Greivis je napisao/la:Ma kad imas Jamesa u ekipi sve je moguce. Da ga stavis u bilo koju ekipu, ta ekipa bi odmah postala konkurent za titulu.
Jedan igrac ne cini ekipu.Igrac kao James donosi prevagu,ali ni on sam ne moze sve uraditi.To se najbolje vidjelo u prosloj utakmici (petak) kad je Wade bio ispod nivoa,LeBron je drzao ekipu u zivotu tokom cijele utakmice,ali na kraju je i on poklekn'o.
adriano_leite je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:
Ima covjek slaba koljena, pa malo klecn'o

.
Podsjeti me neko, ja se stvarno ne sjećam da je ovo radio dok se nisu okupile ove zvijezde zajedno ?!
Wade je ubjedljivo najgori po tom pitanju. Vazda je bio crybaby.
Daj ba.Prije sigurno nije bio ovakav.Od one sampionske generacije s O'Nealom,Haslemom,Walkerom,Williamsom,Paytonom,itd.,pa do prosle godine ovakve stvari se od njega nisu mogle vidjeti.Sad je doslo vrijeme da se redaju trofeji i ne biraju se vise sredstva.
Ne pokusavam ga opravdati,iako mi je svojevremeno bio najdrazi igrac,ali mislim da se toliki highlight stavlja na tako nesto kad uradi bas zato sto je tolika zvijezda,da to uradi Andersen,nema veze sto su u istom timu,rijetko bi ko to i spomen'o.