AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 22 dec 2023, 22:36

Vakat je Pioli, povedi sa sobom i vecinu ovi nehljebara, trebas Salarnitanu dobiti bez trenera tako reci, a ovi nasi hedalji nisu u stanju ni to uraditi.
Gledaj na tribinama Furlani kao nekakv medvjdic za djecu, sve vam yebem sta uradiste od kluba za pola godine.
Onaj Medvjed americki ganja belicem neke kurave, smijem glavu dati da i ne gleda utakmicu...... mrs
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 22 dec 2023, 22:38

Luka Jović nas čupa u ovih zadnjih nekoliko horor utakmica. Mister Pioli, hvala za sve, ali vrijeme je da se rastajemo. Nemoj da te ljudi više pamte po ovom užasu nego po scudettu i polufinalu Lige prvaka.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 dec 2023, 22:39

Steta, Geri ce biti zadovoljan i bodom, ipak su tu na mjesto koje vodi u Lp sljedece godine, nama navijacima porazavajuce, njemu potamam kao sto bi rekli.....

Jovic dobar, iako ga vecinom kudim, zasluzio je i pohvale bogami...

Rafa, yebi se vise :crazy:

Gledaj sudca sve ga yeblo, jedva docekao da odsvira kraj :crazy:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 dec 2023, 22:44

Ja sudije šupka.
Leao I Theo umjesto da budu prevaga na terenu oni najlosiji.
Il Club più titolato al mondo!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 dec 2023, 22:46

Jedva Doveri dočeka da svira kraj, mada nismo ni ovaj bod zaslužili s ovakvim pristupom, iz sezone u sezonu se ponavljaju ovakve sramotne partije i pristup u pojedinim utakmicama.

Večeras je dovoljno bilo pratiti samo Rafu i Thea, pogotovo Rafu koji je igrao za Salernitanu. Ja ne znam šta je njima dvojici u glavi ove sezone, ali ovo što igraju od početka sezone izuzev moža 2-3 meča je živa katastrofa.

O njima govorim kao o nominalno najboljim igračima u timu, ima tu još niz nekih drugih igrača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 22 dec 2023, 22:53

Ovo nije vrijedno kometnarisanja. Treba Zlatan uletit u svlačionicu da im yebem mater svima odreda
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 dec 2023, 22:57

milanist je napisao/la:
22 dec 2023, 22:13
Gledaj nam izmjena, Simic, Florenzi, aferim, e jesu nam pojacali klupu alal im vjera :tokralju:
Trebali su dovesti 8 vrhunskih stopera za svaki slucaj, znajuci da ce im se povrijediti 5-6 kojih imaju pored omladine. 😂😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 dec 2023, 23:00

Beduin je napisao/la:
22 dec 2023, 22:57
milanist je napisao/la:
Gledaj nam izmjena, Simic, Florenzi, aferim, e jesu nam pojacali klupu alal im vjera :tokralju:
Trebali su dovesti 8 vrhunskih stopera za svaki slucaj, znajuci da ce im se povrijediti 5-6 kojih imaju pored omladine. 😂😂
Ne, ali nisu vala mogli ostati samo sa golobradim Pelegrinijem ili kako se vec zove....
A sto se tice vrhunski igraca sto si pomenuo, pa niti jednog nisu doveli a kamoli 8, a svrsavalo se na transfer rok :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 dec 2023, 23:09

Sreca pa nisam gledao utakmicu, cini mi se prvi put ove sezone da propustim.
Ali po komentarima se naslucuje da ono najbolje sto imamo je najlosije kroz sezonu - ta lijeva strana. Neki dan gledam i klip kako u tunelu igrace pozdravlja i bodri Pioli, a Theo prolazi kraj njega kao da ne postoji i ocita je losa relacija njih dvojice. Bice da utice to i na neke druge igrace.

Druga stvar, i dalje neznalica i pacer forsira Girouda pored sve boljeg i efikasnijeg Jovica i opet mu se Jovic posere po onoj sve odvratnijoj faci i onim patikama sa debelim đonom (j3bale ga one vise, ko da ima jednu nogu kracu).

A vidim i pravovremene izmjene, tipicno za njega. Ne znam samo do kad vise planiraju drzati ovaj tumor na klupi, zajedno sa ovim novim vlasnicima unisti i ono malo dobroga u Milanu. Samo sto su vlasnici barem utrosili nesto para preko ljeta, ali je ocito da se ili slabo selektiralo ili da trener ne lezi ovim igracima.

