OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

tuzlak1987
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 mar 2016, 18:22

Sve ok, Aidu se ne trese stolica haha

Predsjednik dok mu onaj sin **** ne odraste

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 23 mar 2016, 21:44

Bevba se ustoličio, progurat će on Mirzu kad tad :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 mar 2016, 22:44

Jos jedan poraz, joj da hoce ispasti :rol:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 24 mar 2016, 14:00

bhbasket
"Tuzlaci se često vole pohvaliti da su najkošarkaškija publika u BiH, pa i regionu. Mejdan se naziva bastionom košarke, dvoranom koja je bosanski Madison Square Garden, a na posljednjoj utakmici Slobode u publici 300 gledalaca, od toga niti pola sa kupljenom ulaznicom. Ovaj put neću da ulazim u razloge zbog čega je to tako. Jasno je da kad nema rezultata nema ni interesovanja, jasno je da mnogima smeta uprava, ustvari upravitelj ovog kluba, jasno je da nisu pogodili sa strukom, da su olako dopustili da Mula ode iz Tuzle (istina rekcije na društvenim mrežama na informaciju da je Mula kandidat za selektora BiH, a koje su dolazile uglavnom od Tuzlaka, su pokazale da mi apsolutno ne trpimo uspješne, tako da je Mulin odlazak krivnja svih nas), jasno je da neki nisu “halalili” gašenje Sloboda-DITE …

Sve je to jasno, ali ljubitelji košarke u Tuzli, da li volimo košarku ili volimo sebe u košarci? Da li želimo da gledamo A1 ligu iduće sezone?

Zato hajdemo pomoći da se “pregrmi” ova borba za opstanak, dođimo u subotu u Mejdan i pokažimo da to jeste bastion košarke, a onda na ljeto ovaj portal će biti prvi u traženju da se u klubu dese promjene za dobrobit tz. košarke."

RJEŠENJE JE JEDNO = ODLAZAK BERBIĆA
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 mar 2016, 16:50

Brisu sve negativne komentare ba stranici OKK hahah

I jos kupuju clanke u novinama.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2016, 17:30

Do sad sam vas podrzavao, ali od sd vam zelim sto prije gasenje.. zelim ovom klubu sve najgore sto.moze..i ako im admin na fb posjecuje i pise na ovom forumu i tebi ne zelim nista bolje jer baniras ljude koji pisu sto misle bez neke uvrede... ali posto nisam tamo uspjeo nikad ako citas kazem ti da pojedes **** da si mi brat rodjeni...navijamo za komsije iz Bijeljine i druge da ispadnete... vi i vasa historija nije se desilo nikad orije..da znate i da imate historiju znali bi da su vas napadali u svlacionici por9tiv Borca kad je Zare vjesao ljude za vjesalicu u svlacionicama, pa kad nas je 10tak otislo na onu utakmicu Orlovi Trznica iz banja Luke tadasnji klub kako se zvao utakmica za ulazak u plauiff, kad su napali im navijaci nas strucni stab i td ...

Sto vam brze gasenje zelim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2016, 19:02

vidim lose gura frankenstajn i idejni mu tvorac....raspali se i ugasili dabogda...VI NISTE SLOBODA...kad uzmete neko ime koje nije plagijat mozda vam neko i dodje na utakmicu...cuj,SLOBODA....hahahahahaha...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 mar 2016, 19:14

Ali kazu da oni ne znaju kad se nesto tako desilo..gospodo sjetite se finala kupa Siroki-Dita kad se prekinula utakmica kad su flasama gadjali kad su nas natjerali da izadjemo i igramo utakmicu..vi i vasa historija vi je poznajete..poznajete qurac ne Nate ni kad je bio taj kup
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 24 mar 2016, 21:07

jedna je SLOBODA DITA ! okk nikad nece bit DITA !

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 25 mar 2016, 09:15

Meni recimo nije problem dal se zvalo OKK ili DIta (jer Dita se nikada više neće zvati, osim ako ta fabrika ponovno ne zas'ja starim sjajem i uspjehom),
problem su ljudi koji vode ovaj klub i koji se njime služe samo radi sopstvenog profita.
Imao sam vjeru da će se ići uzlaznom putanjom, što je i bio slučaj od kad su krenuli, pa i prošlogodišnji play of, i pratio sam dosta utakmica, ali ovakvo sistematsko urušavanje nisam mogao ni zamisliti.
Nisam se puno obazirao na kritike vas koji ste blatitli OKK od starta radi Berbića, ali sada sam svjestan da ste bili 10000 % u pravu. Takav kriminalac, školovani i još se nađe nešto žalit napadnut fizički i psihički i još tuži taj dole klub za nanošenje patnje i boli mamu mu njegovu.

