Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Sta je sa slikom, ne kontam?
Ma faca u ovoga desno.calcio je napisao/la:Sta je sa slikom, ne kontam?

A i ovi ostali se dobro zagledali.

@Elegant: Cini mi se da je supruga, mislim da je bio neki clanak prije nekoliko mjeseci. Irina da se ne zove...
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 11 sep 2012, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
edit: da ne bude rasprave 

Zadnja izmjena: neo, dana/u 11 sep 2012, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Joj jes slatka ova četvorkaneo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT: pogledati sliku u novom tabu http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... G_8521.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Jeste, ali mlada, barem za mene....Inace ovog lika znam 

"It's one of premier league's oldest lessons .
Bude li Avdija u prvih 11, gasim TV. 

jasno je to meni druze... napisao sam upravo to prije nekih desetak stranica... samo stvaranjem euforije pred utakmicu stvara se i bespotreban pritisak, a takve utakmice dobijamo jedva jedan razlike... o popravljanju gol razlike da i ne pricam... bez pritiska se moze i gol razlika popravljat', s bespotrebnim pritiskom je to najcesce nemoguce... to je poenta mog posta, a ne da trebamo 'na guzove' dobijat' utakmice... da je se pred pred liechtenstein stvroila atmosfera kako je sve osim 5,6 razlike neuspjeh uz podcjenjivanje protivnika, jedva bi mi njih dobili i 2 razlike...calcio je napisao/la:Slazem se da je pobjeda najbitnija ali nije bas totalno nevazno kojim rezultatom jer u ovim kvalifikacijama se gleda gol razlika u slucaju istog broja poena dvije ekipe. Ne medjusobni susreti kao sto je slucaj u kvalifikacijama za Euro. Zato mi je drago sto smo napunili Lihtenstajn, vec imamo +7 gol razlikuamho je napisao/la:opet smo nabrijali atmosferu i sve osim 5 razlike ce biti neuspjeh... mi nikako da naucimo iz gresaka proslosti... sami sebi pravimo problem... igraci znaju kakva su ocekivanja... spaha u danasnjem avazu kaze da je raja nabrijana i da ocekuje peticu... to stvara samo bespotreban pritisak i preduslov je za jos jednu utakmicu u grcu na domacem terenu (albanija, bjelorusija, rumunija).. igraci znaju sta im je cilj, ali okruzenje im svojim ponasanjem (euforija, velika ocekivanja) samo otezava.. pobjedi se ne gleda u zube... 1:0, 2:1, 3:2 totalno je nevazno, pa makar i pobjedonosni gol postigli u 90.toj...
a bice velika ssteta ako takav strucnjak kao ti ne pogleda utakmicu nase reprezentacije,steta je sto nisi u repreezentaciji pa da tebe vidimo.nemozes uci na temu a da ti nesto ne pametujes i pljujesCartman je napisao/la:Bude li Avdija u prvih 11, gasim TV.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobro ba, Avdija, sta se ljutis.astra1922 je napisao/la:a bice velika ssteta ako takav strucnjak kao ti ne pogleda utakmicu nase reprezentacije,steta je sto nisi u repreezentaciji pa da tebe vidimo.nemozes uci na temu a da ti nesto ne pametujes i pljujesCartman je napisao/la:Bude li Avdija u prvih 11, gasim TV.
Sad ne bi ni lithenštajn pobijedili sa više od 2 gola razlike da je bila euforija.
Vođa zna.
mozda njegovu trebu ljubineo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
EDIT: pogledati sliku u novom tabu http://sportsport.ba/assets/pictures/ga ... G_8521.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
potpisujem, vala baš, sigurno je on bolji od Avdijeastra1922 je napisao/la:a bice velika ssteta ako takav strucnjak kao ti ne pogleda utakmicu nase reprezentacije,steta je sto nisi u repreezentaciji pa da tebe vidimo.nemozes uci na temu a da ti nesto ne pametujes i pljujesCartman je napisao/la:Bude li Avdija u prvih 11, gasim TV.

btw: večeras su samo 3 boda bitna, vidim atmosfera je već paklena, kod nas iz Gračanice jutros od 9 sati odlaze ekipe prema Zenici, sve je nekako nabrijano
mene će zadovoljiti bilo kakva pobjeda pa čak i u stilu Zlatana Bajramovića
evo jedan kraći klip:
[youtube][/youtube]
a evo jedan puuuunnnoooooo moćniji:
[youtube][/youtube]
Undici stelle - ACM 1899
ma nije stvarno pretjerujes,dajmo momku sansu pa nije niko ni u repki majmun pa da ga poziva cijele kvale ako igrac nije dobar..ako danas ne opravda igrom nece biti vise pozivan i gotovo abura maloCartman je napisao/la:Dobro ba, Avdija, sta se ljutis.astra1922 je napisao/la:a bice velika ssteta ako takav strucnjak kao ti ne pogleda utakmicu nase reprezentacije,steta je sto nisi u repreezentaciji pa da tebe vidimo.nemozes uci na temu a da ti nesto ne pametujes i pljujesCartman je napisao/la:Bude li Avdija u prvih 11, gasim TV.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Drugu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine naše reprezentacije, onu protiv Latvije, prenosit će četiri televizijske kuće.
Osim BHT 1, direktan prijenos od 08,15 sati sa Bilinog Polja radit će i latvijska televizija LTV 7.
Također, večerašnji nastup "Zmajeva" gledat će se i preko "OTE SPORT 2" i američkog "ESPN 3 (player)" kanala.
Osim BHT 1, direktan prijenos od 08,15 sati sa Bilinog Polja radit će i latvijska televizija LTV 7.
Također, večerašnji nastup "Zmajeva" gledat će se i preko "OTE SPORT 2" i američkog "ESPN 3 (player)" kanala.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
sta ste se ukenjali ljudi, POBJEDA cista ko suza veceras!!! ako hocete da zaradite veceras na kladionici, onda odigrajte Bosnu keca i Svicu keca i to je to!!!!
Djevojka, zabavljaju se citav zivotElegant je napisao/la:Jel mu ovo supruga ili djevojka ?

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Žao mi je što nemogu večeras biti na tekmi jbm mu...
SRETNO ZMAJEVI POBIJEDITE VEČERAS!!!!

SRETNO ZMAJEVI POBIJEDITE VEČERAS!!!!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kad veceras aBd Avdija istrci,pa ga aBd i zabije ...Ali nosit ce ...

cak je i marka majice prilagodjena

cak je i marka majice prilagodjena

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
@ Emire, kakva je situacija u Zenici, daj nam malo opiši 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.