FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
**** 5 godina ne mozes Borca dobit kod kuce a lazes nas godinama za evropsko Sarajevo jojjj gotov sam usao na teren
- Maroon1946
- Kontakt:
Nadam se da ce preokrenuti oko Zekic ali sljedece sezone ti idu najbolji igraciManuel je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:31Ponuditi Zizovicu platu koliku hoce i nek nas vodi.Pa lik nas izdominirao sa izmijesanim sastavom ili mozda ganjati Jakira ako ima volje doci u ovaj kurslus.napoleon72 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:28Napisao sam nekidan, pisem opet. Gubimo od bolje ekipe. Da ove utakmice protiv nas sudi Pedro Proenca, dobit ce nas. Nisu slucajno igrali 1/8 finala euro takmicenja i najjaci su u ligi. Zrinjski je drugi a mi smo tacno tamo gdje i treba da budemo.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 02 apr 2025, 21:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- kupus army
- Kontakt:
E hebo je majku talijanski fudbal i Lecce u kojem je igrao ovaj Lulic!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Udji slobodno. Bicemo ti zahvalni.Imamkarbarum je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:32**** 5 godina ne mozes Borca dobit kod kuce a lazes nas godinama za evropsko Sarajevo jojjj gotov sam usao na teren
Mirvicu je ovo prije svega biznis,njemu je bitno da svake sezone ima jednog-dva igraca za koje moze uzeti keš, sve ostalo mu je sporedno, zato mi nikada i necemo biti ozbiljno konkurentni za trofeje.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma brate nije ni do Zekica, jednostavno imas dvije jace ekipe i jos jednu ili dvije koje su nam blizu. Mi smo nafurani da smo najjaca ekipa u ligi i da bismo uz "posteno sudjenje" bili na +10 a realnost je drugacija. Objektivno smo sad kao Arsenal u Engleskoj u onoj eri poslije inviciblesa - standardno 4. mjesto, maksimalno trece. Tad su od njih bili bolji Chelsea i Man Utd koji su se mijenjali na vrhu, od nas su sad bolji Zrinjski i Borac koji se mijenjaju na vrhu. Samo treba prestat pricat o glupostima tipa "kradu nas, bili bismo prvi da nas ne kradu". Bili bi qrac prvi.Manuel je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:31Ponuditi Zizovicu platu koliku hoce i nek nas vodi.Pa lik nas izdominirao sa izmijesanim sastavom ili mozda ganjati Jakira ako ima volje doci u ovaj kurslus.napoleon72 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:28Napisao sam nekidan, pisem opet. Gubimo od bolje ekipe. Da ove utakmice protiv nas sudi Pedro Proenca, dobit ce nas. Nisu slucajno igrali 1/8 finala euro takmicenja i najjaci su u ligi. Zrinjski je drugi a mi smo tacno tamo gdje i treba da budemo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ovaj dio o prelaznom roku je sustina i glavni razlog nase igre odnosno muke u nastavku prvenstva. Prelazni rok je uradjen katastrofalno. Prvo nismo se adekvatno pojacali ni po kvalitetu ni po broju igraca koji su trebali doci. Drugo i ovi sto su dosli, dovedeni su kasno i nisu prosli pripreme niti su se do dan danas uigrali s ekipom. Ko god da je tako odlucio, dobro se je ili nas je zajebo.. Rezultat je ovo sto gledamo.zagorski je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:28Ako se je mislilo ici na trofej ove sezone i da ravnopravno konkuriramo zrinjskom i borcu, onda smo morali i dovesti adekvatna pojacanja na polusezoni, a osim Gojkovica kao zamjenu za Celika,mi nismo nikoga ozbiljnog doveli,dolazis u situaciju da ti ybn Balta mora igrati stopera u najvaznijoj utakmici sezone, a nafurali se hocemo mi titulu,hocemo Kup.
Ova ekipa je realno za 3. mjesto i nista iznad toga, jos ako sad ostanemo i bez Gulija i to ce biti upitno.
Ako cemo ikoga kriviti za neispunjenje navijackih ocekivanja onda je to Mirvic i ostala struktura koja je odgovorna za transfere u klubu.
Ovo je realnost a neka prica ko sta hoce.
Nadam se da je Guli ipak ok, jer ako se i on ozbiljnije pivrijedio onda je veceras bas sve otislo u PM..
Nije mi jasno kako raja to ne konta. Mirvicu je ovo uspjesna sezona jer je prodao celika i stvorio gulija
Ja ne znam sta se desava igraci kao da su stakleni svaki start povrede od Gojkovica i koljena pa Guliasvili veceras Butic evo Kyremeh svaki start su neki grcevi na licu istezanje nogu
To je to manje visenapoleon72 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:36Ma brate nije ni do Zekica, jednostavno imas dvije jace ekipe i jos jednu ili dvije koje su nam blizu. Mi smo nafurani da smo najjaca ekipa u ligi i da bismo uz "posteno sudjenje" bili na +10 a realnost je drugacija. Objektivno smo sad kao Arsenal u Engleskoj u onoj eri poslije inviciblesa - standardno 4. mjesto, maksimalno trece. Tad su od njih bili bolji Chelsea i Man Utd koji su se mijenjali na vrhu, od nas su sad bolji Zrinjski i Borac koji se mijenjaju na vrhu. Samo treba prestat pricat o glupostima tipa "kradu nas, bili bismo prvi da nas ne kradu". Bili bi qrac prvi.Manuel je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:31Ponuditi Zizovicu platu koliku hoce i nek nas vodi.Pa lik nas izdominirao sa izmijesanim sastavom ili mozda ganjati Jakira ako ima volje doci u ovaj kurslus.napoleon72 je napisao/la: ↑02 apr 2025, 21:28Napisao sam nekidan, pisem opet. Gubimo od bolje ekipe. Da ove utakmice protiv nas sudi Pedro Proenca, dobit ce nas. Nisu slucajno igrali 1/8 finala euro takmicenja i najjaci su u ligi. Zrinjski je drugi a mi smo tacno tamo gdje i treba da budemo.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 02 apr 2025, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
Moram dodati da Franics nema pojma u napadu. Frajer je konstantno u offsideu. Ovo mu je 12 offside!
U novi boj ...
- Maroon1946
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nemamo igru ni po stranama ni kroz sredinu. A kako bi imali kad ti je jedini kreativni vezni povrijedjen, a najbolje krilo i jedino, igra napadaca. Sta ces ti kriviti Zekica kada nemamo ofanzivnog kvaliteta. Sve sto se moze izvuci je upravo ta tranzicija, kontra. I onda ti dodje borac koji igra na rezultat, izuzetno oprezno i defanzivno, i desi ti se ovo.
Francis glupan broj 1, Unusic 2 Itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.