RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vfc1922
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la vfc1922 » 26 avg 2009, 19:35

Što se mene tiče, sve mi izgleda kao lijep san, a ni slutio nisam da ću biti ovako dočekan. Imam osjećaj kao da sam rođen u Mostaru i nijednog trenutka se ne osjećam strancem“, kaže Knežević.

Ne ideš ti odavde nigdje legendo!!! I rodio si se u Mostaru, sto posto, samo te zamijenili u bolnici!
Mens_ ćini, da imaš nešto sa familijom Šišić :))) Isma ti je nešto, garant

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 26 avg 2009, 20:22

U, slijedi gostovanje timu koje je nanio najviši poraz nekoj ekipi otkad se igraju službene prvenstvene i kup utakmice u BIh. 10-0 teško je i izgovoriti.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 avg 2009, 20:29

Bit će teško, ali se netreba unaprijed predati. Naši momci su dokazali da ove sezone igraju lijepo i tako treba odigrati u Trebinju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 26 avg 2009, 20:49

Moze li mi neko reci ili poslati poruku da mi rekne oce li biti organizovan prijevoz. Et danas sam prolazio pored RAM-a mrsko mi bilo pitati :|

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 26 avg 2009, 21:02

r0djeni je napisao/la:Moze li mi neko reci ili poslati poruku da mi rekne oce li biti organizovan prijevoz. Et danas sam prolazio pored RAM-a mrsko mi bilo pitati :|
Nema ništa ! Buseve ne daju tako da ti ostaje da se snalaziš sa ekipom(ako je imaš) kako znaš i umiješ !

@:miki27,makar su profesionalci ;)
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 26 avg 2009, 21:11

Ma što se ljutite. Nisam pomenuo koga je Leotar razvalio. I prvi put mi je praktično da odem na ovu temu. Ipak kad vidim da vi spavate i budite se na temi posvećenoj Zrinjskom dođe mi drago kad se sjetim najvećeg poraza u povijesti BiH. Neću više nikad na ovu temu. pozz

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 26 avg 2009, 21:14

Super. Razguli. ;)

Inace se nadam bodu, ali iako izgubimo, samo da dobro odigramo!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 26 avg 2009, 21:17

miki27 je napisao/la:Ma što se ljutite. Nisam pomenuo koga je Leotar razvalio. I prvi put mi je praktično da odem na ovu temu. Ipak kad vidim da vi spavate i budite se na temi posvećenoj Zrinjskom dođe mi drago kad se sjetim najvećeg poraza u povijesti BiH. Neću više nikad na ovu temu. pozz
Vise pojedinci.Imate PP i riješi to sa njima,nemoj bezveze provocirati.

Ne trebaš ti pominjati ništa,ja ću ti reći,Leotar je Veleža dobio 10:0 ! ali džaba opet ga volim !To me neće pokolebati,ja sam ponosan na historiju svoga kluba koja nije zasnovana na otimačini i protjerivanju !Nemam rezervni klub za razliku od tebe,moje srce kuca samo za Rođene i ni za koga više ! 100:0 da su izgubili,šta ću,moji su.

A tebe libo tuki,ti prebaciš samo na HRT2 kad ''Zrinja'' zijani( :lol: kao i na ono Plemići) i imaš Hajduk i Dinamo.

'ajd sad vozdra !
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 26 avg 2009, 21:18

Super sve je u redu. Generacije će pamtiti.

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 26 avg 2009, 21:20

miki27 je napisao/la:Super sve je u redu. Generacije će pamtiti.
Ali mislim da će vas oni iz Luksemburga pamtiti dok postoje.Ipak onakvu igru još nisu pružili nigdje,zlatnim slovima će biti zapisana ta pobjeda,tj. iživljavanje pod BB.Generacije i generacije će to pamtiti ! ;)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 avg 2009, 21:22

Log Out je napisao/la:
miki27 je napisao/la:Super sve je u redu. Generacije će pamtiti.
Ali mislim da će vas oni iz Luksemburga pamtiti dok postoje.Ipak onakvu igru još nisu pružili nigdje,zlatnim slovima će biti zapisana ta pobjeda,tj. iživljavanje pod BB.Generacije i generacije će to pamtiti ! ;)
taj rezultat cemo pamtiti svi! :lol:

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 26 avg 2009, 21:24

I sad opet dole mora se ići a lani ih zajebali. Ništa samo jako i pošteno..

