FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la storm_raider » 22 jun 2015, 21:24

Interesantna je prica ovog naseg protivnika. Klub osnovan 1937. godine, kazu za sebe da su "mali klub, velikog srca".

http://balzanfc.com/club/club-history-2/
During the UEFA Europa League draws held at Nyon in Switzerland, Balzan FC were drawn to play against FK Željezničar of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. The first leg will be played home at the Hibernians Ground on Tuesday 30th June 2015. The return match will be played on Thursday 9th July 2015 at the Stadion Grbavica in Sarajevo Bosnia and Herzegovina. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fudbalski klub Željezničar (English: Football Club Željezničar) is a Bosnian professional football club based in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. The name Željezničar means “railway worker”, given because it was established by a group of railway workers. Željezničar was the most successful football team in Bosnia, having won 6 Bosnian championships, 5 Bosnian Cups and 3 Bosnian Supercups. The club has never qualified for UEFA Champions League (post European Cup) as best club could reach was 2002–03 Champions League third qualifying round, losing to Newcastle United 0-5 on aggregate. The club is a fierce local rival of FK Sarajevo.
Simpaticna ekipica, uvijek sam volio ove male klubove sa zivopisnim pricama.
Sport je lijek za tijelo i duh.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 jun 2015, 21:41

Drugo pretkolo donosi 410k € . Onoliko koliko treba da prezivimo godinu. :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la vrbanjusa » 22 jun 2015, 21:42

AsharaK je napisao/la:Drugo pretkolo donosi 410k € . Onoliko koliko treba da prezivimo godinu. :salut:
Malo vise nam treba da prezivimo godinu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 jun 2015, 21:43

malo više nego duplo više.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 22 jun 2015, 21:45

ChWilla je napisao/la:malo više nego duplo više.
I vise od duplo vise :-).
VAŽNO JE BITI ČLAN!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 jun 2015, 21:45

Pa nisu to jedine pare, sponzori, sad smo oslobodili i platnu listu? Bare-bare ce biti . Transferi su samo jedan plus vise . :clap:

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 22 jun 2015, 21:46

vrbanjusa je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:malo više nego duplo više.
I vise od duplo vise :-).
Duplo više manje-više ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 22 jun 2015, 21:47

storm_raider je napisao/la:Interesantna je prica ovog naseg protivnika. Klub osnovan 1937. godine, kazu za sebe da su "mali klub, velikog srca".

During the UEFA Europa League draws held at Nyon in Switzerland, Balzan FC were drawn to play against FK Željezničar of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. The first leg will be played home at the Hibernians Ground on Tuesday 30th June 2015. The return match will be played on Thursday 9th July 2015 at the Stadion Grbavica in Sarajevo Bosnia and Herzegovina. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fudbalski klub Željezničar (English: Football Club Željezničar) is a Bosnian professional football club based in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. The name Željezničar means “railway worker”, given because it was established by a group of railway workers. Željezničar was the most successful football team in Bosnia, having won 6 Bosnian championships, 5 Bosnian Cups and 3 Bosnian Supercups. The club has never qualified for UEFA Champions League (post European Cup) as best club could reach was 2002–03 Champions League third qualifying round, losing to Newcastle United 0-5 on aggregate. The club is a fierce local rival of FK Sarajevo.
Ne znam za vas, ali ovi vaši fb navijači :puke:
Otišli im na fb stranicu i popljuvaše ljude, meni nekako baš iritantno, još ljudi pokazali respekt i čast što igraju sa najvećim klubom iz BiH. Odvratno :puke: :puke:
embrace the chaos

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 22 jun 2015, 21:48

Hahaha, sad ce misliti covjek da ga zajebavamo. Prihod od evrope ce biti dovoljan za plate igracima za ovu sezonu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 jun 2015, 21:50

Hajj sta faliii :mrgreen:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 jun 2015, 21:52

Jel ima ista za put na maltu?oko koliko para ce ici prevoz? Volio bih to sto prije da se sazna, pa eto ako je neko upucen nek napise.okvirno..hvalaa
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 jun 2015, 21:53

da bi klub bio konkurentan za vrh tabele, dosad je trebalo oko dva miliona KM godišnje, kad smo imali jači sastav i više. ja sam to ovdje napisao sigurno dvocifren broj puta, ko misli da se šalim neka misli.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jun 2015, 21:56

ChWilla je napisao/la:da bi klub bio konkurentan za vrh tabele, dosad je trebalo oko dva miliona KM godišnje, kad smo imali jači sastav i više. ja sam to ovdje napisao sigurno dvocifren broj puta, ko misli da se šalim neka misli.
Amar je jednom neformalno rekao da smo pred Maribor imali budzet od skoro 4 miliona,sad je duplo manji.Proci prvo pretkolo i ispuniti minimum ocekivanja za kasnije ce trebati i kvalitete i muda,ova djeca su budalasta moglo bi svasta biti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 jun 2015, 21:56

Previše se gluposti piše ovuda, tako da se ove bitne informacije i ne primjete od količine gluposti.
DRUG NEBI TI PUNCA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 jun 2015, 21:57

Denno je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Interesantna je prica ovog naseg protivnika. Klub osnovan 1937. godine, kazu za sebe da su "mali klub, velikog srca".

Ne znam za vas, ali ovi vaši fb navijači :puke:
Otišli im na fb stranicu i popljuvaše ljude, meni nekako baš iritantno, još ljudi pokazali respekt i čast što igraju sa najvećim klubom iz BiH. Odvratno :puke: :puke:
Sada sam otisao tamo i nisam to vidio. Molim te uputi me.
Sport je lijek za tijelo i duh.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 jun 2015, 21:58

Uglavnom to je to sto se tice transfera ili ima jos nesto?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2015, 21:59

Denno je napisao/la:Ne znam za vas, ali ovi vaši fb navijači :puke:
Evo čitam, jbt, kakvi su to likovi. Maltežani baš korektni, ali Bošnjo uvijek mora pokazati da je primitivna seljačina :puke:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 jun 2015, 21:59

Minimalno dva miliona km...Samo za takmicenje u normalnim uvjetima,da si konkurentan za vrh,bez ikakvih izdataka za druge namjene.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jun 2015, 22:01

Virtu4l je napisao/la:
Denno je napisao/la:Ne znam za vas, ali ovi vaši fb navijači :puke:
Evo čitam, jbt, kakvi su to likovi. Maltežani baš korektni, ali Bošnjo uvijek mora pokazati da je primitivna seljačina :puke:
Stizemo na stadion Ljudski vrt spiker pozdravlja goste navijace FK Željezničara,stadion aplaudira mi odgovaramo sa "**** vam mater u p....",ali dobro stas'...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 jun 2015, 22:01

:tokralju:
bagrcavi je napisao/la:Previše se gluposti piše ovuda, tako da se ove bitne informacije i ne primjete od količine gluposti.
bas tako..i svi vec spominju te madjare a mi prije tog moramo igrati dvije utakmice..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 33 gosta.