FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ništa nije isključeno.
Oni su preko fairplaya upali 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Nisu oni kup osvojili vec su na osnovu fair playa u Europa ligiAlipasino je napisao/la:Idemo u 3 predkolo i to preko Holandzana jer ce oni da izbace Ferencvaros.Dakle 3 predkolo druga tekma sa Holandjanima.Ovi su mislim kup osvojili.Zar ne govori dovoljno o jacini tima.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
nisu osvojili kup.
Nisu uzeli kup, dobili su mjesto zbog fair-playa. Groningen je uzeo kup.Alipasino je napisao/la:Idemo u 3 predkolo i to preko Holandzana jer ce oni da izbace Ferencvaros.Dakle 3 predkolo druga tekma sa Holandjanima.Ovi su mislim kup osvojili.Zar ne govori dovoljno o jacini tima.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- corleone87
- Kontakt:
Groningen je osvojio kup..Pobjedili Zwolle u finalu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Kakve su šanse da se Tiagu ako potpiše ugovor, srede papiri za drugo pretkolo ? On može biti naš faktor iznenađenja tu tekmu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Hmmm, ako srede papire Tiagu za drugo pretkolo, necemo moci prijaviti niti jedno pojacanje, ako ga hoce dovodit. Mislim da samo jedna izmjena moze biti nakon prvog pretkola . 

Mi za nesto manje od osam dana igramo prvu utakmicu, proletit ce to brzo.
Samo da svi budu zdravi i spremni do tada, da se u Međugorju neke kombinacije uigraju.
Samo da svi budu zdravi i spremni do tada, da se u Međugorju neke kombinacije uigraju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Treba to potpisat sto prije dok ga nije Porto zaganjo
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
novi džekson martinez 

Šta je bilo sa Kvesom, što nije igrao ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne znam zašto hiljadu pitanja vezanih za njega. Možda ima lakšu povredu, možda ga odmara (pošto se svakako zna da on počinje na lijevom beku), možda završava transfer... Može svašta bitiŽeljooooo je napisao/la:Šta je bilo sa Kvesom, što nije igrao ?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Problem je sto nemamo nikakvih informacija sa treninga i ne znamo o cemu se radi ... Sta je sa Zericem?
- kenan_tm87
- Kontakt:
- samogrbavica
- Kontakt:
žerić je kapitalna stvar.
- samogrbavica
- Kontakt:
- kenan_tm87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.