Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Saurman » 10 nov 2013, 00:27

:lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2013, 00:30

legenda reala je napisao/la:Joj jedva čekam neki interviju za naše medije, da napokon vidimo ko je taj Seo Kolašinac :D :D
Sjećaš se kad ti se majstor jednom obratio riječima 'legendo iz reala'? Tada sam crk'o od smijeha. Kasnije kaže 'banovali me zauvijek'...

Pa ona frka oko Sea, kad je popravljao zub, a bio pozvan za Njemačku U21.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 nov 2013, 00:33

Al najjaca stvar kad je objasnjavo sto nosi broj 35 :lol:
1946

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 nov 2013, 00:37

Sheyi je napisao/la:
majstorija10 je napisao/la:monologe sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas

apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim

Golemo :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo je bilo najjače, banovao nas Mona, jedno 7-8 ljudi je tu bilo uključeno u trade sa KK Banovićima, a majstor se hladno ubacuje i daje mu ultimatum ahahahha on apeluje :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 nov 2013, 00:38

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Joj jedva čekam neki interviju za naše medije, da napokon vidimo ko je taj Seo Kolašinac :D :D
Sjećaš se kad ti se majstor jednom obratio riječima 'legendo iz reala'? Tada sam crk'o od smijeha. Kasnije kaže 'banovali me zauvijek'...

Pa ona frka oko Sea, kad je popravljao zub, a bio pozvan za Njemačku U21.
De da vidim, zaboravio sam

ono oko zuba se sjećam :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 nov 2013, 01:15

Majstor10 je napisao/la:Kola igra za Bosnu, tu nema dileme.

Njegova ogromna betonska glava moze da izgleda normalna samo u Bosnu
Istina.
Majstor10 je napisao/la:Gdje ste momci kako ste mi jeli ste dobri kako familija kako krava poselamite svija imate selam i od Seada, sta je ovo svako sad gotivi Kolasincevu igru. Rekao sam vam kakav je to igrac a vi me niste vjerovali a sad bi dali sve da bi igrao za nas.
Vjerovali smo, Majstore. Hvala ti. :)
Majstor10 je napisao/la:ja neznam zasto se vi sikirate za Kolasinca, momak ce igrati za nas to se vidi iz aviona za koga ce igrati momak je legenda i nebi se nikome izdao nece predati svoju naciju seo ce igrati za svoju domovinu bosnu i hercegovinu i tacka
I meni je sad jasno da se fakat nismo trebali sekirati. Samo da smo pažljivo čitali Majstora. 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 nov 2013, 01:20

majstora za glavnog urednika ss.ba ! :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 nov 2013, 01:27

"kako familija kako krava"

:lol::lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 10 nov 2013, 01:32

Evo i mene nakon bana :D al pažljivo sam vas pratio svaki dan :D
Zadnja linija naše repke treba izgledat ovako :

--------------------------------------------------------------------Begović--------------------------------------------------------------------------Kolašinac---------------------------Kolašinac-------------------------------Kolašinac---------------------------Kolašinac------

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 nov 2013, 01:35

aferim :D
trsn000 je napisao/la:puknite moderatori ne mozete mu nista

premjestit ce te ovu stranicu iz 'ostalog' kad tad, gubite razlozi svaki dan da ga ovdje ovako ponizavate
slika
SEAD KOLASINAC
trsn000 je napisao/la:[youtube][/youtube]

jedva cekam da debituje :D :D :D jos ako nam bude nike ili adidas sponzor, odmah uzimam dres :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 10 nov 2013, 08:11

Znaci u svim onim vicevima o Chuck Norrisu sto se vrte po Internetu mozemo komotno zamjenit ime "Chuck Norris" sa "Sead Kolasinac"? Kada Sead Kolasinac radi sklek on ne gura sebe gore nego cijelu planetu dole, itd...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 nov 2013, 10:37

ZgemboAdislic je napisao/la:Znaci u svim onim vicevima o Chuck Norrisu sto se vrte po Internetu mozemo komotno zamjenit ime "Chuck Norris" sa "Sead Kolasinac"? Kada Sead Kolasinac radi sklek on ne gura sebe gore nego cijelu planetu dole, itd...
Mislis kad je u naletu bijesa izbacio vlastitu kucu kroz prozor... :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 10 nov 2013, 10:57

Izgleda da smo dobili i klasu od igraca i maskotu istovremeno :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2013, 11:16

robijas_Ri je napisao/la:Izgleda da smo dobili i klasu od igraca i maskotu istovremeno :lol:
Daleko je on od maskote. Druga stvar što je majstor imao svoj način komunikacije sa nama, a mi se primili :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 10 nov 2013, 13:06

slika

Ziva istina :!:
Unico amore sei!
❤️🖤

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2013, 20:40

Joj ovo za Descartesa. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 10 nov 2013, 21:47

