FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 23 jun 2015, 01:40

da smo prodali Bajica, da se prodao Dzeko, da smo nasli generalnog sponzora i povrh svega da nismo nikom duzni opet bi mi Ibanez bio previse, a ne ovako
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 23 jun 2015, 01:46

Manite se Ibaneza vise.Suplja je to ipak je preskupa igracka za nas.Puno jace klubove ke odbio.

slika
slika

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jun 2015, 01:58

Cuj Ibanez. Hahah

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 jun 2015, 02:20

Ko jos vjeruje ovim tzv. novinarima.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 jun 2015, 02:22

Sta cemo za prenos sa Malte?
Mislim da je sada vrijeme nasim da udare po marketingu debelo, kao protiv Plizena..

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 23 jun 2015, 08:27

Lijepo je vidjeti kad plavi s Grbavice krecu u sezonu u kvalitetnom rasoolozenju. Zeljo je veliki klub i nadam se da ce i u Europi imati srece. Bio sam na par tekmi Zelje na Kosevu i realno je to najveci korak nazad, na Grbavici bi i Maribor pao, al'igrati u potpuno drugacijem ambijentu nije lako. Ima li tu kakvih pomaka, zna li se uopce sto treba da se postojece stanje dovede do Euro licence?
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 23 jun 2015, 09:12

UltrasNotRed je napisao/la:Lijepo je vidjeti kad plavi s Grbavice krecu u sezonu u kvalitetnom rasoolozenju. Zeljo je veliki klub i nadam se da ce i u Europi imati srece. Bio sam na par tekmi Zelje na Kosevu i realno je to najveci korak nazad, na Grbavici bi i Maribor pao, al'igrati u potpuno drugacijem ambijentu nije lako. Ima li tu kakvih pomaka, zna li se uopce sto treba da se postojece stanje dovede do Euro licence?
od sadašnjeg stanja samo korner zastavice ispunjavaju uslove za licencu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 23 jun 2015, 09:23

Kaze Oda ako se prodje prvo pretkolo, mozda dodje pojacanje za drugo i to u vrhu napada. Ja i dalje ne kontam zasto napadac? Imamo ih dovoljno?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

zeljo123
Kontakt:

Post Postao/la zeljo123 » 23 jun 2015, 09:34

Ono što je sigurno tačno je da Ibagnez nije potpisao za CZ zbog para ( tražio skoro 300k eura za godinu) tako da......

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 jun 2015, 09:34

Hoce li biti kakav izvjestaj iz Medjugorja da vidimo bar golove?

I sto se tice Ibaneza uozbiljite se malo da ne bi poceli liciti na pitare i njihova mastanja o mega imenima..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 23 jun 2015, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 jun 2015, 09:34

što je malo manje od našeg budžeta za sve igrače za cijelu godinu :D

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 23 jun 2015, 09:35

AsharaK je napisao/la:Kaze Oda ako se prodje prvo pretkolo, mozda dodje pojacanje za drugo i to u vrhu napada. Ja i dalje ne kontam zasto napadac? Imamo ih dovoljno?
vjerovatno zato što misle prodati Bajića

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 23 jun 2015, 09:37

Ma od drugog pretkola sve zavisi, ako prodjemo i drugo to diktira i transfere, necemo trebati prodavati za klikere nase igrace. I btw i mene nervira sto nemamo nikakve informacije iz Medjugorja, nista sa treninga ...

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 23 jun 2015, 09:39

Joj ovaj stadion Ferenca me podsjeca na Cesku nekako,ne znam sto,ja bi bio zadovoljan da i ishod bude isti,pa onda na kosevu 20 milja minimalno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 23 jun 2015, 09:44

