FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi yebemo, oni aplaudiraju 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- storm_raider
- Kontakt:
Evo sada sam naisao na te komentare na FB. E stvarno papci. Ljudi prvi put u Europi igraju, vidi se da su euforicni, lijepo su i napisali tekst o nama na stranici, ali se nadje saka bubuljicavih pubertetlija pa im se nakacila na fb stranicu.bistrikboy je napisao/la:Stizemo na stadion Ljudski vrt spiker pozdravlja goste navijace FK Željezničara,stadion aplaudira mi odgovaramo sa "**** vam mater u p....",ali dobro stas'...Virtu4l je napisao/la:Evo čitam, jbt, kakvi su to likovi. Maltežani baš korektni, ali Bošnjo uvijek mora pokazati da je primitivna seljačinaDenno je napisao/la:Ne znam za vas, ali ovi vaši fb navijači![]()
Otišli im na fb stranicu i popljuvaše ljude, meni nekako baš iritantno, još ljudi pokazali respekt i čast što igraju sa najvećim klubom iz BiH. Odvratno![]()
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ne pišu to pravi navijači, nego bubuljičari koji sexualne frustracije liječe preko tastature.
To ga se i ja sjecambistrikboy je napisao/la:Stizemo na stadion Ljudski vrt spiker pozdravlja goste navijace FK Željezničara,stadion aplaudira mi odgovaramo sa "**** vam mater u p....",ali dobro stas'...Virtu4l je napisao/la:Evo čitam, jbt, kakvi su to likovi. Maltežani baš korektni, ali Bošnjo uvijek mora pokazati da je primitivna seljačinaDenno je napisao/la:Ne znam za vas, ali ovi vaši fb navijači![]()
Otišli im na fb stranicu i popljuvaše ljude, meni nekako baš iritantno, još ljudi pokazali respekt i čast što igraju sa najvećim klubom iz BiH. Odvratno![]()

bistrikboy je napisao/la:Stizemo na stadion Ljudski vrt spiker pozdravlja goste navijace FK Željezničara,stadion aplaudira mi odgovaramo sa "**** vam mater u p....",ali dobro stas'...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kenan_tm87
- Kontakt:
A zasto uvijek bude da mi "normalni" pustimo te "nenormalne" da nas predstavljaju? Zasto "normalni" ne odgovore sa normalnim komentarima i visestruko ne nadglasaju te "nenormalne"? Zasto "normalni" ne izvizde skandiranja "nenormalnih" i ne pocnu navijati nesto normalno? Uvijek kreni od sebe, sta to ti cinis da nesto ne bude tako, posto ne mrda niko ku*cem, zato i jeste tako. 

FORZA ZELJO
Gledaj ovog, odjelooo i cvike na loCe, Ekrem Jevric style
- bistrikboy
- Kontakt:
Joj budale cuj "most Succesfull" pa zar nisu culi za divove cccVirtu4l je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Stizemo na stadion Ljudski vrt spiker pozdravlja goste navijace FK Željezničara,stadion aplaudira mi odgovaramo sa "**** vam mater u p....",ali dobro stas'...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
šiljak standardno boemski 

Budalu nikad ne možeš nadglasati.kenan_tm87 je napisao/la:A zasto uvijek bude da mi "normalni" pustimo te "nenormalne" da nas predstavljaju? Zasto "normalni" ne odgovore sa normalnim komentarima i visestruko ne nadglasaju te "nenormalne"?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jer će te ti nenormalni začas ušutkati svojim argumentima, samo što njihovi argumenti završavaju šakama, palicama itd.., oni su mudonje, oni stanu prvi na crtu, spremni su na belaj..kenan_tm87 je napisao/la:A zasto uvijek bude da mi "normalni" pustimo te "nenormalne" da nas predstavljaju? Zasto "normalni" ne odgovore sa normalnim komentarima i visestruko ne nadglasaju te "nenormalne"? Zasto "normalni" ne izvizde skandiranja "nenormalnih" i ne pocnu navijati nesto normalno? Uvijek kreni od sebe, sta to ti cinis da nesto ne bude tako, posto ne mrda niko ku*cem, zato i jeste tako.

FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
- kenan_tm87
- Kontakt:
Hmmm, na Grbavici npr. tih nenormalnih ima 100 u kopu, a normalnih 1000 na sjeveru. Nemaju glasa, sta li? Normalnih ima na facebooku, nije valjda da se tamo boje necega, normalnih komentara na njihov clanak npr. Dobro dosli u Sarajevo i sl.? Zasto ne bi taj jedan maloljetni debilcic bio 1 negativan od 100 pozitivnih? Upravo zbog izmisljanja razloga zasto nesto ne mozemo. 

FORZA ZELJO
Ma skroz nepotrebno al hajdVirtu4l je napisao/la:Evo čitam, jbt, kakvi su to likovi. Maltežani baš korektni, ali Bošnjo uvijek mora pokazati da je primitivna seljačinaDenno je napisao/la:Ne znam za vas, ali ovi vaši fb navijači![]()

embrace the chaos
Je li Brazilac potpisao?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
NijeArgentina je napisao/la:Je li Brazilac potpisao?
Kako smo u globalu mi primitivan narod, ne može se to ni rijecima opisati.
Ljudi lijepo pišu o tebi i ti im onda okupiraš stranicu sa blago rceno glupim komentarima. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ChWilla je napisao/la:šiljak standardno boemski
Jes jes, još s onim podočnjacima, kao da je pravo iz kafane u kafanu

Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Otvorim Jutarnji list veliki naslov "željin bek na meti dinama"
M97 priprema aranzman. Ja danas, čim sam čula da smo izvukli Maltežane, poslala mail i pitala. Prati njihovu stranicu.pintol_TM87 je napisao/la:Jel ima ista za put na maltu?oko koliko para ce ici prevoz? Volio bih to sto prije da se sazna, pa eto ako je neko upucen nek napise.okvirno..hvalaa
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
http://www.jutarnji.hr/dinamo-dovodio-p ... a/1370421/arena je napisao/la:Otvorim Jutarnji list veliki naslov "željin bek na meti dinama"
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.