NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Titova-Juga
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2013, 14:17

adriano_leite je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
Ima covjek slaba koljena, pa malo klecn'o :D .

Podsjeti me neko, ja se stvarno ne sjećam da je ovo radio dok se nisu okupile ove zvijezde zajedno ?!
Wade je ubjedljivo najgori po tom pitanju. Vazda je bio crybaby.

Znam da je uvijek bio poznat po tome da se zali sucima, ali nisam ga nesto upratio sa Shaqom u ekipi da je ovakve stvari radio... znaci floparanje na kvadrat.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 maj 2013, 14:17

Ma Battier je sinoc dobio par lahki faula od strane Westa, pa su Wade i James pokusali isto, poslje te sitaucije s Wadeoma na gifu, odma je bio ofanzivni faul nad Jamesom :)

Bez obzira, Heat je bio u bonusu polovinom 3-e cetvrtine, tako da je se i njima zvalo

Ocekujem adjustments Indiane, i eventualno tijesnu tekmu, mozda Indiana i dobije tekmu, i tu se serija zavrsava.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 maj 2013, 15:01

Pacersi su odigrali dobro, pogotovo ofenzivno, ali Miami je bio jednostavno prejak. Cinilo se da im James i ne treba. Kad ih ovako krene, nitko ih ne moze zaustavit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 maj 2013, 15:27

Greivis je napisao/la:Ma kad imas Jamesa u ekipi sve je moguce. Da ga stavis u bilo koju ekipu, ta ekipa bi odmah postala konkurent za titulu.
Jedan igrac ne cini ekipu.Igrac kao James donosi prevagu,ali ni on sam ne moze sve uraditi.To se najbolje vidjelo u prosloj utakmici (petak) kad je Wade bio ispod nivoa,LeBron je drzao ekipu u zivotu tokom cijele utakmice,ali na kraju je i on poklekn'o.
Ima covjek slaba koljena, pa malo klecn'o :D .
Podsjeti me neko, ja se stvarno ne sjećam da je ovo radio dok se nisu okupile ove zvijezde zajedno ?!
Wade je ubjedljivo najgori po tom pitanju. Vazda je bio crybaby.
Daj ba.Prije sigurno nije bio ovakav.Od one sampionske generacije s O'Nealom,Haslemom,Walkerom,Williamsom,Paytonom,itd.,pa do prosle godine ovakve stvari se od njega nisu mogle vidjeti.Sad je doslo vrijeme da se redaju trofeji i ne biraju se vise sredstva.
Ne pokusavam ga opravdati,iako mi je svojevremeno bio najdrazi igrac,ali mislim da se toliki highlight stavlja na tako nesto kad uradi bas zato sto je tolika zvijezda,da to uradi Andersen,nema veze sto su u istom timu,rijetko bi ko to i spomen'o.
#miasanmia

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2013, 15:31

Da, mos mislit... al to sto ti je najdrazi igrac ili jedan od najdraziji ne opravdava ovakvo debilno flopanje iz utakmice u utakmicu...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 maj 2013, 15:34

schweinsteiger je napisao/la: Daj ba.Prije sigurno nije bio ovakav.Od one sampionske generacije s O'Nealom,Haslemom,Walkerom,Williamsom,Paytonom,itd.,pa do prosle godine ovakve stvari se od njega nisu mogle vidjeti.Sad je doslo vrijeme da se redaju trofeji i ne biraju se vise sredstva.
Ne pokusavam ga opravdati,iako mi je svojevremeno bio najdrazi igrac,ali mislim da se toliki highlight stavlja na tako nesto kad uradi bas zato sto je tolika zvijezda,da to uradi Andersen,nema veze sto su u istom timu,rijetko bi ko to i spomen'o.
Pogledaj malo sta je radio Wade prije okupljanja ove ekipa Heata. Vazda je plakao sudijama za najmanji kontakt, flopao takodjer, buno se kada bi dobio licnu, odlazio u kolicima itd. On je oduvijek takav, samo sto nije tada bio toliki akcenat na Heatu kao sto je sada ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 maj 2013, 16:08

Titova-Juga je napisao/la:Da, mos mislit... al to sto ti je najdrazi igrac ili jedan od najdraziji ne opravdava ovakvo debilno flopanje iz utakmice u utakmicu...