arena je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Lijepo je vidjeti kad plavi s Grbavice krecu u sezonu u kvalitetnom rasoolozenju. Zeljo je veliki klub i nadam se da ce i u Europi imati srece. Bio sam na par tekmi Zelje na Kosevu i realno je to najveci korak nazad, na Grbavici bi i Maribor pao, al'igrati u potpuno drugacijem ambijentu nije lako. Ima li tu kakvih pomaka, zna li se uopce sto treba da se postojece stanje dovede do Euro licence?
od sadašnjeg stanja samo korner zastavice ispunjavaju uslove za licencu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije to bas toliko lose, za 150-200 milja Eura se i gora zdanja mogu osposobiti, mozda bi kapacitet smanjili pa nije u igri, al'to Zelji treba. Tesko je napraviti rezultat na terenu gdje ne igras, svi imaju prednost terena, pogotovo u kvalifikacijama za prvaka, a Zeljo ni to nema. To je veliki problem Zelje. Kohezija nedostaje. Gledaj,moj Dinamo uvijek ima bolju ekipu i od Salzburga, Maribora i sl. a ispada. Nema te forze sa tribina, pozitivnog pritiska, a i Zelji na Kosevu je slicno, nije to to.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 23 jun 2015, 09:49

UltrasNotRed je napisao/la:
arena je napisao/la:
Nije to bas toliko lose, za 150-200 milja Eura se i gora zdanja mogu osposobiti, mozda bi kapacitet smanjili pa nije u igri, al'to Zelji treba. Tesko je napraviti rezultat na terenu gdje ne igras, svi imaju prednost terena, pogotovo u kvalifikacijama za prvaka, a Zeljo ni to nema. To je veliki problem Zelje. Kohezija nedostaje. Gledaj,moj Dinamo uvijek ima bolju ekipu i od Salzburga, Maribora i sl. a ispada. Nema te forze sa tribina, pozitivnog pritiska, a i Zelji na Kosevu je slicno, nije to to.
Sve dok postoji drvena tribina (zapad Grbavice) ne možemo igrati na Grbavici. Kad bi se kojim slučajem napravi zapad onda bi se moglo igrati bar ovo I pretkolo.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2015, 09:50

Utakmica Ferencvaros - Go Ahead Eagles će se igrati bez navijača, to smo propustili,

http://www.ga-eagles.nl/nieuws-2/914-ui ... onder-fans

Ovdje piše da su dobili jednu utakmicu pred praznim tribinama,

http://www.uefa.org/disciplinary/#post_96522
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jun 2015, 10:19

vrbanjusa je napisao/la: Sve dok postoji drvena tribina (zapad Grbavice) ne možemo igrati na Grbavici. Kad bi se kojim slučajem napravi zapad onda bi se moglo igrati bar ovo I pretkolo.
A da bi se napravila tribina kako treba sa svim pratecim elementima treba nam jedno 5-6 miliona.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 23 jun 2015, 10:22

pile87 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la: Sve dok postoji drvena tribina (zapad Grbavice) ne možemo igrati na Grbavici. Kad bi se kojim slučajem napravi zapad onda bi se moglo igrati bar ovo I pretkolo.
A da bi se napravila tribina kako treba sa svim pratecim elementima treba nam jedno 5-6 miliona.
Prodamo cijelu ekipu, sagradimo tribinu, i ostavimo kadete da igraju :mrgreen:

zubanovic89
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubanovic89 » 23 jun 2015, 10:29

AsharaK je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Prodamo cijelu ekipu, sagradimo tribinu, i ostavimo kadete da igraju :mrgreen:
Ma stadion je utopija, vidi sta bi sa Arsenalom od kako su napravili stadion, svaki transfer igraca im ide na vracanje kredita i rade bukvalno to igraju sa djecom, samo sto je Wenger majstor pa se to ne osjeti toliko al Chelsea to da napravi npr ja mislim da bi se borili za opstanak.

Ja mislim da ne postoji varijanta u kojoj klub sam moze sebi napravit stadion i da to ne osjeti na neku foru. Koncesije, firme, sponzori na to se trebamo fokusirati, i mislim da nije toliko tesko ni napraviti istok zapad i renovirati sjever nasli bi se sponzori, eto Megamix se spominje za istok ali problem je zapad koji kosta najvise a ne postoji nacin da se pare vrate jer tamo nema poslovnih prostora. Meni je pala na pamet jednom ideja pola cijene karata da ide nekoj firmi koja bi napravila tribinu i dat joj 20% zarade al tesko
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: strucnjak9 i 14 gostiju.