#pioliout ❤️

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 dec 2023, 23:15

milanist je napisao/la:
22 dec 2023, 23:00
Beduin je napisao/la:
22 dec 2023, 22:57
milanist je napisao/la:
Ne, ali nisu vala mogli ostati samo sa golobradim Pelegrinijem ili kako se vec zove....
A sto se tice vrhunski igraca sto si pomenuo, pa niti jednog nisu doveli a kamoli 8, a svrsavalo se na transfer rok :kafa:
Stoperska pozicija nije bila goruci problem proslosezonskog Milana tako da se ciljano jacala sredina terena (jer si tu bio tanak) te desnom stranom koju sko kudili sezonama unazad da se ne dovodi zamjena za sve one hadalje.

Ko je znao da ceko s povredama presisati sve prethodne sezone, treba biti realan. Mada, da se razumno pristupilo toj tematici u klubu i napravio pregled prethodnih sezona skontali bi da su povrede u Milanu svakodnevnica, deja vu, realnost, fakt... pa su trebali na vrijeme traziti uzroke i rjesavati to.

Po meni ovu sezonu mozes komotno posrati jer Scudetto je gotova prica, iz LP su ispao i igras usranu LE gdje ti je eto cilj jos koji milion ubrati i jacati koeficijent za ligu, a sasvim realno je poceti razmisljati i strahovati uopste za ta prva 4 mjesta za LP na kraju sezone jer nam se prethodna ponavlja u kojoj nismo izborili LP a trener ostavljen na klupi.

075 ❤

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 dec 2023, 23:21

Što se tiče top 4 sreća nam je što je i konkurencija potanka, Napoli, Lazio, Roma i Atalanta generalno igraju toplo-hladno, pa će se u suštini ekipa i trener baš morati potruditi pa da ne završe u top 4.

Doduše, prošle sezone smo zamalo izvisili, možda bi čak i izvisili da Juventusu nisu oduzeti bodovi, više se i ne sjećam, jer svakako je ova 2023. godina za zaborav izuzev polufinala LP koje je svakako izboreno više sretno nego spretno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 dec 2023, 23:26

Stoperska pozicija nije bila goruci problem proslosezonskog Milana tako da se ciljano jacala sredina terena (jer si tu bio tanak) te desnom stranom koju sko kudili sezonama unazad da se ne dovodi zamjena za sve one hadalje.
Pa ne bi bas rekao da nije trebalo pojacati odbranu, stoji da nije bio goruci problem, ali ostao si samo sa Tomorijem, Thiawom, starim Kjaerom i Kaluluom, 4 stopera a brdo utakmica za igrati, i na to sve doveli su samo golobradom mladica a cak pustili i Gabbiu da ide, moralo je se to puno bolje.
Sto se tice sredine terena, navaljali su pojacanja, pardon ne pojacanja nego novih igraca samo da se eto nabaca sto vise, pa pola od tih 10 je doslo u sredinu terena maltene. A imalo je se tu i Krunica, i Pobegu i Adlia, i Ism ( doduse povrijedjen ali eto tu je ), te su u ofanzivu doveli igrace na iste pozicije a zna se da samo jedan moze igrati. Lose odradjen mercato da yebe rak raka, to sam i pricao od pocetka ali eto neko je to vidio drugacije, kao pozitivnu stvar, Yebajiga sad, kasno Marko na Kosovo stize k'o sto kazu. Tek se sad posle pola sezone vidi sve ono sto nam fali, i sve ono sto je nova uprava masila, a otjerali su Paola radi isti stvari koje i oni sad rade......
Po meni ovu sezonu mozes komotno posrati jer Scudetto je gotova prica, iz LP su ispao i igras usranu LE gdje ti je eto cilj jos koji milion ubrati i jacati koeficijent za ligu, a sasvim realno je poceti razmisljati i strahovati uopste za ta prva 4 mjesta za LP na kraju sezone jer nam se prethodna ponavlja u kojoj nismo izborili LP a trener ostavljen na klupi.
Tacno, sezona je gotova bila i prije nego je pocela, tacnije u junu i julu a svako iole pametan ce znati zasto.....
Pa ocito da vlasniku i ne smeta puno LE, a ne meta mu ni sto smo u calciu 'samo' kandidat za top 4, o skudetu niti rijeci, vec je uvijek izgovor LP i mjesto koje vodi u LP. Novac, novac i novac je sve sto jenkija zanima, sta ga boli kur za Milan i za historiju Milana, pa covjek donedavno nije znao fudbalska pravila a sad kao veci od Maldinija se pravi. Fuj kako su mi omrzli i svaki potez koji urade mi je toliko antiatican pa tamam kad bi bio i dobar.....

