Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zavisi kakvih seminara.urban corps je napisao/la:e hajde ovi malo pametniji i načitaniji(ako ih ima na ovom forumu), pomagajte zna li iko kakvu dobru stranicu za skidanje seminarskih, ali požurite molim vas, trebam uraditi 5 seminarskih za sedam dana
trebaju mi seminari za slijedeće predmete:majestic24 je napisao/la:Zavisi kakvih seminara.urban corps je napisao/la:e hajde ovi malo pametniji i načitaniji(ako ih ima na ovom forumu), pomagajte zna li iko kakvu dobru stranicu za skidanje seminarskih, ali požurite molim vas, trebam uraditi 5 seminarskih za sedam dana
prvo uninstall msn koji imas,onda ponovo download i mora mocimajestic24 je napisao/la:Imam jedan problem s msn pa ako mi neko moze pomoci...ev ovako...stari sebi kupio nekakav lap-top,nije los iopste,i ja zelio da pokrenem msn,kad ono pojavi se da moram skinuti noviju verziju. I ja to uradim,no medjutim kad se downloaduje,pise da se nemoze instalirati. Kako to da rijesim???
Od cega zivi sada,kad mu me vlada zabranila da radi?Rz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Obavezno pogledati![]()
![]()
![]()
![]()
Subhan Allah
desni klik na ikonu msn-a koja se nalazi na desktopu onda odaberes properties onda compability onda oznacis run program in compacibility mod i odaberes win 2000 i to je tomajestic24 je napisao/la:Imam jedan problem s msn pa ako mi neko moze pomoci...ev ovako...stari sebi kupio nekakav lap-top,nije los iopste,i ja zelio da pokrenem msn,kad ono pojavi se da moram skinuti noviju verziju. I ja to uradim,no medjutim kad se downloaduje,pise da se nemoze instalirati. Kako to da rijesim???
the scouser je napisao/la:Od cega zivi sada,kad mu me vlada zabranila da radi?Rz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Obavezno pogledati![]()
![]()
![]()
![]()
Subhan Allah
da ti treba kraljica,,,rob do bagro je napisao/la:hocel ko saha igrat...fali mi konj![]()
![]()
kraljica je tu...samo konj jos falilejla je napisao/la:da ti treba kraljica,,,rob do bagro je napisao/la:hocel ko saha igrat...fali mi konj![]()
![]()
![]()
naci ce se neko...rob do bagro je napisao/la:kraljica je tu...samo konj jos falilejla je napisao/la:da ti treba kraljica,,,rob do bagro je napisao/la:hocel ko saha igrat...fali mi konj![]()
![]()
![]()
jesi li ti druze zainteresovan...vidio si i sam da mi faliMT87TM je napisao/la:rob lik imas gdje da pucamo saha online da te malo preslusam![]()
![]()
nemoj ovo za konja(mislim davno je isfurano) nego stvarno 1 na 1 da odigramo partiju saharob do bagro je napisao/la:jesi li ti druze zainteresovan...vidio si i sam da mi faliMT87TM je napisao/la:rob lik imas gdje da pucamo saha online da te malo preslusam![]()
![]()
ma znam...pa ne znam znas li ti neku stranicu dobruMT87TM je napisao/la:nemoj ovo za konja(mislim davno je isfurano) nego stvarno 1 na 1 da odigramo partiju saharob do bagro je napisao/la:jesi li ti druze zainteresovan...vidio si i sam da mi faliMT87TM je napisao/la:rob lik imas gdje da pucamo saha online da te malo preslusam![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.