Fali jos samo neki intervju sa nasim novim Zmajom. Ocekujem ovi dana...
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 nov 2013, 23:53

Jedno 6-7 trajnih banova sam popušio zbog Sea ali ne žalim ni sekunde. :mrgreen:

inače, bio je spreman da ovako : slika

drži Messija za noge, ali evo ko fol se povrijedio večeras na utakmici protiv Betisa i vjerovatno neće igrati protiv nas, tako se spasio sandzackog rušiljendea.

akpobori
Kontakt:

Post Postao/la akpobori » 10 nov 2013, 23:59

Emir_BIH je napisao/la:Fali jos samo neki intervju sa nasim novim Zmajom. Ocekujem ovi dana...
Sead Kolašinac, novi reprezentativac BiH iz Londona za Oslobođenje
Presretan sam, jedva čekam debi

Do Seada Kolašinca jučer je bilo zaista teško doći. Defanzivac Schalkea i novopečeni A reprezentativac Bosne i Hercegovine sa ekipom se vraćao iz Londona, gdje je u srijedu navečer u četvrtom kolu Lige prvaka poražen od Chelsea (0:3).
Novi zmaj na Stamford Brigdeu u igru ušao u 77. minuti, ali duel sa nekadašnjim prvakom Evrope već je zaboravio.

U glavi mu je spoznaja da će za deset dana, prvi put obući dres sa državnim grbom BiH i da će biti u istom stroju sa Emirom Spahićem, Edinom Džekom, Vedadom Ibiševićem, Miralemom Pjanićem...

"U avionu smo, treba da poletimo. Tu je i trener, ne bih smio pričati. Takav je kodeks ponašanja", rekao nam je Kolašinac u telefonskom razgovoru sa londonskog aerodroma, ali je ipak rizikovao i podijelio impresije nakon što je dobio dozvolu FIFA za nastup u dresu zmajeva, a odmah potom i poziv selektora Safeta Sušića za prijateljsku utakmicu sa Argentinom:

"Radujem se što je sve napokon riješeno. Presretan sam što konačno smijem igrati za BiH, a radost je još veća kada znam da ću debitovati u meču protiv Argentine".

S obzirom na to da se čekala dozvola FIFA o promjeni sportskog državljanstva, Kolašinac je poziv dobio nešto kasnije, ali to ga neće spriječiti da se 15. novembra pojavi na okupljanju u St. Louisu.

"Već svi u klubu znaju da sam dobio poziv. Čestitao mi je trener, ali i saigrači. Obećali su mi da neće biti problem što je poziv stigao kasnije i da će mi dozvoliti da se otputujem na okupljanje", rekao je Kolašinac.

Defanzivac Schalkea već se upoznao sa kapitenom Spahićem, a poznaje i ostale igrače iz Bundeslige tako da mu neće biti problem da se adaptira u reprezentaciji BiH s kojom će narednog ljeta igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Sa Spahićem sam razgovarao ljetos kada je bio u Gelsenkirchenu. Zaista je odličan momak, a o njegovim fudbalskim kvalitetama suvišno je govoriti, jer on na terenu pokazuje o kakvom igraču se radi. Poznajem i Salihovića i Ibiševića, a na okupljanju pred meč sa Argentinom imat ću dovoljno vremena da upoznam i ostale", kazao je Kolašinac, naglasivši da se raduje što će imati priliku da zaigra na Mundijalu:

"San svakog fudbalera je da igra na Svjetskom prvenstvu. Puno će mi to značiti. Imamo dobru ekipu i vjerujem da u Brazilu možemo napraviti odličan rezultat".

Iz biografije novog zmaja

Sead Kolašinac rođen je 20. juna 1993. godine u Karlsruheu. S obzirom na to da su mu roditelji iz Čapljine odlučio je da nastupa za BiH, a obećanje da će obući dres sa državnim grbom naše zemlje ljetos je dao Elvedinu Begiću, predsjedniku N/FSBiH.

Nastupao je za mlađe kategorije Karlsruhea, Hoffenheima i Stuttgarta, a omladinskom pogonu tima iz Gelzenkirchena pridružio se prije dvije godine. Prošle godine potpisao je profesionalni ugovor sa Schalkeom koji je važeći do juna 2017. godine. Za mlađe selekcije Njemačke (U-18, U-19, U-20, U-21) odigrao je 14 utakmica i postigao dva gola.

Visok je 183 centimetra i igra na pozicijama lijevog beka i defanzivnog veznog.

"Na početku karijere igrao sam zadnjeg veznog, ali me trener u Schalkeu često stavljao i na poziciju lijevog beka, tako da se i tu dobro snalazim", objasnio nam je Kolašinac.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 nov 2013, 11:31

Marsal
reptile
QUARTERBACK
Greivis

će odmoriti po 15 dana. nastavite trolati temu i naredni ban je trajni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], zikerrz21 i 52 gosta.