FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam mislio bukvalno ovoliki stadion,mozes isti fazon sa 20.000 ili manje
Ne morate sve bukvalno shvatati...
Ne morate sve bukvalno shvatati...
-
- Kontakt:
I niko ne pravi stadion od svojih para,turnir pravis pa nadjes sponzore...
Pa moze biti samo dobro po nas, jer svaki direktni crveni karton se prenosi na ligu.
A znajuci koliko je bitna tekma u nedelju, sumnjam da ce borac izaci u najjacem sastavu.
Jos ako smo prodali dvije tekme u ligi za kup, onda sudija nije ni bitan.
Prema podacima sa TMa, u zadnjih 20 utakmica gdje nam je sudio Bandić situacija je sljedeća:
14 pobjeda
3 poraza
3 remija
Zanimljivo da nam je sudio kada smo dobili borac 1:3 u Novom gradu (kada se radila rekonstrukcija terena u BL) u sezoni 22/23 ali, isto tako sudio je i kad smo izgubili utakmicu protiv borca 1:0 u sezoni 21/22 (igrano u BL).
Od ova 3 poraza kad je sudio Bandić, jedan je protiv borca (gore spomenuti), jedan je protiv Veleža na Koševu (0:2 sezona 21/22) i jedan je od Igmana isto na Koševu (2:4 sezona 22/23).
14 pobjeda
3 poraza
3 remija
Zanimljivo da nam je sudio kada smo dobili borac 1:3 u Novom gradu (kada se radila rekonstrukcija terena u BL) u sezoni 22/23 ali, isto tako sudio je i kad smo izgubili utakmicu protiv borca 1:0 u sezoni 21/22 (igrano u BL).
Od ova 3 poraza kad je sudio Bandić, jedan je protiv borca (gore spomenuti), jedan je protiv Veleža na Koševu (0:2 sezona 21/22) i jedan je od Igmana isto na Koševu (2:4 sezona 22/23).
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nemoj kakiti, što se tiče zadnje rečenice.
-
- Kontakt:
Nije daleko od istine
Na zalost...
Na zalost...
Jest jest, k'o što smo i Igmanu tri boda dali za opstanak usta vas sprčim mrljava.
Jel moguće da osim Guliashvillia koji ima 21 go u 30-tak utakmica, sljedeći na listi strijelaca je Bubanja sa 5 golova (i dvije asistencije) a poslije njih dvojice slijedi Turkeš sa 4 gola (i jednom asistencijom) u 19 odigranih utakmica. Bubanja ima 29 utakmica.
Lulić npr. ima 4 gola i jednu asistenciju na 22 utakmice. Đorđević na 15 utakmica ima 3 gola i 6 asistencija (koliko nam samo fali).
Meni ovo govori da, osim Guliashvillia, mi nemamo drugog napadača.
Gordeziani je tu (mali broj utakmica, samo 4 do sada = 1 go iz penala) i Butić je tu kratko (4 utakmice = 1 go iz penala i dvije asistencije).
Kada nam zatvore Guliashvillia, mi smo faktički bezopasni, kao što se i vidjelo protiv borca na Koševu prošle sedmice.
Lulić npr. ima 4 gola i jednu asistenciju na 22 utakmice. Đorđević na 15 utakmica ima 3 gola i 6 asistencija (koliko nam samo fali).
Meni ovo govori da, osim Guliashvillia, mi nemamo drugog napadača.
Gordeziani je tu (mali broj utakmica, samo 4 do sada = 1 go iz penala) i Butić je tu kratko (4 utakmice = 1 go iz penala i dvije asistencije).
Kada nam zatvore Guliashvillia, mi smo faktički bezopasni, kao što se i vidjelo protiv borca na Koševu prošle sedmice.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
E čuj mrljava

Bajrambarećola, ljubi te brat.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
PREMIJERA VEČERAS U 21:00 
Večeras na našem YouTube kanalu premijerno objavljujemo Q&A video sa trenerom, u kojem bez filtera odgovara na vaša pitanja.
Pridružite se tačno u 21:00 i saznajte sve što vas je zanimalo.
Večeras na našem YouTube kanalu premijerno objavljujemo Q&A video sa trenerom, u kojem bez filtera odgovara na vaša pitanja.
Pridružite se tačno u 21:00 i saznajte sve što vas je zanimalo.
Ma ne gumo ovih analitičara s memli strane što kao imaju informacije još nisam Ašvagandu pio danas pa ujedam.
Allahrazola brate moj živ mi bio.
- luckystrike
- Kontakt:
šta šta je, je*em ti
Štres

Levati bolan, znaš ih, nema smisla da te provociraju.
The saddest thing in life is wasted talent.
- luckystrike
- Kontakt:
Zoran Zekićnisam se doš'o ovdje uhljebit, nego napravit' najbolje što mogu sa Sarajevom, i živim za to!
šta šta je, je*em ti
Boze sacuvaj glupih pitanjaa
- luckystrike
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, mosarajvosa83, r3m1 i 37 gostiju.