Dzonikola je napisao/la:isakovich je napisao/la:heh tesko je pogoditi sastav,jer Safet ga ni sam ne zna

,tako kaze.
Po meni i Vedad I Dzeko od pocetka
---------------------Begovic
Mujdza---- Ogi ---- Spaha ---- Lulic
Zahirovic------ Medunjanin
----------- Miske
Stevanovic------Ibisevic
----------------Dzeko
S tim da ce Vedo i Stevanovic biti maksimalno podredjeni defanzivi,to Vedi nece biti neobicno jer istu stvar je radio i u Grckoj,Sretno zmajevi pa makar i bod lapili dobro je;.
Korisniji ti je Lulic u napadu po boku nego u odbrani..
Ibisevic je u Grckoj glumio bocnog napadaca pa kako je proslo.. sa loptom se nismo sastavili.
To je to.

Ok mozda si upravu ali mi prvenstveno moramo igrati tako da neprimimo gol,To sto kazes da je lulic korisniji u navali ne znam da je tacno,jer trener Lacia je skoro rekao da je konacno Lula zaigrao kako treba na toj defanzivnoj lijevoj strani kao lijevi bocni i da je tu njegova prava pozicija,sad mozda laze ne znam

,a Ibisevic je to radio u Grckoj i od Safeta dobio ogromnu pohvalu nakon utakmice u interju ako si gledao a mislim da nisi,a da se sa loptom nismo mogli sastati to nije tacno ipak smo mi tu izvukli bod,a i promasilo se finih prilika,tako da sve je moguce.
Heh da je Vedo glumio bocnog napadaca hmmmm,on je radio ono sto mu trener nalaze.Defanzivni je bio nego ikad prije.