U Mejdanu sam bio jednom, Solini 2-3 put, Mandićima jedno 10ak puta, Moluhama 3 putAerials je napisao/la:Kakav minus za tebe.
A onda skontam koji ću **** u Mosniku, geto. Gori ste od zapadnih komšija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U Mejdanu sam bio jednom, Solini 2-3 put, Mandićima jedno 10ak puta, Moluhama 3 putAerials je napisao/la:Kakav minus za tebe.
Jel ti fakat šećko rodbina?Aerials je napisao/la:.
Iskreno, nemam pojmaKawhi je napisao/la: Jel ti fakat šećko rodbina?![]()
Ništa nam ne fali ovdjePenaltiky je napisao/la: U Mejdanu sam bio jednom, Solini 2-3 put, Mandićima jedno 10ak puta, Moluhama 3 put![]()
![]()
![]()
A onda skontam koji ću **** u Mosniku, geto. Gori ste od zapadnih komšija
Nadam se da nije.Aerials je napisao/la:Iskreno, nemam pojmaKawhi je napisao/la: Jel ti fakat šećko rodbina?![]()
![]()
Ma nemojUnofficialpage je napisao/la:
Jest. Niko osim Allaha dž.š. ne zna budućnost.
Ne bih rekao.Aerials je napisao/la:Ne utiče to ni na šta
Kakav si danas, kakva je situacija
Niko osim Allaha ne zna budućnost i svako proricanje budućnosti je strogo zabranjeno, nebitno na koji način da proriče.sekerbay je napisao/la:Ma nemojUnofficialpage je napisao/la:
Jest. Niko osim Allaha dž.š. ne zna budućnost.![]()
Haman si bježo sa časova kada ti je babo obrađivo suru kehf, tačnije dio o hidru![]()
Probijena lađa, pa ono dijete, pa urušeni zid...?
To što mi ne znamo za te ljude kao što Musa, a. s. nije znao za hidra (ja sam najučeniji) , ne isključuje mogućnost da oni hodaju svijetom.
Ako se feminizirani nada da nisi, onda se raduj što jesi![]()
Ako te zanimaju detalji, nekada ćemo preko pp.
Danas nemam cajta.
Ja bih reklaKawhi je napisao/la: Ne bih rekao.![]()
Evo učim gluposti koje me ne zanima.Ti?
E ako bi ti rekla, onda sam 100% siguran da sam upravu.Aerials je napisao/la:Ja bih reklaKawhi je napisao/la: Ne bih rekao.![]()
Evo učim gluposti koje me ne zanima.Ti?
![]()
Evo odmaram malo, pa i meni valja raditi isto
Jedva čekam da i to vidim.Aerials je napisao/la:Popitat ćemo se za to, za sad te puštam da živiš jer moraš učiti![]()
Radilo se, umorna sam, moram odmoriti
potrošio, onda se počeo zaduživatBesic je napisao/la:potrosis sve para i nemaš za kocku
SoonKawhi je napisao/la: Jedva čekam da i to vidim.![]()
Mogu mislit.![]()
Aj poyy idem off. Ometa me forum u intelektualnom procesu.