Mi se trebamo uinat sad skupiti jedno makar nas 50 i organizovano se odazvati ovom njegovom vapaju da napuni Mejdan i JE_BAT MU i mater i kćerku i sve žensko po spisku od A-Ž, jedno 10 -15 minuta i onda dostojanstveno izaći iz dvorane.
Mislim da bi tad shvatio da treba da ode, a ako ništa bila bi to lijepa medijska priča i bio bi mu šamar u lice i čast ako je imalo ima, a nama koliko toliko slatka osveta.
Mislim da sada imamo pravu priliku da tim ljudima a posebno Berbiću pošaljemo jasnu poruku
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 mar 2016, 13:18

besplatan ulaz protiv Bosnjaka :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 25 mar 2016, 13:22

"Ulaz za sve domaće utakmice do kraja sezone će biti besplatan." :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 25 mar 2016, 13:56

Ako Bog da ispali a uskoro se i ugasili....samo mi žao što nose ime SLOBODA, al neće još dugo

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 25 mar 2016, 19:09

Aerials je napisao/la:"Ulaz za sve domaće utakmice do kraja sezone će biti besplatan." :lol:
Prpa treba podrška sad pa na sve načine pokušavaju namamit raju u Mejdan. Sramota da je dotle došlo, otići ću i sutra ko što sam išao na svaku do sad (iako stvarno ne znam što idem ali eto) :)

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 25 mar 2016, 21:39

SaltCityAttack je napisao/la:Ali kazu da oni ne znaju kad se nesto tako desilo..gospodo sjetite se finala kupa Siroki-Dita kad se prekinula utakmica kad su flasama gadjali kad su nas natjerali da izadjemo i igramo utakmicu..vi i vasa historija vi je poznajete..poznajete qurac ne Nate ni kad je bio taj kup
Kakve bola boce?

Pogled.ba objavio uz video dokaze di se vidi da se ne skandira hajmo ustase nego hajmo ismete...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 mar 2016, 21:45

sb1996 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Ali kazu da oni ne znaju kad se nesto tako desilo..gospodo sjetite se finala kupa Siroki-Dita kad se prekinula utakmica kad su flasama gadjali kad su nas natjerali da izadjemo i igramo utakmicu..vi i vasa historija vi je poznajete..poznajete qurac ne Nate ni kad je bio taj kup
Kakve bola boce?

Pogled.ba objavio uz video dokaze di se vidi da se ne skandira hajmo ustase nego hajmo ismete...
Kad se kup igrao tamo jos davno kad je bila prekinuta tekma i poslije se nastavila ali su nas fakticki izvukli iz svlacionica..padalo je sve sto se moglo baciti ali nebitno ..a za ovo isnet i ustase veze nemam niti me zanima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 26 mar 2016, 12:09

Mortus je napisao/la:Meni recimo nije problem dal se zvalo OKK ili DIta (jer Dita se nikada više neće zvati, osim ako ta fabrika ponovno ne zas'ja starim sjajem i uspjehom),
problem su ljudi koji vode ovaj klub i koji se njime služe samo radi sopstvenog profita.
Imao sam vjeru da će se ići uzlaznom putanjom, što je i bio slučaj od kad su krenuli, pa i prošlogodišnji play of, i pratio sam dosta utakmica, ali ovakvo sistematsko urušavanje nisam mogao ni zamisliti.
Nisam se puno obazirao na kritike vas koji ste blatitli OKK od starta radi Berbića, ali sada sam svjestan da ste bili 10000 % u pravu. Takav kriminalac, školovani i još se nađe nešto žalit napadnut fizički i psihički i još tuži taj dole klub za nanošenje patnje i boli mamu mu njegovu.

Mi se trebamo uinat sad skupiti jedno makar nas 50 i organizovano se odazvati ovom njegovom vapaju da napuni Mejdan i JE_BAT MU i mater i kćerku i sve žensko po spisku od A-Ž, jedno 10 -15 minuta i onda dostojanstveno izaći iz dvorane.
Mislim da bi tad shvatio da treba da ode, a ako ništa bila bi to lijepa medijska priča i bio bi mu šamar u lice i čast ako je imalo ima, a nama koliko toliko slatka osveta.
Mislim da sada imamo pravu priliku da tim ljudima a posebno Berbiću pošaljemo jasnu poruku
Ko da sam ja pis'o, slazem se sa svime, ali mislim da ne bi on tako jednostavno otiso

I opet ovim putem pozdravljam Selmu :D

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 mar 2016, 12:42

slika
NIJE RUKOVODSTVO OKK NI TREBALO PRISTATI DA IGRA POD USTAŠKIM SIMBOLIMA.
NA ZIDU BOČNO SE NAZIRE PAROLA : ZA HRVATSKU I ZA DOM......
Ovo je Liga BOSNE I HERCEGOVINE.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 mar 2016, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 26 mar 2016, 12:46

Cemu hejt? :mrgreen:
Walk on, with hope in your hearts.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 26 mar 2016, 21:17

za kol'ko će da bude obrisan komentar? :mrgreen:
slika
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.