FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Poredeci Ahmetovica i Pidru.
Ahmetovic je u klubu oko 4 godine i ima ugovor jos 1.5 godinu. Pidro od prilike isto vrijeme. Po kvalitetu oboica su tu negdje uz to da Ahmetovic igra spica ovaj beka al oboica svoje pozicije priblizno jednako kvalitetno odradkivali i oboica su fasovali iste povrede..
Pidro prije povrede (sa 20 godina bio najbolji bek posle reta u SARAJEVU mozda dzemo bernerovic da je bio jedino bolji govorim sa 20-21 godinu)
Pricalo se da je cak ima neku ponudu iz danske od 1 m € dok ponudu za Ahmeta u najboljoj njegovoj sezonu nismo imali ni za 50K €.
Ako dodamo ovome svemu da Ahmet ima od 3-5 k km vecu platu od pidra i da ahmet nije najgori primjer (krste oremus hebibovic susic bodul itd) onda nije ni cudo da smo tu gdje jesmo.. plus ako se zna da ti tipovi nikad nece pristat na posudbe kao sto je kurdic saban dizdarevic kovacevic pidro onda je greska jos jasnija
Mi moramo imat tipove ko Ahmet u ekipi al te tipove moramo placat isto ko pidra uz mogucnost bonusa za ucinak titulu itd..
Jer ako cemo posteno za 5-6 godina ugovora mi smo od ahmeta imali 2.5 godine korist ostalo il je polin il ligament
O krsteu ostalim netreba pricat.
Mi nista necemo imat dok nebudemo imali vlasnika koji ce napravit statut za kompletan tim id pjetlica do seniora, i od custacice do presjednika kluba, mora se znat sve od najvece do naj sitnijeg djelica..
Recimo bajern ima strategiju igracima preko 30 godina nemoze ugovor veci od 1 godine, borusija dortmund je stavila fiksne ostete igracima tako da bi izbjegli nezadovoljstvo igraca, zasto mi nebi mogli to uradit sa amaterima
Ahmetovic je u klubu oko 4 godine i ima ugovor jos 1.5 godinu. Pidro od prilike isto vrijeme. Po kvalitetu oboica su tu negdje uz to da Ahmetovic igra spica ovaj beka al oboica svoje pozicije priblizno jednako kvalitetno odradkivali i oboica su fasovali iste povrede..
Pidro prije povrede (sa 20 godina bio najbolji bek posle reta u SARAJEVU mozda dzemo bernerovic da je bio jedino bolji govorim sa 20-21 godinu)
Pricalo se da je cak ima neku ponudu iz danske od 1 m € dok ponudu za Ahmeta u najboljoj njegovoj sezonu nismo imali ni za 50K €.
Ako dodamo ovome svemu da Ahmet ima od 3-5 k km vecu platu od pidra i da ahmet nije najgori primjer (krste oremus hebibovic susic bodul itd) onda nije ni cudo da smo tu gdje jesmo.. plus ako se zna da ti tipovi nikad nece pristat na posudbe kao sto je kurdic saban dizdarevic kovacevic pidro onda je greska jos jasnija
Mi moramo imat tipove ko Ahmet u ekipi al te tipove moramo placat isto ko pidra uz mogucnost bonusa za ucinak titulu itd..
Jer ako cemo posteno za 5-6 godina ugovora mi smo od ahmeta imali 2.5 godine korist ostalo il je polin il ligament
O krsteu ostalim netreba pricat.
Mi nista necemo imat dok nebudemo imali vlasnika koji ce napravit statut za kompletan tim id pjetlica do seniora, i od custacice do presjednika kluba, mora se znat sve od najvece do naj sitnijeg djelica..
Recimo bajern ima strategiju igracima preko 30 godina nemoze ugovor veci od 1 godine, borusija dortmund je stavila fiksne ostete igracima tako da bi izbjegli nezadovoljstvo igraca, zasto mi nebi mogli to uradit sa amaterima
- JavierBosnia
- Kontakt:
PES 2021 Koševo stadium by amirpjanic7 - IN PROGREES

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
poskidaj na jugozapadu stolice, svake sedmice da su po 3 vraćali, do sad bi vratiliJavierBosnia je napisao/la: ↑21 dec 2021, 15:39PES 2021 Koševo stadium by amirpjanic7 - IN PROGREES
![]()

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ma ono je namjerno ostavljeno radi gostovanja skretničaramnon46 je napisao/la: ↑21 dec 2021, 17:12poskidaj na jugozapadu stolice, svake sedmice da su po 3 vraćali, do sad bi vratiliJavierBosnia je napisao/la: ↑21 dec 2021, 15:39PES 2021 Koševo stadium by amirpjanic7 - IN PROGREES
![]()
![]()
![]()
Onda budi zadovoljan 4.mjestom.napoleon72 je napisao/la: ↑21 dec 2021, 10:49@Benkara nije ti ovo FIFA sine, da kliknes na igraca a on dodje...

