Ne ideš ti odavde nigdje legendo!!! I rodio si se u Mostaru, sto posto, samo te zamijenili u bolnici!
Mens_ ćini, da imaš nešto sa familijom Šišić

Nema ništa ! Buseve ne daju tako da ti ostaje da se snalaziš sa ekipom(ako je imaš) kako znaš i umiješ !r0djeni je napisao/la:Moze li mi neko reci ili poslati poruku da mi rekne oce li biti organizovan prijevoz. Et danas sam prolazio pored RAM-a mrsko mi bilo pitati
Vise pojedinci.Imate PP i riješi to sa njima,nemoj bezveze provocirati.miki27 je napisao/la:Ma što se ljutite. Nisam pomenuo koga je Leotar razvalio. I prvi put mi je praktično da odem na ovu temu. Ipak kad vidim da vi spavate i budite se na temi posvećenoj Zrinjskom dođe mi drago kad se sjetim najvećeg poraza u povijesti BiH. Neću više nikad na ovu temu. pozz
Ali mislim da će vas oni iz Luksemburga pamtiti dok postoje.Ipak onakvu igru još nisu pružili nigdje,zlatnim slovima će biti zapisana ta pobjeda,tj. iživljavanje pod BB.Generacije i generacije će to pamtiti !miki27 je napisao/la:Super sve je u redu. Generacije će pamtiti.
taj rezultat cemo pamtiti svi!Log Out je napisao/la:Ali mislim da će vas oni iz Luksemburga pamtiti dok postoje.Ipak onakvu igru još nisu pružili nigdje,zlatnim slovima će biti zapisana ta pobjeda,tj. iživljavanje pod BB.Generacije i generacije će to pamtiti !miki27 je napisao/la:Super sve je u redu. Generacije će pamtiti.
'de Baka pričaj mi o tome !miki27 je napisao/la:I sad opet dole mora se ići a lani ih zajebali. Ništa samo jako i pošteno..
edinko je napisao/la:Ja se iskreno nadam da mozemo uzeti tri boda ako Bog da..samo ako ponovimo igru kakvu znamo.....napadacki pa sta bude!!Ono krme i kostolomac Dzakmic dobro izgleda shebo Osmanagica:(
Drago mi je da se Stupac napokon vraca na teren..
Ma sta cemo se mi ljutiti bola, boli stara ljubav.miki27 je napisao/la:Ma što se ljutite. Nisam pomenuo koga je Leotar razvalio. I prvi put mi je praktično da odem na ovu temu. Ipak kad vidim da vi spavate i budite se na temi posvećenoj Zrinjskom dođe mi drago kad se sjetim najvećeg poraza u povijesti BiH. Neću više nikad na ovu temu. pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.