Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dzekodzeko. Ba ima odlicnih forumasa, hvala vam sto ste prepoznali ime Zrinjski i uvidjeli sto je Velez bratski Borcev klub.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bravo Skaljo glupane, uspio si u životu

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Joj ovih pitara. Sve smo poklopili babe mi. I Brkovic Nijaz je nas. Glasali smo za njega.

Adžijin kapitalac.

Da li si ti gledao sarajevo 2019./20. pod Husrefom i ovo Sarajevo?killafrommanilla je napisao/la: ↑03 feb 2021, 00:21Doduse, Husref jeste gurao mlade i akademce, svi debitirase kod njega i okosnica postadose. Ibro jeste isprofilirao par igraca, ali s Dudic i Velez su dobitna kombinacija.
Vinko je, meh, nedefinisan. Nema rukopisa u igri, igra Sarajevo onako kako bi ih i ja vodio, jaci su od ostatka lige i stvarno puno individualnog kvaliteta, ali treneri kakvih ima u Srbiji i Hrvatskoj, ala Toplak ili Orescanin ili Lalat bi bili puno efikasniji i bolji sa Sarajevom, jer ove godine ja ne znam sem nas i hajd rec cemo Borca koji je konkurentan a nije bio, ko raste.
Dva glavna protivnika za titulu su u kurcu, jedni zbog besparice, drugi zbog lose selekcije igraca, pa to malo krivu sliku daje.
Citirajte me nakon tri kola naredna: Sarajevo nece uzeti vise od 3b, upravo zbog nedostatka pravog strucnjaka koji ne izlazi na press sa hrpom floskula, koji zna izmjenom promijeniti tok utakmice i slicne osnovne trenerske karakteristike![]()
Pod Husrefon, nas je i Zvijezda 09 nadigrala, raspali Celik i Sloboda. Osim pocetka sezone i Azmirovaca, Sarajevo je bilo bolje od protivnika u svakoj utakmici. Slucajno?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da se razumijemo, FKS je opet veliki favorit protiv Želje.
Dovoljno je da Tatar nastavi golgeterski niz, da se osigura titula.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
I sta, nijedan igrac nije napredovao kod Vinka?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 08:57Da se razumijemo, FKS je opet veliki favorit protiv Želje.
Kako je igrao Djokanovic kod Husrefa, a kako kod Vinka?
Kako je igrao Dupovac kod Husrefa, a kako kod Vinka?
Kako je igrao Oremus kod Husrefa, a kako kod Vinka?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- Osttribine
- Kontakt:
Vinko je "meh", ali je Dudić Ferguson, po čemu života ti, jedna dobra polusezona u Veležovim okvirima i to je to za sada. I znači već se pravi scenario ako opet uzmemo titulu da je to samo zbog lose konkurencije, kako vam ne dosade ti silni izgovori i kako misliš da ćemo uzeti max 3 boda u tri kola nastavka ako je konkurencija kažeš loša.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 feb 2021, 00:21Doduse, Husref jeste gurao mlade i akademce, svi debitirase kod njega i okosnica postadose. Ibro jeste isprofilirao par igraca, ali s Dudic i Velez su dobitna kombinacija.
Vinko je, meh, nedefinisan. Nema rukopisa u igri, igra Sarajevo onako kako bi ih i ja vodio, jaci su od ostatka lige i stvarno puno individualnog kvaliteta, ali treneri kakvih ima u Srbiji i Hrvatskoj, ala Toplak ili Orescanin ili Lalat bi bili puno efikasniji i bolji sa Sarajevom, jer ove godine ja ne znam sem nas i hajd rec cemo Borca koji je konkurentan a nije bio, ko raste.
Dva glavna protivnika za titulu su u kurcu, jedni zbog besparice, drugi zbog lose selekcije igraca, pa to malo krivu sliku daje.
Citirajte me nakon tri kola naredna: Sarajevo nece uzeti vise od 3b, upravo zbog nedostatka pravog strucnjaka koji ne izlazi na press sa hrpom floskula, koji zna izmjenom promijeniti tok utakmice i slicne osnovne trenerske karakteristike![]()
Ja bih sutra potpisao "meh" trenera da nemam poraza godinu dana 
Vinka Marinovica svakako jer da nije dobro radio u Borcu, ne bi otisao ni u Zrinjski i uzeo titulu.. sa u21 je bio dobar, otisao u Sarajevo, titula...
Ne moze biti slucajno a povrh svega, najveci gospodin od svih trenera u pl. Lik je odmjeren, kulturan, radi svoj posao i ne bavi se trivijalnim stvarima.
E da, kako to da je velez Borcev braCki klub