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 26 avg 2009, 21:25

miki27 je napisao/la:I sad opet dole mora se ići a lani ih zajebali. Ništa samo jako i pošteno..
'de Baka pričaj mi o tome ! :roll:

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 26 avg 2009, 21:27

Puno sreće svima dole u Trebinju želim i navijačima i igračima. Trebaće vam. pa pa..

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 26 avg 2009, 21:48

FK Soko - FK Velež 0:6

Fudbaleri Veleža u prijateljskoj utakmici igranoj danas u Drežnici savladali su drugoligaša Sokola sa 6:0, a strijelci za naš tim bili su po dva puta Arnel Stupac i Amer Jugo, te po jednom Adin Džafić i Amer Osmanagić. Abdulah Ibraković dao je priliku gotovo svim igračima koje trenutno ima na raspolaganju - nije bilo Asima Škaljića, Admira Velagića, Emira Hadžiđulbića, te naravno Adisa Obada i Riada Demića. Od prve minute priliku su dobili igrači koji u prvenstvu nisu dobivali šansu i koji su se pokušavali nametnuti, ali nije to bila previše dobra igra. Tek je moglo zadovoljiti početnih deset minuta, u kojima je povratnik na teren nakon povrede Stupac dva puta pogodio mrežu domaćih.

U drugom dijelu vidjeli smo hokejašku izmjenu - Ibraković je promijenio čitav tim - a standarda ekipa izgledala je mnogo bolje i nadmoćnije od protivnika. Elvir Čolić je probio lijevu stranu, šutirao, a odbijenu loptu u gol je pospremio Džafić. Nešto kasnije bombu je sa dvadesetak metara u mrežu plasirao Jugo, a lijep je bio i gol Amera Osmanagića dvadeset minuta prije kraja. Konačnih 6:0 postavio je Jugo, još jednim prekrasnim volejom.

www.fkvelez.ba

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 26 avg 2009, 22:08

Ja se iskreno nadam da mozemo uzeti tri boda ako Bog da..samo ako ponovimo igru kakvu znamo.....napadacki pa sta bude!!Ono krme i kostolomac Dzakmic dobro izgleda shebo Osmanagica:(
Drago mi je da se Stupac napokon vraca na teren..
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 26 avg 2009, 22:40

edinko je napisao/la:Ja se iskreno nadam da mozemo uzeti tri boda ako Bog da..samo ako ponovimo igru kakvu znamo.....napadacki pa sta bude!!Ono krme i kostolomac Dzakmic dobro izgleda shebo Osmanagica:(
Drago mi je da se Stupac napokon vraca na teren..

pa sta je sa osmanagicem,jel ozlijeđen ili jos odrađuje kaznu :?: :?:

Log Out
Kontakt:

Post Postao/la Log Out » 26 avg 2009, 22:44

Ma kakva povreda,kazna je u pitanju.

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 26 avg 2009, 22:59

miki27 je napisao/la:Ma što se ljutite. Nisam pomenuo koga je Leotar razvalio. I prvi put mi je praktično da odem na ovu temu. Ipak kad vidim da vi spavate i budite se na temi posvećenoj Zrinjskom dođe mi drago kad se sjetim najvećeg poraza u povijesti BiH. Neću više nikad na ovu temu. pozz
Ma sta cemo se mi ljutiti bola, boli stara ljubav.

A to prakticno ti prvi put na ovoj temi. Pa bola visis ovdje, nemas mira, poslije budenja odmah se pogleda tema o pravom mostarskom klubu 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.