Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Jel moguce da nema niko da bar malo gotivi Murraya?
Meni je on bas drag i respektabilan teniser odmah poslije Noleta. Kakve babuke, kakvi bakraci!
Ajmo malo vise podrske ovoj sportskoj gromadi!
Meni je on bas drag i respektabilan teniser odmah poslije Noleta. Kakve babuke, kakvi bakraci!
Ajmo malo vise podrske ovoj sportskoj gromadi!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
nijedna break lopta za miloša do sada
ovo bi moglo vrlo brzo da završi
ovo bi moglo vrlo brzo da završi
Teski smor od meca
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedno od najloših finala što sam gledao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kakav ritern Miloša, čini se da je i on shvatio da samo agresivnom igrom može pobijediti.U tb je bio previše statičan i propustil veliku priliku...
Ljudi moji umro Federer! Haj bar je doceko duboku starost, nazivio se, hoce on igrat tenisa u penzionerskim danima, vikali mu ljudi ne valja toliki napor za srce. Jbg steta jedini je on po nekima znao igrati ovdje finala dostojna gledanja. Pa sto ode rano Fedja, unisti nam diskusije ovdje?

Coronados de gloria vivamos,
Federer iz tabuta ce pruziti zanimljiviji tenis od ove dvojice.
Raonic zalutao u finale
Kakva je **** roger pa izgubi od ovog
Kakva je **** roger pa izgubi od ovog

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Andy je ucinio finale nezanimljivim. Covjek igra fenomenalan tenis. Sa ovakvom igrom bi pomeo sve osim Noleta.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
I kako ga voljeti... 
Još onu kurvu prikažu, tv bi razbio...

Još onu kurvu prikažu, tv bi razbio...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bolje je protiv Tsonge odigrao, jest dva seta izgubio ali je pružio bolju igru. Andy bi i Novaka lagano pobjedio, čovjek je trenutno najbolji na travi.AnkleBreaker je napisao/la:Andy je ucinio finale nezanimljivim. Covjek igra fenomenalan tenis. Sa ovakvom igrom bi pomeo sve osim Noleta.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dosadan si sa omalovazavanjem novakaUnofficialpage je napisao/la:Bolje je protiv Tsonge odigrao, jest dva seta izgubio ali je pružio bolju igru. Andy bi i Novaka lagano pobjedio, čovjek je trenutno najbolji na travi.AnkleBreaker je napisao/la:Andy je ucinio finale nezanimljivim. Covjek igra fenomenalan tenis. Sa ovakvom igrom bi pomeo sve osim Noleta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma šta da drugo radim kad nema pojma 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da je musliman drkao bi mu onu stvar,, jadnoUnofficialpage je napisao/la:Ma šta da drugo radim kad nema pojma

Sumnjam da bi ga pobijedio, a kamoli lagano...Davno bi se Andy rasp'o...Unofficialpage je napisao/la:Bolje je protiv Tsonge odigrao, jest dva seta izgubio ali je pružio bolju igru. Andy bi i Novaka lagano pobjedio, čovjek je trenutno najbolji na travi.AnkleBreaker je napisao/la:Andy je ucinio finale nezanimljivim. Covjek igra fenomenalan tenis. Sa ovakvom igrom bi pomeo sve osim Noleta.
Ne bi ga Andy dobio u finalu wimbl. da odigraju 10 puta uzastopno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vjerujem da bi pobjedio, dobro možda ne lagano. Ali stoji i to oko raspadanja, vječiti gubitnik u finalima.johnnyyK je napisao/la:Sumnjam da bi ga pobijedio, a kamoli lagano...Davno bi se Andy rasp'o...Unofficialpage je napisao/la:Bolje je protiv Tsonge odigrao, jest dva seta izgubio ali je pružio bolju igru. Andy bi i Novaka lagano pobjedio, čovjek je trenutno najbolji na travi.AnkleBreaker je napisao/la:Andy je ucinio finale nezanimljivim. Covjek igra fenomenalan tenis. Sa ovakvom igrom bi pomeo sve osim Noleta.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kad se Roger oprosti, treba ukinuti Wimbledon, a posto ni ostali GS nemaju smisla sa tim, i njih ,te samim tim ugasit tenis kao sport.
Generalno za Wimbledon ja bih to radio od eventualnog ispadanja Rogera, evo npr. ovo finale se nije trebalo ni igrati, jer nema smisla, ali hajd kad su ljudi vec dosli tamo, da nisu dzaba
Generalno za Wimbledon ja bih to radio od eventualnog ispadanja Rogera, evo npr. ovo finale se nije trebalo ni igrati, jer nema smisla, ali hajd kad su ljudi vec dosli tamo, da nisu dzaba
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Svasta se ovdje moze procitati. 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.