Ne vrijedi vise ni pisati ko je sve kriv, svi su odreda, od gazdi mistera pa do pojedinih, ma ne pojedinih vec vecine igraca... Sve je ovo otislo u sto pizdi materini izgleda...
Nek ide i Pioli vise ako je samo do njeg, ali ako mislimo da cemo igrati tika taku sa ovim nehljebarima onda tesko se nama.....

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 dec 2023, 23:30

Bez smjene trenera ponavljam bice jako upitno mjesto koje vodi u LP, mora sto prije biti bivsi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 dec 2023, 23:49

Yebo ga više grom i povreda, pa daj više rastjeraj te mesare i dovedi drugi tim ljudi koji će pokušati ispraviti ovaj masakr. Pa šta rade ti ljudi na treninzima, da li će neko konačno reagovati? :puke:

Ovakav Milan je čitavu kalendarsku godinu negledljiv (uz par pozitivnih izuzetaka) da su me doveli do toga da više uopšte ne uživam u utakmicama. Ovo sa Piolijem i njegovim timom ne vodi više ničemu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 dec 2023, 23:56

A realno u Milanovim utakmicama sam zadnji put uživao u sezoni 11/12 (kad smo zijanili Scudetto od Juventusa), to je zadnja sezona gdje je Milan igrao relativno atraktivan fudbal.

Svaka sezona iza te je bila patnja u 70% utakmica, čak i ona pretprošla gdje smo uzeli Scudetto, oči su krvarile od većine utakmica mada eto tu se igralo na kartu "igru briši, bodove piše", u svim ovim drugim sezona nema ni toga :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 dec 2023, 00:07

Meni je ona polusezona poslije korona pauze bila ubjedljivo najljepši fudbal kojeg sam gledao u zadnjih desetak godina, ako ne i više. :mrgreen:

Postepeno su se počeli pojavljivati razni nedostatci u igri, ali ova kompletna kalendarska godina je pravi shit show. Kako smo počeli u januaru, tako su otprilike i završili.
A večeras smo kao lafo izveli najjačih 11 koje imamo, protiv zadnje ekipe Serie A... koji je sad izgovor za ovakvu igru i rezultat?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 23 dec 2023, 04:32

rope11 je napisao/la:
23 dec 2023, 00:07
Meni je ona polusezona poslije korona pauze bila ubjedljivo najljepši fudbal kojeg sam gledao u zadnjih desetak godina, ako ne i više. :mrgreen:

Postepeno su se počeli pojavljivati razni nedostatci u igri, ali ova kompletna kalendarska godina je pravi shit show. Kako smo počeli u januaru, tako su otprilike i završili.
A večeras smo kao lafo izveli najjačih 11 koje imamo, protiv zadnje ekipe Serie A... koji je sad izgovor za ovakvu igru i rezultat?
Nas srklet brat Allegri bi rekao da smo odigrali dobru utakmicu, da smo u zadnjim sekundama zasluzeno uzeli bod i da nam je cilj top4... :mrgreen:
Jos bi dodao da smo takticki bili perfektni i da nije do njega.. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 dec 2023, 08:26

Nakon onakve igre i qurcobolje na terenu mister im je dao 3 dana odmora. Bravo.
Il Club più titolato al mondo!

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 23 dec 2023, 09:50

muxa je napisao/la:
23 dec 2023, 08:26
Pametno, da kome slucajno ne pukne misic ako budu u njegovoj blizini. Mister misli na sve...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

ACMilan100
Kontakt:

Post Postao/la ACMilan100 » 23 dec 2023, 09:54

muxa je napisao/la:
23 dec 2023, 08:26

Zasluzili su momci odmor😉

Povrede su nas ubile do sada ove sezone a i predhodni isto
Treba ju stvarno da razmotre ove stvari sta se desava
Kao sto je neko napiso i sta kad zamijenimo Piolija doce neko gori/losiji od njega jer love se nema za jednoga Zidana naprimjer

Ima tu stvari naravno sto ne stima a Leao/Theo ako im toliko Maldini nedostaje i da igraju lose zbog njega sto je dobio nogu neka ga idu traziti da stanuju sa njim onda tu nema nikakvoga timskoga duha u njima a tako i za Mike
Niko nepise sta on juce pusti u go
Pa ono bi i ja odbranio cak😜

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], celikmilan, Google [Bot], memaga, muxa i 15 gostiju.