NK Zvijezda Gradačac

Brezovac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Brezovac » 09 nov 2013, 22:39

Hocel vas dvojica, jestel se zdogovorili skoro..bilo i proslo idemo dalje :D

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 09 nov 2013, 23:31

Lik je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Mrsko mi je dalje bilo kopirat, ako je registrovan kao profesionalac automatski mora imat ugovor, jer a ugovorom se registruje kao profesionalac, a amater nemora, cim se registrujes ti si amater ako se drugacije nije navelo, procitaj malo pravilnik o registracij igraca na nfsbih.ba
E hebo ga ti ja jedno ti drugo, moraš imati ugovor ovaj ili onaj, lik nije imao ni jedan. Po tvom sad možeš sa ulice pokupiti bilo koga i da ti zaigra a da nikakav papir nemaš za njega, odnosno možeš dovesti Ronalda i predstaviti ga kao Miću.
Član 61
Igrači koji učestvuju u organizovanom nogometu/fudbalu u okviru NS/FS BiH su
po svom statusu amateri ili profesionalci.
Klubovi Premijer lige moraju imati sa igračima zaključene profesionalne
Ugovore, izuzetno klubovi Premijer lige mogu zaključiti amaterske ugovore sa najviše
jedanaest igrača.
Klubovi Prvih liga moraju imati sa igračima zaključene profesionalne ili
amaterske ugovore.
Klubovi Drugih liga moraju imati sa igračima zaključene amaterske ugovore.
Klubovi nižih stepena od gore navedenih mogu sa igračima koji su članovi
njihovog kluba zaključiti amaterske ugovore.
Postojanje ugovora između klubova Premijer, Prve i Druge lige sa igračima
članovima kluba predstavlja uslov za nastupanje fudbalera na prvenstvenim i kup
utakmicama.
Hoces da kazes da je 3:0 trebalo biti registrovano za Sarajevo zato sto je igrao Mico Kuzmanovic? Je li te stvarno nije sramota to pisati ovdje?

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 10 nov 2013, 00:03

imperator10 je napisao/la:
Lik je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Mrsko mi je dalje bilo kopirat, ako je registrovan kao profesionalac automatski mora imat ugovor, jer a ugovorom se registruje kao profesionalac, a amater nemora, cim se registrujes ti si amater ako se drugacije nije navelo, procitaj malo pravilnik o registracij igraca na nfsbih.ba
E hebo ga ti ja jedno ti drugo, moraš imati ugovor ovaj ili onaj, lik nije imao ni jedan. Po tvom sad možeš sa ulice pokupiti bilo koga i da ti zaigra a da nikakav papir nemaš za njega, odnosno možeš dovesti Ronalda i predstaviti ga kao Miću.
Član 61
Igrači koji učestvuju u organizovanom nogometu/fudbalu u okviru NS/FS BiH su
po svom statusu amateri ili profesionalci.
Klubovi Premijer lige moraju imati sa igračima zaključene profesionalne
Ugovore, izuzetno klubovi Premijer lige mogu zaključiti amaterske ugovore sa najviše
jedanaest igrača.
Klubovi Prvih liga moraju imati sa igračima zaključene profesionalne ili
amaterske ugovore.
Klubovi Drugih liga moraju imati sa igračima zaključene amaterske ugovore.
Klubovi nižih stepena od gore navedenih mogu sa igračima koji su članovi
njihovog kluba zaključiti amaterske ugovore.
Postojanje ugovora između klubova Premijer, Prve i Druge lige sa igračima
članovima kluba predstavlja uslov za nastupanje fudbalera na prvenstvenim i kup
utakmicama.
Hoces da kazes da je 3:0 trebalo biti registrovano za Sarajevo zato sto je igrao Mico Kuzmanovic? Je li te stvarno nije sramota to pisati ovdje?
Pa da je igrao moj dedo bez noge za bilo koji drugi tim bez ikakvog ugovora ili papira ili Cr Ronaldov isto bez ugovora, isto ti je. Zna se sta pravila kazu,ali ocigledno se tumace kako je kome cejf !
Je li ti cilj sa ovim postom bio da kazes da je taj Mico dijete i da nije mogao presuditi tekmu,kakve koristi,opet NIJE IMAO PRAVO DA IGRA,ali hebaji ga bilo proslo,idemo dalje !
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 10 nov 2013, 09:14

