje !!!!

Svašta se ovdje pročita ali najviše plasiranih negativnosti kao da smo pred ispadanjem u drugu ligu ....
Nezz šta reći ............

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 jun 2015, 07:52

Nek mi neko objasni kad smo zadnji put zijanili utakmicu.Gostovali smo kome Sirokom Zrinjskom Sarajvu Velezu Celiku.Osto isti tim isti trener.Doso Blagojevic i taj juznoafrikanac.Ja prezadovoljan.Idemo u 3 kolo i to protiv Holandzana koji ce izbacit Madzare.Ligu osvajamo .Vozdra.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 49 gostiju.