a englezi imaju 10:0 skor i nisu napredovaliTorres_9 je napisao/la:I belgija je sad prva na fifinoj listi ?.E ne vjerujem ocm,pobjedis wales bosnu kipar i izrael i ides na prvo mjesto.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
a englezi imaju 10:0 skor i nisu napredovaliTorres_9 je napisao/la:I belgija je sad prva na fifinoj listi ?.E ne vjerujem ocm,pobjedis wales bosnu kipar i izrael i ides na prvo mjesto.
Sve prvenstva su lijepa,ali ono u Francuskoj je baš da budemo tamo.Lillard je napisao/la:Mrzim ih, jos uvijek
Jesu gubili od Kolumbije i Japana u prijateljskim al što se tiče službenih tu su samo Argentina i Wels jaki su nema šta .Donnie Darko je napisao/la:Poprilično sam siguran da poslije 2011. imaju svega dva poraza, u takmičarskim utakmicama naravno, Argentina i Wales. Jbg, konstantnost se isplati.Torres_9 je napisao/la:I belgija je sad prva na fifinoj listi ?.E ne vjerujem ocm,pobjedis wales bosnu kipar i izrael i ides na prvo mjesto.
Mogu nas stici sa dvije pobjede u barazu jer se samo njima ono racuna zato sto nisu ucestvovali u kvalifikacijama za EURO 2012 (domacini). Ovo sa dvije pobjede 100%, ali neki kazu da mogu nas stici i sa jednim remijem i pobjedom pa cu to morati istraziti pa vam javimBesic je napisao/la:Hoćemol mi završit ispred Ukrajine na UEFA listi , oni izgubili protiv Španije mi dobili , sračunaj to .
Da hoće izvuć Dansku .AnelZ je napisao/la:Mogu nas stici sa dvije pobjede u barazu jer se samo njima ono racuna zato sto nisu ucestvovali u kvalifikacijama za EURO 2012 (domacini). Ovo sa dvije pobjede 100%, ali neki kazu da mogu nas stici i sa jednim remijem i pobjedom pa cu to morati istraziti pa vam javimBesic je napisao/la:Hoćemol mi završit ispred Ukrajine na UEFA listi , oni izgubili protiv Španije mi dobili , sračunaj to .za sada smo u drugom jakosnom sesiru za EURO 2016.
I kazu nisu mafia, nisu korumpirani.Puma je napisao/la:Kakva su ovo namjestanja, kakve malverzacije.
AnelZ je napisao/la:Ohne Holland fahren wir zu EM
Repke koje su na ovim SP. osvajale bronzu na naredno Evropsko se nisu kvalifikovale.Švedska SP1994 - EURO 1996
Hrvatska SP1998 - EURO 2000
Turska SP2002 - EURO 2004
Nizozemska SP2014 - EURO 2016
Njemačka, oba puta?Omerbavarac je napisao/la:Repke koje su na ovim SP. osvajale bronzu na naredno Evropsko se nisu kvalifikovale.Švedska SP1994 - EURO 1996
Vrlo zanimljiv podatak a ne mogu se tacno sjetiti ko su bili bronzani 2006 i 2010 ali pretpostavljam da je neka van Europska selekcija.
U pravu si, za 2006 sam polupao loncice al ne kontam kako se nisam sjetio 2010.Donnie Darko je napisao/la:Njemačka, oba puta?Omerbavarac je napisao/la:Repke koje su na ovim SP. osvajale bronzu na naredno Evropsko se nisu kvalifikovale.Švedska SP1994 - EURO 1996
Vrlo zanimljiv podatak a ne mogu se tacno sjetiti ko su bili bronzani 2006 i 2010 ali pretpostavljam da je neka van Europska selekcija.
Pomislio sam da u prvi trenutak da se tad radilo o finalnoj utakmici ali sam vratio film i sjetio se golova u produzecima.Puma je napisao/la:Ne mozes se sjetiti karanja domacina od strane zabara u 1/2 finalu 2006 ?Sumnjam
Mislim da je i 2010 Njemacka bila bronzana.
Ja mislim da se ovi dole nadaju nama ili Madjarskoj. Ili neAnelZ je napisao/la:Znaci za sada
Ukrajina
BiH
Švedska
Mađarska
-------
Danska
Irska
Norveška
Slovenija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.