Kad već čitate Pravilnik o registraciji i statusu igrača onda pročitajte i čl. 63:
Član 63
Igrač amater u pravilu se registruje za klub bez zaključivanja ugovora sa
klubom.
Izuzetno, igrač amater i klub mogu zaključiti amaterski ugovor, ako odluče da
ugovore posebne uslove pod kojima igrač nastupa, kao što su stipendija za
školovanje, hranarina i drugo, a u skladu sa čl. 61 ovog Pravilnika.
To ti je tako kod nas, napiši pravilnik i onda ga tumači kako kome zatreba! :lol: :P :oops: :oops: :oops:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 nov 2013, 09:41

zvijezdica je napisao/la:Kad već čitate Pravilnik o registraciji i statusu igrača onda pročitajte i čl. 63:
Član 63
klubom.
To ti je tako kod nas, napiši pravilnik i onda ga tumači kako kome zatreba! :lol: :P :oops: :oops: :oops:
slika
slika
slika

Mislim da ove slike ipak dokazuje da je trebalo bit 5:0 za nas, a da je ta dotična komisija na koju je onaj Lik naveo navlacila na nacionalnoj osnovi prema Borcu i Zrinsko ipak radila za FK Sarajevo i vjerovatno je to bilo planski odradjeno, posle onog penala prosle godine ovo je jos gnusnije neka vas je sram i stid bilo, dabogda vam Tan promijenio boju kluba ko sto je uradio i Cardifu

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 10 nov 2013, 10:15

Hoces da kazes da je 3:0 trebalo biti registrovano za Sarajevo zato sto je igrao Mico Kuzmanovic? Je li te stvarno nije sramota to pisati ovdje?[/quote]
Pa da je igrao moj dedo bez noge za bilo koji drugi tim bez ikakvog ugovora ili papira ili Cr Ronaldov isto bez ugovora, isto ti je. Zna se sta pravila kazu,ali ocigledno se tumace kako je kome cejf !
Je li ti cilj sa ovim postom bio da kazes da je taj Mico dijete i da nije mogao presuditi tekmu,kakve koristi,opet NIJE IMAO PRAVO DA IGRA,ali hebaji ga bilo proslo,idemo dalje ![/quote]

Ne ne, samo sam htio da kazem da se za tri boda gine na terenu, regularno, a ne na nacin na koji je to Sarajevo pokusalo. A da je dijete, jeste, i kao takav je bolji neg sve i jedan igrac Sarajeva.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 10 nov 2013, 10:50

Tkanton je napisao/la:
zvijezdica je napisao/la:Kad već čitate Pravilnik o registraciji i statusu igrača onda pročitajte i čl. 63:
Član 63
klubom.
slika
slika
slika

Mislim da ove slike ipak dokazuje da je trebalo bit 5:0 za nas, a da je ta dotična komisija na koju je onaj Lik naveo navlacila na nacionalnoj osnovi prema Borcu i Zrinsko ipak radila za FK Sarajevo i vjerovatno je to bilo planski odradjeno, posle onog penala prosle godine ovo je jos gnusnije neka vas je sram i stid bilo, dabogda vam Tan promijenio boju kluba ko sto je uradio i Cardifu
Da Bog da ti pamet dobio, mislio sam da si koliko toliko normalan i da se može s tobom razgovarat očito sam pogriješio. Žalili se imali pravo na to osnovano, nismo dobili idemo dalje. Čim spominješ Tana koji nema veze s ovim vidim da si ljubomoran i isfrustriran. Znaš kako kažu sve se vraća sve se plaća ;)
Doviđenja i u zdravlje 8-)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 nov 2013, 11:03

Lik je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Član 63
klubom.
slika
slika
slika

