FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 23 jun 2015, 22:44

bagrcavi je napisao/la:Stanić se povrijedio i nije htio produžiti ugovor, Tomić isto tako. Tako da ti priča ne stoji. Da su se mogli prodati ranije, možda jesu, možda nisu.
Iskreno od one povrede Kvesica par dana prije njegovog odlaska u Francusku nas prati maler.To je proslost i nadamo se da ce Memija i Bajic otici pravi zdravi!Poslije europe.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2015, 22:48

bagrcavi je napisao/la:Stanić se povrijedio i nije htio produžiti ugovor, Tomić isto tako. Tako da ti priča ne stoji. Da su se mogli prodati ranije, možda jesu, možda nisu.
Naravno da su se mogli prodati, posebno Stanić, ne tako davno je bio najbolji igrač lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jun 2015, 22:50

Elegant je napisao/la:Sto vas to cudi Sloboda moze da pruzi vise novca, trbate se osvjestit da nece niko doci radi ljubavi i "igranja europe".

Nece biti pravih pojacanja ili zvucnih imena dok ne bude novca.
Nije problem novca bio Miljan nije trazio nikakve uslove bukvalno je htio za sicu igrati i dogovorili su njegove uslove za 15 minuta.Nasi nisu htjeli da plate obestecenje koje je slavija stavila a koje je smijesno 15 00 KM.Kao razlog su naveli da bi bilo glupo radi drugih igraca bla bla bla i tako ta sranjai da nisu sigurni da bi bio pojacanje uglavnom nasi su vec davno odustali od njega i javljeno mu je to.Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu ja mislim da su nasi jos jednom pogrjesili.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jun 2015, 22:52

Virtu4l je napisao/la:
Naravno da su se mogli prodati, posebno Stanić, ne tako davno je bio najbolji igrač lige.
Nikada za njega nismo imali ponudu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jun 2015, 22:53

Možda se Stanić i nije htio prodavati (nije bio plan da ga se prodaje), prije početka ove sezone bio je naš najbolji igrač ali i jedini igrač koji je u tom trenutku nešto vrijedio (ja sam iskreno mislio da ćemo doživjeti katastrofu ako on ode). Međutim, poslije toga eksplodiraše Memija i Bajić, izroniše Hadžiahmetović i Beganović, Stanić se povrijedi, odbrana se konsolidovala, i eto danas se nedostatak Stane neće osjetiti u tolikoj mjeri iako bi i on ovoj ekipi ekstra legao na desnoj strani zajedno sa Memijom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2015, 22:56

Kakve su sanse da ostanu Memija i Bajic, da za ligu budemo jaci sto je moguce vise.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jun 2015, 22:59

Elegant je napisao/la:Kakve su sanse da ostanu Memija i Bajic, da za ligu budemo jaci sto je moguce vise.
Jedan vec ima ponudu cifra oko milion :) u nasoj ligi to nikad niko nije odbio pa necemo ni mi.Tacnije molimo Boga da se posao privede kraju.

Plavojesrceumeni
Kontakt:

Post Postao/la Plavojesrceumeni » 23 jun 2015, 23:01

bgm ruzan neki osjecaj kad citas da je Stana u Olimpicu. Vjerujem da bi on dobro dosao ovoj ekipi. Nisu se dogovorili i to je tako ali steta i za njega da igra u Olimpicu a i za nas da je otisao ipak nam je bio kapiten

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 23 jun 2015, 23:02

Elegant je napisao/la:Kakve su sanse da ostanu Memija i Bajic, da za ligu budemo jaci sto je moguce vise.
Misljenja sam da mi ne smijemo vise nikoga prodati ako mislimo nesto uraditi ove sezone. Previse je vec igraca otislo, doduse samo jedan od startnih 11 (Hasanovic), te dvojica koja su s vremena na vrijeme bili startni (Zeljkovic i Stanic prije povrede).