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Al' ova "Mreža" sa FTV pere FSBiH
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Meni je gore od onih "naših" u savezu
Al cuj mali bi doveo Lulica, Golubovica...dajte mu poziciju SD-a, sad i odma !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/dennis-had ... tov/414973
Da li mislite bi li došao da igra ovdje sezonu, mislim da bi se prodao ako ne nakon 6 mjeseci onda nakon godinu max?
Da li mislite bi li došao da igra ovdje sezonu, mislim da bi se prodao ako ne nakon 6 mjeseci onda nakon godinu max?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Aj ti spavaj momakSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:13https://sportsport.ba/fudbal/dennis-had ... tov/414973
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Polako drug, nikom nije do zore gorijela.
- Ustanovi se da savez radi politički.
- Reaguju ljudi poput Džeke, Bolića, Barbareza, Konjića, Baždarevića, Sušića, Hadžibegića...
- FIFA i UEFA suspenduju savez.
- Reprezentacija zaleđena.
- Klubovima zabranjen izlazak u Europu.
- Dođu ljudi iz UEFE i naprave restrart.
- Pokrene se postupak protiv ljudi koji su doveli sport u ovu fazu.
- Krene normalno funkcionisati liga.
- Konstitutivni narodi mogu mahat ušima, jer su dokazali svou nesposobnost i kriminal.
- Ne izabere li se normalan čovjek u vrhu saveza ( prije svega sportista ) savezom vlada čovjek iz UEFE ( stranac ).
ORIGINAL 1987
Slazem se. Osim par imena, kojima ovo itekako odgovara. Npr. Dzeko, Bazdar, Konj-ic itdPeakyBlinders je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:25Polako drug, nikom nije do zore gorijela.
- Reaguju ljudi poput Džeke, Bolića, Barbareza, Konjića, Baždarevića, Sušića, Hadžibegića...
- Konstitutivni narodi mogu mahat ušima, jer su dokazali svou nesposobnost i kriminal.
- Ne izabere li se normalan čovjek u vrhu saveza ( prije svega sportista ) savezom vlada čovjek iz UEFE ( stranac ).
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lijepo si ti to napisao ali zaboli njih krc za tim a pogotovo UEFA-u koja nikada neće htjeti da ovdje nešto napravi nego bi ti zabranili rad dok ti sam ne dovedeš savez u red, moramo shvatiti da smo mali i jadni i da nikoga nije briga za nas. Sami moramo te stvari uraditi, zaboli njih za ''konstitutivnost'', na tebi je da se dogovoriš i središ to.PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:25Polako drug, nikom nije do zore gorijela.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Čeferin i vico po slikama izgledaju da su u dobrim odnosima, znači uefu križaj. Jedino što bi moglo pomoći jesu reprezentativci da dignu glas ali vjerovatnoća da se to desi jeste 1% ako ne i manje. Dok je bilo ono 4R bio sam optimista a sad vala nisam nimalo. Nadam se da dodo pada sl. izbore ako on padne pada i njegov slino iz saveza. Ovo mi je nekako realnija opcija od odve sa reprezentaticima.MortemHz je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:34Lijepo si ti to napisao ali zaboli njih krc za tim a pogotovo UEFA-u koja nikada neće htjeti da ovdje nešto napravi nego bi ti zabranili rad dok ti sam ne dovedeš savez u red, moramo shvatiti da smo mali i jadni i da nikoga nije briga za nas. Sami moramo te stvari uraditi, zaboli njih za ''konstitutivnost'', na tebi je da se dogovoriš i središ to.PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:25Polako drug, nikom nije do zore gorijela.
