FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav Hadžikadunić, ne provaljujte se.
- Shategabri
- Kontakt:
Sjo još dva mjeseca pauze, zijev.
Dotad ćemo imati sastav ko realovi galacticosi
Dotad ćemo imati sastav ko realovi galacticosi

Koševo Zapad
Ne mogu da vjerujem, prije par mjeseci bilo pitanje o gašenju kluba a sada bi se dovodili igrači, koji lagano mogu igrati u pola evropskih ekipa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo odvojiti želju jednog jedinog forumaša i realnost, to je sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Hadzikadunic je standardan prvotimac reprezentacije u kojoj, iako je na najnizim granama u zadnjih 15 godina, i dalje nikako nema mjesta ni za jednog igraca iz PLBiH osim mozda Bilbije. Na sve to su mu 23 godine. To da dodje, bude najbolji igrac lige i moze birat gdje ce otic, okaci macku o rep. Gdje su isli najbolji igraci lige zadnjih 5-6 godina? Serbecic se vratio u Rosenborg gdje meda ne moze, Mujakic u drugi Tanov klub pa sa posudbe na posudbu, Bilbija i Tatar u Aziju, Rahmanovic i slicni u Tursku... Jos su sve to igraci koji prismrdit mrtvoj Bajevicevoj reprezentaciji nisu mogli (trenutna nije nista posebno, al je bolja). Decko sigurno moze birat 10 puta bolje lige i ekipe od nase, cak u komsiluk da ode bolje mu je. Partizan, Osijek, Rijeka, Maribor... Oni ga mogu prodat kako treba, od nas moze do Saudije ili Koreje dobacit. Postavljate ba neke nerealne ciljeve, nama ako i dodje neko dobro ime, to je igrac u ogromnom padu forme, a ne neko pred kim je tek karijera.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
ako ne moze hadzikadunic,treba probati sa pjanicem. U padu je sa formom pa da se vrati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- napoleon72
- Kontakt:
Kakav Pjanic, propo, trebamo vidjet da Zorzinja dovedemo. A u napad Aubameyang, ne ide mu u Arsenalu, poslije nas moze birat klub
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/mehmed-ali ... kra/413986
ja mislim da je ovo najveća ubleha koja je prošla kroz klub
ja mislim da je ovo najveća ubleha koja je prošla kroz klub
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
mislim da je to profil igrača za koje bi klub trebao biti zainteresovan ukoliko želi da igra u Evropi a jbg druga stvar je što smo mi miljama daleko od togaGalileoGalilei je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:09Svašta..
Dakle opet ce biti dovođenje igrača u hodu, dok pripreme traju,Ko da gledam, desno krilo cemo dovesti tri dana prije proljetne premijere u Trebinju.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ne isplati se Pjanić, velika mu plata.napoleon72 je napisao/la: ↑22 dec 2021, 10:28Kakav Pjanic, propo, trebamo vidjet da Zorzinja dovedemo. A u napad Aubameyang, ne ide mu u Arsenalu, poslije nas moze birat klub
A i Barsa kokuzi ko komšije nam u nas, ono da vidimo da šta prebijamo sa njima, ne ide.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ma sad niko u klubu ne razmišlja o tome.
Tamo bar do pola januara svi su na odmoru.
Poslije će se dovesti neko čisto eto da se dovede.
I pripreme, olovne noge...pa u kaljuže.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ne znam samo od čega odmaraju ?? Da smo ozbiljan klub, vec bi odavno tri potpisa pala u Titovoj, a invalidi poput Varešanovića, Kanurića, Velkoskog, Palića.....bi također odavno bili bivši.Što kaže Zvezdan Terzić iz Crvene Zvezde, zimski prelazni rok u Zvezdi počinje minut nakon što završi ljetni, čovjek je recimo u julu ove godine završio za januar 2022, norvešku gol mašineriju Ohija Omoijuanfa.Mi čemo se načekati da takvog čovjeka imamo u sportskom sektoru.Shategabri je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:24Ma sad niko u klubu ne razmišlja o tome.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 22 dec 2021, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Dizdarević
Šabanovic (Oremus)
Trako ( Dupovac)
Kurdić
Pidro
Djokanovic (Palić)
Kapić ( Velkoski)
Ramic ( Varesanovic)
Pojacanje krilo (Fanimo??)
Pojacanje krilo
Bagarić ( Ahmetovic)
Forsirati mlade uz ovih par starijih s dobrim pojacanjima na krilnoj poziciji moze se izboriti europa i probati kup uzeti. Ono sto je najbitnije mora se igra popraviti, ovo je bilo uzas gledati s boljom igrom doci ce i rezultati.
Šabanovic (Oremus)
Trako ( Dupovac)
Kurdić
Pidro
Djokanovic (Palić)
Kapić ( Velkoski)
Ramic ( Varesanovic)
Pojacanje krilo (Fanimo??)
Pojacanje krilo
Bagarić ( Ahmetovic)
Forsirati mlade uz ovih par starijih s dobrim pojacanjima na krilnoj poziciji moze se izboriti europa i probati kup uzeti. Ono sto je najbitnije mora se igra popraviti, ovo je bilo uzas gledati s boljom igrom doci ce i rezultati.
Lulica smo kontaktirali i ponudili mu koliko smo mogli sad je sve na njemu da odluci. Njemu pare nisu problem i rekao je da bi igrao i za kilu jabuka ili porciju čevapa. Njegova uloga u timu kako mu je predstavio novi SD i Direktor kluba bi bila da ulazi po potrebi u igru tj sa ulazi kada vodimo 3:0, 4:0 na pravi poteze i odusevljava uvijek ispunjeno Kosevo vjernih navijaca.