Vinka Marinovica svakako jer da nije dobro radio u Borcu, ne bi otisao ni u Zrinjski i uzeo titulu.. sa u21 je bio dobar, otisao u Sarajevo, titula...
Ne moze biti slucajno a povrh svega, najveci gospodin od svih trenera u pl. Lik je odmjeren, kulturan, radi svoj posao i ne bavi se trivijalnim stvarima.
E da, kako to da je velez Borcev braCki klub

2min paint na windows i to je to. ali za tebi i tvoje je to dosta.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nemojte Zukanovićev integritet dovoditi u pitanje, čovjek koristi najrelevantnije parametre i najsavremenijom formulom za procjenu vrijednosti igrača.
Pa šta vi mislite, da Zukan, samo tako zalegne sa dvoguzom pod pazuhom i izmišlja cifre u glavi?
Pa šta vi mislite, da Zukan, samo tako zalegne sa dvoguzom pod pazuhom i izmišlja cifre u glavi?
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Uvijek cu ja stat iza onig sto kazemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2021, 01:07Citirat cu te, ali nemoj samo da se ne javljaskillafrommanilla je napisao/la: ↑03 feb 2021, 00:21Citirajte me nakon tri kola naredna: Sarajevo nece uzeti vise od 3b, upravo zbog nedostatka pravog strucnjaka koji ne izlazi na press sa hrpom floskula, koji zna izmjenom promijeniti tok utakmice i slicne osnovne trenerske karakteristike![]()
Dogovor?

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jbt Siroki pred gašenjem 
Što je kod njih lose onako? Privrednici okrenuli ledja
? HDZ uz Zrinjski? Usla porezna? Jedan poznanik iz Mostara mi je pricao da se oni iz Sirokog i Posusja boje samo Boga i porezne inspekcije

Jači od ratova, režima i partija !!!!

Pa uporedjuju slazu preslazu a s mjesta nigdje.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odakle informacije da je lose. Prodano par igraca za solidne pare u skladu sa uvjetima Bh nogometa. Politika i nije nikada igrala toliku ulogu kao u nekim drugim klubovima i naravno privrednici su i dalje uz Široki koji se po tom pitanju ne treba brinuti jer su gospodarski najjace područje uz glavni grad. Ne pamtim kad je ijedan igrac tuzio Široki a manje vise ostali klubovi imaju po stotine sporova sa bivšim igračima,a ovo za poreznu nema smisla objasnjavati nekome tko nije upucen u financije i porezne zakone i dr.stvari.
Sve receno.vlakanje je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:31Ja bih sutra potpisao "meh" trenera da nemam poraza godinu dana
E da, kako to da je velez Borcev braCki klub![]()
![]()

Cuj Dudica porede sa Vinkom, kakvi kraljevi

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Niste ni protiv Veleza bili bolji u Sarajevu, samo da dodam, a Bgm ste se i u BL borili, al bolji niste bili. Ostalo se moze reci da si upravu.Evander je napisao/la: ↑03 feb 2021, 08:52Da li si ti gledao sarajevo 2019./20. pod Husrefom i ovo Sarajevo?killafrommanilla je napisao/la: ↑03 feb 2021, 00:21Doduse, Husref jeste gurao mlade i akademce, svi debitirase kod njega i okosnica postadose. Ibro jeste isprofilirao par igraca, ali s Dudic i Velez su dobitna kombinacija.
Pod Husrefon, nas je i Zvijezda 09 nadigrala, raspali Celik i Sloboda. Osim pocetka sezone i Azmirovaca, Sarajevo je bilo bolje od protivnika u svakoj utakmici. Slucajno?
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Po tim parametrima Jagodic je medu top 3 trenera u nasoj ligikillafrommanilla je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:28Uvijek cu ja stat iza onig sto kazemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 feb 2021, 01:07Citirat cu te, ali nemoj samo da se ne javljaskillafrommanilla je napisao/la: ↑03 feb 2021, 00:21Citirajte me nakon tri kola naredna: Sarajevo nece uzeti vise od 3b, upravo zbog nedostatka pravog strucnjaka koji ne izlazi na press sa hrpom floskula, koji zna izmjenom promijeniti tok utakmice i slicne osnovne trenerske karakteristike![]()
Dogovor?

All-Time First Yugoslav League table
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.