FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2015, 23:19

pile87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kakve su sanse da ostanu Memija i Bajic, da za ligu budemo jaci sto je moguce vise.
Jedan vec ima ponudu cifra oko milion :) u nasoj ligi to nikad niko nije odbio pa necemo ni mi.Tacnije molimo Boga da se posao privede kraju.
Ako je bas okruglo 1.000.000 onda OK, ali da nam isplate .... Sehicu. :facepalm:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 23 jun 2015, 23:23

Ovo za Govedaricu se nisam se nadao, gledao sam ga malo na youtube-u. 21 godina čovjeće, reprezentativac.
Pa ako nista mogao je sjedit na klupi, znamo kakvi smo pehovi sa povredama kada pred pocetak prvenstva krenu ozbiljnije pripreme.
Pred nosom nam, nudio se e hebiga....ako je stvarno 15 000 u pitanju :?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2015, 23:26

Virtu4l je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Toliko prilika smo propustili za uzeti lovu na igracu da ti prosto dodje lupati glavom zid kada krenes vrtiti film, evo i Stana je jos jedan u nizu. Jako los tajming za prodaju je ucinio svoje. Sretno Srdjanu, uvijek jedan od nas!
Ma nije to tako, uprava radi odličan posao :shh: šta si mogao uzeti za Tomića i Stanića, 400-500 hiljada eura, sića, navući će to predsjednik no sikiriki ;)
Svraka, dogovor za B. Colica koji je bio na stolu, Kvesa, za Adila se kasnije pristalo i na manje... Ima njih jos moj Crnogorac.

Jako los tajming, skoro pa amaterski. Direktan uzrok sto kasa nije puna do vrha.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 jun 2015, 23:28

Rooney88 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Toliko prilika smo propustili za uzeti lovu na igracu da ti prosto dodje lupati glavom zid kada krenes vrtiti film, evo i Stana je jos jedan u nizu. Jako los tajming za prodaju je ucinio svoje. Sretno Srdjanu, uvijek jedan od nas!
Ma nije to tako, uprava radi odličan posao :shh: šta si mogao uzeti za Tomića i Stanića, 400-500 hiljada eura, sića, navući će to predsjednik no sikiriki ;)
Svraka, dogovor za B. Colica koji je bio na stolu, Kvesa, za Adila se kasnije pristalo i na manje... Ima njih jos moj Crnogorac.

Jako los tajming, skoro pa amaterski. Direktan uzrok sto kasa nije puna do vrha.
Sa Svrakom se možda pogriješilo, ali bio je reprezentativac, zabio neke golove za repku i kad se očekivalo da nastavi u tom ritmu, on grohne. Benji je povreda zeznula transfer, Kvesi isto, na Adiloviću su se uzele neke pare.
DRUG NEBI TI PUNCA

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 jun 2015, 23:31

Sa Benjom se previse cekalo, moglo i moralo ranije. Kvesa ista stvar, sve je bilo zavrseno i nije trebao uopste igrati ni trenirati. Uzele se jesu na Adilu ali i sam kazes, "neke" pare. Takodjer transfer gdje smo imali ranije i vecu ponudu ali u klubu nisu htjeli (mislim da svi znamo ko ali necemo o tome glasno) pa smo kasnije pristali na manje. Svraka je fula velika, o tome ne zelim ni mozgati, tu smo morali uzeti dobru lovu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 jun 2015, 23:32

sve su to odluke jednog čovjeka.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 23 jun 2015, 23:38

ChWilla je napisao/la:sve su to odluke jednog čovjeka.
to i jest caka, koliko god taj covjek nama bio heroj, koliko god on znacio zelji a znaci mnogo treba imati neki tim oko sebe ( zbog toga se i povukao)
ali realno takveodluke treba donositi strucni tim ljudi, e drugi je problem sto je tad bio samo on strucan i to je nas puuno za.**** sve se oslanjalo na njega
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 23 jun 2015, 23:39

Amar je trenercina, ali je namazan i on dosta...
nije to bolest rijetka...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2015, 23:42

Joj da hoce šef kakvog lovatora dovesti iz Katara. :pray:

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 23 jun 2015, 23:43

Ako je tačno da se radilo o 15000 KM, onda je to veliki promašaj Kluba. Od početka priče o finansijskoj stabilizaciji, bio sam uz upravu, ali u pojedinim segmentima zaslužuju kritike. Miljan bi nam bio veoma koristan, '94. je godište, mladi je reprezentativac i igra na nama deficitarnoj poziciji. Treba sačekati utakmice pa da vidimo kako će to izgledati.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 23 jun 2015, 23:45

Rooney88 je napisao/la:Sa Benjom se previse cekalo, moglo i moralo ranije. Kvesa ista stvar, sve je bilo zavrseno i nije trebao uopste igrati ni trenirati. Uzele se jesu na Adilu ali i sam kazes, "neke" pare. Takodjer transfer gdje smo imali ranije i vecu ponudu ali u klubu nisu htjeli (mislim da svi znamo ko ali necemo o tome glasno) pa smo kasnije pristali na manje. Svraka je fula velika, o tome ne zelim ni mozgati, tu smo morali uzeti dobru lovu.
O čemu pričaš? O ponudi za Benju od cca 200.000,00 EURa, ili oko 150.000,00 za Adilovića? Da smo ih tad prodali svi bi srali kako nismo trebali, kako je to malo para (a i pričalo se da ne treba nikog pustiti ispod milon, kao što se i sad priča), pa kad su se povrijedili, svi generali poslije bitke. U ostalom adilović da je otišao pitanje je bi li uzeli titulu. Najlakše je srati sa neke vremenske distance. Evo procjeni koliko koštaju naša djeca, pa ćemo vidjeti šta će biti. Hoće li se neko prodati za te pare, nedo Bog povrijediti ili pasti u formi.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jun 2015, 23:55

Virtu4l je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Stanić se povrijedio i nije htio produžiti ugovor, Tomić isto tako. Tako da ti priča ne stoji. Da su se mogli prodati ranije, možda jesu, možda nisu.
Naravno da su se mogli prodati, posebno Stanić, ne tako davno je bio najbolji igrač lige.
Nije tacno, bas ne tako davno kad je bio najbolji igrac lige se povrijedio, a prije toga su ga tjerali kako je ko stigao (ovdje na forumu). ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 23 jun 2015, 23:57

ublehas je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Kakve su sanse da ostanu Memija i Bajic, da za ligu budemo jaci sto je moguce vise.
Jedan vec ima ponudu cifra oko milion :) u nasoj ligi to nikad niko nije odbio pa necemo ni mi.Tacnije molimo Boga da se posao privede kraju.
milion čega?
Ma evo ja cu vam reci kad ovi insajderi nesto kriju i glume.
Meni je rekao jedan covjek iz zelje ima 15 dana najmanje.
Mamic daje 500 000 eura za Memiju ali da ostane u zelji na posudbi i da mora igrati desnog beka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2015, 23:59

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije tacno, bas ne tako davno kad je bio najbolji igrac lige se povrijedio, a prije toga su ga tjerali kako je ko stigao (ovdje na forumu). ;)
Kontam da se mogao prodati onda kad ga je Pape stavio na onaj prošireni spisak pred SP, tada je i govorio da ima dosta ponuda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2015, 00:05

Ma moze on govoriti da ima dosta ponuda, ljudi koji njemu nude da predje i dobru platu i sve, a Želji nude kitu za uši.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 24 jun 2015, 00:08

Dogovaraju milionske transfere, a nece da daju 15000KM za igraca za kojeg bi za sezonu dvije uzeli 20x vise para.. Sad ocekujem nekog polovnjaka, da se zamazu oci raji. Yebo lud zbunjenog...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2015, 00:09

Previse mi ovdje vjerujemo forumskoj raji i onda na kraju se pozivamo na te argumente u nekim raspravama.

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 24 jun 2015, 00:09

Da hocemo bar dobiti i tog polovnjaka xd
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2015, 00:10

Neka potpisuju Tiaga.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 jun 2015, 00:10

Ja mislim da ovo nije suplja ....jer odavno se vec prica cak je i polluzvancno bilo da je obestecenje 20 milja. Sramota za klub realno. To su smijesne pare da je ne znam kakav igrac, a kamol u21 reprezentativac
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa, mavi, Paromlinac, WeekendOffender i 54 gosta.