Ma ,svi su oni isti ;) Svaki igrac ima malo glume u sebi,bila euroliga ili nba ;) Sada je playoff,pa se svi prave sudije na forumu :) :)
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 27 maj 2013, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 maj 2013, 16:09

lumani je napisao/la:
Ma ,svi su oni isti ;) Svaki igarc ima malo glume u sebi,bila euroliga ili nba ;) Sada je playoff,pa se svi prave sudije na forumu :) :)
Ma u fudbalu i NBA su dosadni s tim, ali eto sve da se pobjedi valjda...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2013, 16:10

lumani je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Da, mos mislit... al to sto ti je najdrazi igrac ili jedan od najdraziji ne opravdava ovakvo debilno flopanje iz utakmice u utakmicu...

Ma ,svi su oni isti ;) Svaki igarc ima malo glume u sebi,bila euroliga ili nba ;) Sada je playoff,pa se svi prave sudije na forumu :) :)

Ko svi ? Ja se ne sjecam da su Magic, Air, i dr. radili ovakve stvari...

Smrt nacionalizmu !!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 maj 2013, 16:12

Ja pricam o ovoj generaciji sada ;) Svaka ekipa ima svog glumca :!:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 maj 2013, 16:13

Ma radilo se i prije, pogotovo Divac i Reggie Miller

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2013, 16:16

lumani je napisao/la:Ja pricam o ovoj generaciji sada ;) Svaka ekipa ima svog glumca :!:

Ajde recimo da si u pravu, (iako sam siguran da postoji barem 5-7 ekipa u cijeloj Nba gdje nema ovakvih flopera), jedan Miami ih sam ima minimum 3, i to su sve superstar igrači (DA STVAR BUDE JOŠ GORA)!

Dwyane, LeBron i Chris.

@alemsa

Jesam ja negdje napisao da se nikada prije to nije radilo ? Nisam, prema tome...

Frka je u tome što je danas to postao jbni TREND, a tim veća bruka što to najviše radi najjača i najtalentiranija ekipa u NBA ligi.

Smrt nacionalizmu !!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 maj 2013, 16:18

lumani je napisao/la:Ja pricam o ovoj generaciji sada ;) Svaka ekipa ima svog glumca :!:

Ajde recimo da si u pravu, (iako sam siguran da postoji barem 5-7 ekipa u cijeloj Nba gdje nema ovakvih flopera), jedan Miami ih sam ima minimum 3, i to su sve superstar igrači (DA STVAR BUDE JOŠ GORA)!

Dwyane, LeBron i Chris.

@alemsa

Jesam ja negdje napisao da se nikada prije to nije radilo ? Nisam, prema tome...

Frka je u tome što je danas to postao jbni TREND, a tim veća bruka što to najviše radi najjača i najtalentiranija ekipa u NBA ligi.
Hajde nabroji mi tih 5-7 ekipa :!: :?:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2013, 16:18

Naravno da svaka ekipa ima glumca, ali Heat je skupina glumaca! Svi redom flopaju, hajd nema veze nek Battier flopa, nek Birdman flopa to im je posao. Ali zasto moraju superstari flopat, to mi nije jasno. Sto je gore oni izvode i vece flopove od Battiera.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2013, 16:19

P.S
P.S

Još kad se uzme u obzir pod kakvim (BALET pravilima) se danas flopa... tim gore... :roll:

Smrt nacionalizmu !!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 maj 2013, 16:28

BIHfan je napisao/la:
Naravno da svaka ekipa ima glumca, ali Heat je skupina glumaca! Svi redom flopaju, hajd nema veze nek Battier flopa, nek Birdman flopa to im je posao. Ali zasto moraju superstari flopat, to mi nije jasno. Sto je gore oni izvode i vece flopove od Battiera.
Vidis, nemamo isti stav ;) Za mene ne igra ulogu je li superstar ili nije :!: Flop Kirka,flop Jamesa za mene ,isto sranje.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 maj 2013, 16:32

Nije dzaba Wade dobio nadimak D-Whistle, i to davno prije dolaska Jamesa u Heat.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2013, 16:33

Da, isto je imati 3+ igraca u ekipi koja flopaju i pravdati to time da (MOZDA) ima svaka ekipa po jednog flopera...

Smrt nacionalizmu !!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 maj 2013, 16:37

Titova-Juga je napisao/la:Da, isto je imati 3+ igraca u ekipi koja flopaju i pravdati to time da (MOZDA) ima svaka ekipa po jednog flopera...

Pretjerujes. :!: jedno je biti realan,a drugo ne voliti Miami :!:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2013, 16:44

lumani je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Da, isto je imati 3+ igraca u ekipi koja flopaju i pravdati to time da (MOZDA) ima svaka ekipa po jednog flopera...

Pretjerujes. :!: jedni je biti realan,a drugo ne voliti Miami :!:

Aj pošto Titova-Juga pretjeruje da krenemo sa crno na bijelo...

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.