Nas je 4R uništilo potpuno, umjesto da bude bolje samo smo se uvalili u probleme. To je zbog toga što su se ostali klubovi odmakli, uklopili se u sivilo i tjt.Foux87 je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:55Čeferin i vico po slikama izgledaju da su u dobrim odnosima, znači uefu križaj. Jedino što bi moglo pomoći jesu reprezentativci da dignu glas ali vjerovatnoća da se to desi jeste 1% ako ne i manje. Dok je bilo ono 4R bio sam optimista a sad vala nisam nimalo. Nadam se da dodo pada sl. izbore ako on padne pada i njegov slino iz saveza. Ovo mi je nekako realnija opcija od odve sa reprezentaticima.MortemHz je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:34Lijepo si ti to napisao ali zaboli njih krc za tim a pogotovo UEFA-u koja nikada neće htjeti da ovdje nešto napravi nego bi ti zabranili rad dok ti sam ne dovedeš savez u red, moramo shvatiti da smo mali i jadni i da nikoga nije briga za nas. Sami moramo te stvari uraditi, zaboli njih za ''konstitutivnost'', na tebi je da se dogovoriš i središ to.PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:25
Polako drug, nikom nije do zore gorijela.
- napoleon72
- Kontakt:
Hahahahaahah sta je ovo u pm, onaj bi dovodio Lulica i Skuletica za male pare, ovaj Hadzikadunica... Halo ba, jestel.vi zaboravili da je nama izazov dovest Irfana Jasarevica i Adnana Secerovica? Da mrtvog Izeta nisi mogao dovest nakon skupljenih 15 minuta u zadnje dvije godine? Da su nam realne opcije igraci poput Tatomirovica? Nije nas kupio Abramovic nego Mirvic, ne vodi nas Guardiola nego Blitvar. Koji iole normalan igrac ce doc da mu ova ubleha izmislja pozicije? Joj baci je Putine Allaha ti...JavierBosnia je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:24Aj ti spavaj momakSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:13https://sportsport.ba/fudbal/dennis-had ... tov/414973
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
kud se ne ugasu reprezentacija 2011te, to bi najbolje bilo. dok je ima tu će biti poltrona koji iz nje samo profit vide.fks74 je napisao/la: ↑22 dec 2021, 08:46Nas je 4R uništilo potpuno, umjesto da bude bolje samo smo se uvalili u probleme. To je zbog toga što su se ostali klubovi odmakli, uklopili se u sivilo i tjt.Foux87 je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:55Čeferin i vico po slikama izgledaju da su u dobrim odnosima, znači uefu križaj. Jedino što bi moglo pomoći jesu reprezentativci da dignu glas ali vjerovatnoća da se to desi jeste 1% ako ne i manje. Dok je bilo ono 4R bio sam optimista a sad vala nisam nimalo. Nadam se da dodo pada sl. izbore ako on padne pada i njegov slino iz saveza. Ovo mi je nekako realnija opcija od odve sa reprezentaticima.MortemHz je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:34
Lijepo si ti to napisao ali zaboli njih krc za tim a pogotovo UEFA-u koja nikada neće htjeti da ovdje nešto napravi nego bi ti zabranili rad dok ti sam ne dovedeš savez u red, moramo shvatiti da smo mali i jadni i da nikoga nije briga za nas. Sami moramo te stvari uraditi, zaboli njih za ''konstitutivnost'', na tebi je da se dogovoriš i središ to.
imal sta
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ne kažem da je kod nas bajno ali kad pogledaš neke stvari nije uopšte nemoguće. Hadžikadunić nije Ruben Dias igrao je za Malme, Trelleborg i Rostov. Dođe kod nas bude najbolji igrač lige i na ljeto može birat gdje ide (vjrv ne u lige 5) uz to da je regularan u reprezentaciji. Ne namučiš se puno, igraš u svojoj državi, zarađuješ kao i u Rostovu a pritom živiš u Sarajevu odnosno savršenom mjestu za izlaske i ispijanje kafa. Lulića nema šanse da dovedemo a po meni ni Škuletić nije daleko sigurno da je bilo bolje da smo ga zadržali kod nas, sad bi imali ozbiljnog golgetera.napoleon72 je napisao/la: ↑22 dec 2021, 08:48Hahahahaahah sta je ovo u pm, onaj bi dovodio Lulica i Skuletica za male pare, ovaj Hadzikadunica... Halo ba, jestel.vi zaboravili da je nama izazov dovest Irfana Jasarevica i Adnana Secerovica? Da mrtvog Izeta nisi mogao dovest nakon skupljenih 15 minuta u zadnje dvije godine? Da su nam realne opcije igraci poput Tatomirovica? Nije nas kupio Abramovic nego Mirvic, ne vodi nas Guardiola nego Blitvar. Koji iole normalan igrac ce doc da mu ova ubleha izmislja pozicije? Joj baci je Putine Allaha ti...JavierBosnia je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:24Aj ti spavaj momakSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑21 dec 2021, 22:13https://sportsport.ba/fudbal/dennis-had ... tov/414973
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.