Da Bog da ti pamet dobio, mislio sam da si koliko toliko normalan i da se može s tobom razgovarat očito sam pogriješio. Žalili se imali pravo na to osnovano, nismo dobili idemo dalje. Čim spominješ Tana koji nema veze s ovim vidim da si ljubomoran i isfrustriran. Znaš kako kažu sve se vraća sve se plaća ;)
Doviđenja i u zdravlje 8-)
Hahahah i ja sam isto mislio za tebe, i bio sam poceo vjerovat u onu tvoju teoriju zavjere kako idu protiv vas clanoci iz RS i td...... al kad ovo članove procitas nemozes da ne primijetis ova dvojica iz komisije sto su glasali za vas da ustvari oni rade vama u korist a ne kako ti navodis da idu protiv vas........ a sa Tanom nemam nikakvi kompleska jer bi inace pozelio da vas unisti ili tako nesto, ovako samo neka vam promijeni boju da imate sve a nije kako vi hocete hahaahah

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 10 nov 2013, 14:18

diati treba dat papire i neka ide u kantonalnu ligu jbt pa svaku utakmicu lik masa 100% sansu sto je time i dokazao da nije nikakav igrac sem njegove borbe na terenu sto ga jedino krasi
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 nov 2013, 14:43

elf1 je napisao/la:diati treba dat papire i neka ide u kantonalnu ligu jbt pa svaku utakmicu lik masa 100% sansu sto je time i dokazao da nije nikakav igrac sem njegove borbe na terenu sto ga jedino krasi
ne seri
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 10 nov 2013, 14:51

astra1922 je napisao/la:
elf1 je napisao/la:diati treba dat papire i neka ide u kantonalnu ligu jbt pa svaku utakmicu lik masa 100% sansu sto je time i dokazao da nije nikakav igrac sem njegove borbe na terenu sto ga jedino krasi
ne seri
ne seri ti hebo te on dovedi ga sebi i corava koka ce jednom ukljucat pa tako i musa
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 nov 2013, 15:16

elf1 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
ne seri
ne seri ti hebo te on dovedi ga sebi i corava koka ce jednom ukljucat pa tako i musa
mi da imamo 5 igraca kao buba evropu bi igrali

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 nov 2013, 15:20

Danasnji se pobjednik znao i prije tekme,Zeljo se mora umijesti u vrh i time učiniti prvenstvo zanimljivijim.Ja znam da moramo dobiti Radnika i Slaviju,zadrzati sredinu i tako će biti ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 nov 2013, 15:23

Nama za Europu treba dobar bek poput Jakovljevića tako da Sušić ordinira samo na krilu a ne da igra beka,zadnji vezni poput Gavarića i Grahovca iz Borca i to je to ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 nov 2013, 15:26

vatreni je napisao/la:Nama za Europu treba dobar bek poput Jakovljevića tako da Sušić ordinira samo na krilu a ne da igra beka,zadnji vezni poput Gavarića i Grahovca iz Borca i to je to ;)
Fali nam samo bek i stoper, zadnji vezni ima, trebo bi bit bolji od te obadvojice..........

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 10 nov 2013, 17:40

niste losi,ali ste dobro prosli,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 nov 2013, 18:12

vatreni je napisao/la:Nama za Europu treba dobar bek poput Jakovljevića tako da Sušić ordinira samo na krilu a ne da igra beka,zadnji vezni poput Gavarića i Grahovca iz Borca i to je to ;)
Sve je ovo OK,,,,,ali vam fali g.Cvitkušic.

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 10 nov 2013, 21:14

gledao sam samo drugo poluvrijeme i nasi su tada izgledali kao da nece da napadaju ono jednostavno kao da vode ne znam dal su opet to nesto kako neki kazu "bojkotovali" zbog plata ili je ipak nesto trece upitanju usput evo snimak tekme na tv vogosca
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 10 nov 2013, 21:18

pabizo je napisao/la:
Sve je ovo OK,,,,,ali vam fali g.Cvitkušic.
Hoho, ko se to javi nije ga bilo na ovoj temi od kako je Mico Kuzmanovic potopio flotu Nijaza Gracica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 nov 2013, 21:27

gavran je napisao/la:niste losi,ali ste dobro prosli,
gavran iskren kao i uvijek ;) jos mi moramo pure jesti da dobijemo nekog jaceg na strani.do tada cemo da tapkamo oko sredine tabele

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.