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 jun 2015, 23:03

Plavojesrceumeni je napisao/la:bgm ruzan neki osjecaj kad citas da je Stana u Olimpicu. Vjerujem da bi on dobro dosao ovoj ekipi. Nisu se dogovorili i to je tako ali steta i za njega da igra u Olimpicu a i za nas da je otisao ipak nam je bio kapiten
Kako nije steta zamisli desnu stranu sa njim i Memijom.Ali realno odavno se znalo da ide.Steta i hvala mu na tome sto je fakat na svakoj haman poziciji djelovao kao najbolje rjesenje bez obzira jel skolovan za nju ili ne.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 23 jun 2015, 23:03

bistrikboy je napisao/la:
lazar je napisao/la:Dabogda završio u Real, ali neka ga što dalje od nas

Kad će članske i godišnje ?
Bice opet neka akcija gdje ce cijene biti povezane,kazu sve su pripremili pa kontam (po mojoj logici) da ce biti pred revans sa Maltezanima.A i dresove bi trebali predstaviti valjda po povratku iz Međugorja.
Nadam se

Uprava ciganci, ali bas. Ovaj ciganluk njihov će nam se obiti o glavu. Govedarica potpisao na 3 godina, kod nas bi potpisao i na 4 ako treba. Mladi reprezentativac, privukao je pažnju na sebe. I najbolje od svega bio bi nam pojačanje jer takvog igrača nemamo u ekipi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2015, 23:04

pile87 je napisao/la:Nikada za njega nismo imali ponudu.
Prije godinu dana je rekao ovo....
''Pa već dvije godine ja imam ponude da napustim Željezničara ali iskreno nisam želio ići. I sada ima konkretnih ponuda, ali o tome ćemo razmišljati na kraju sezone. Vidjeću šta klub očekuje u narednom periodu od mene, jer imam ugovor sa Željom. Ako dođe neka ponuda koja će zadovoljiti i mene i klub, onda ću razmišljati o tome hoću li napustiti Grbavicu''.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 23 jun 2015, 23:06

Rekao je i da mu Zeljo duguje 80 000 KM. I svasta je on rekao jos.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 23 jun 2015, 23:10

meni je zao stanica ali ako on misli da mu moze biti bolje u olimpiku nego na grbavici neka ide vala
zna da je miljenik navijaca, da mu je mjesto haman zagarantovano i da iz zelje moze otici dalje gdje god to bilo (dalje iz BiH ), zeljo ga je ostavio u ekipi pored te povrede vjerovali su u njeg.. e sad sta se desavalo sto mi ne znamo mozda

ono je zalosno toliko propalih transfera bas ko neki maler, ali to ce ova generacija nadomjestit sve, prvo evropa pa milion od baje :salut:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 23 jun 2015, 23:10

pile87 je napisao/la:
Jedan vec ima ponudu cifra oko milion :) u nasoj ligi to nikad niko nije odbio pa necemo ni mi.Tacnije molimo Boga da se posao privede kraju.
milion čega?

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 23 jun 2015, 23:11

Svi oni imaju ponuda. Pa na kraju bude ambicije Mladosti i moje se poklapaju.

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 23 jun 2015, 23:11

Niko ih nije mogao zadrzati u Želji.To sto je Stanic trazio poslije povrede nije bili ok s njegove strane ali hajde...
Kada odradi ugovor u olimpicu to je tu negdje preko 30 godina zivota, a mogao je drugacije...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jun 2015, 23:12

Ja ti kazem da nije imao a to sto prica da jeste evo sto sad nije otisao.Evo Tome isto nije igrao bez problema klub.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 jun 2015, 23:13

ublehas je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
milion čega?
KM vjerovatno, sumnjam da smo i jednom nabili veću cijenu :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 23 jun 2015, 23:18

BosnianKingdom je napisao/la:Drugo pretkolo Mađari? Pa mogu se i oni proći,malo teže, ali mogu, sretno komšije... :bih:
Nemojte nam samo vi sreču želit i navijati za nas bogati. Daleko vam kuća od naše :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, ELDIABLO20, Levin, Lokomotifa i 116 gostiju.