Hadzikadunica ce biti lakse dovesti i za to je zaduzenja izvjesna Potura koja je vec sa šubarom na glavi odletila u Moskvu gdje ce pokusati zavrsti pardon zavrsiti ovog sto ne igra i nema prebijene pare.
Jos se radi na par extra pojacanja, tako da nije ni titula daleko.
Hadzikadunica ce biti lakse dovesti i za to je zaduzenja izvjesna Potura koja je vec sa šubarom na glavi odletila u Moskvu gdje ce pokusati zavrsti pardon zavrsiti ovog sto ne igra i nema prebijene pare.
Jos se radi na par extra pojacanja, tako da nije ni titula daleko.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Momak u prvoj postavi repke, u Rostovu igra, mlad, perspektivan. Koji je njegov interes doći u ovu ligu? Igrati po livadama, ebavati se s krkanlukom, još nama i Evropa visi. Jedino da je mentalni invalid, pa da nakon Rusije ovdje dođe, inače ne vidim nijedan razlog zbog kojeg bi se odlučio na dolazak u BiH. Može on naći pravo dobar klub, u što i ne sumnjam da će.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:15mislim da je to profil igrača za koje bi klub trebao biti zainteresovan ukoliko želi da igra u Evropi a jbg druga stvar je što smo mi miljama daleko od toga
Malo realnosti ipak, Tatomirović je naš nivo trenutno.
- Shategabri
- Kontakt:
To je ustaljena praksa godinama.Historicar je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:41Ne znam samo od čega odmaraju ?? Da smo ozbiljan klub, vec bi odavno tri potpisa pala u Titovoj, a invalidi poput Varešanovića, Kanurića, Velkoskog, Palića.....bi također odavno bili bivši.Što kaže Zvezdan Terzić iz Crvene Zvezde, zimski prelazni rok u Zvezdi počinje minut nakon što završi ljetni, čovjek je recimo u julu ove godine završio za januar 2022 norvešku gol mašineriju Ohija Omoižuanfa.Mi čemo se načekati da takvog čovjeka imamo u sportskom sektoru.Shategabri je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:24Ma sad niko u klubu ne razmišlja o tome.
Ove godine se posebno radosno dočekao zadnji sučev zvižduk za kraj jesenjeg dijela.
Ona patnja koju su igrali nije samo nama izazivala suze u očima (ne zbog radosti/žalosti), odahnuli su i oni što se ne moraju više batrgati po oranicama.
Normalno bi bilo da su sutradan natjerani na Igman, Trebević ili Bjelašnicu da trče po snijegu cijelcu, ali...gospoda će se slikati po šišama, malo ovo-ono, nekud možda da se otputuje, a ide i nova godina...ipak kod nas igra gospoda, nisu oni u EPL da se igra 01.01.
Uglavnom čeka nas standardno, prvih 3-4 kola olovne noge, tek se sa priprema, dok se uigraju...sad skontaj koliko će to loše biti obzirom kakvi smo bili ovaj jesenji dio.
Pojačanja...ne promijeni ovo da dovedeš i Lulića i Pjanića.
Ekipa je psihički mrtva. Treba nešto i neko raditi da je isčupa iz ovog stanja.
Treba li otkaz treneru, direktoru, čistačici...ne znam. Šta radi Mirvić, njegovi ljudi, jel njihovo samo da kukaju kako nije dobro ili će nešto konkretno raditi?
Koševo Zapad
Sve ovo postaje bas mucno, negledljivo, bas se sistematski ubija volja i ovo malo raje sto je ostala da prati Sarajevo. Toliko je klub otudjen od navijaca da je to nevjerovatno. Da je to bogdo ona "radi se u tisini" ali kad si ubijedjen da niko kurcem ne mrda i da ce mi u nastavku prvenstva istrcat 99% istih imena.. Ne znam fakatShategabri je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:52To je ustaljena praksa godinama.Historicar je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:41Ne znam samo od čega odmaraju ?? Da smo ozbiljan klub, vec bi odavno tri potpisa pala u Titovoj, a invalidi poput Varešanovića, Kanurića, Velkoskog, Palića.....bi također odavno bili bivši.Što kaže Zvezdan Terzić iz Crvene Zvezde, zimski prelazni rok u Zvezdi počinje minut nakon što završi ljetni, čovjek je recimo u julu ove godine završio za januar 2022 norvešku gol mašineriju Ohija Omoižuanfa.Mi čemo se načekati da takvog čovjeka imamo u sportskom sektoru.Shategabri je napisao/la: ↑22 dec 2021, 11:24
Ma sad niko u klubu ne razmišlja o tome.
Ove godine se posebno radosno dočekao zadnji sučev zvižduk za kraj jesenjeg dijela.
Ona patnja koju su igrali nije samo nama izazivala suze u očima (ne zbog radosti/žalosti), odahnuli su i oni što se ne moraju više batrgati po oranicama.
Normalno bi bilo da su sutradan natjerani na Igman, Trebević ili Bjelašnicu da trče po snijegu cijelcu, ali...gospoda će se slikati po šišama, malo ovo-ono, nekud možda da se otputuje, a ide i nova godina...ipak kod nas igra gospoda, nisu oni u EPL da se igra 01.01.
Uglavnom čeka nas standardno, prvih 3-4 kola olovne noge, tek se sa priprema, dok se uigraju...sad skontaj koliko će to loše biti obzirom kakvi smo bili ovaj jesenji dio.
Pojačanja...ne promijeni ovo da dovedeš i Lulića i Pjanića.
Ekipa je psihički mrtva. Treba nešto i neko raditi da je isčupa iz ovog stanja.
Treba li otkaz treneru, direktoru, čistačici...ne znam. Šta radi Mirvić, njegovi ljudi, jel njihovo samo da kukaju kako nije dobro ili će nešto konkretno raditi?
1946-1987