KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

alan_kardec
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la alan_kardec » 16 jan 2013, 01:57

A vi ste u svojim redovima svojevremeno imali nekoliko baš takvih papaka.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 16 jan 2013, 10:52

у " " & " " /, ? се $ о ",$ не & " " $ 15 $," $ нас " ? " " $ 10 "...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jan 2013, 17:38

vujanić i tomašević su tebi prosječni igrači? možda ali ako posmatraš u evropskim okvirima. oni su kod vas bili nosioci igre.
ima još tih papaka koji nisu imali pretjerano bitnu ulogu kod vas, ali to ne utiče na karakternu osobinu koji si im, na indirektan način ti dodijelio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 16 jan 2013, 20:17

Miloš Vujanić nije više pomoćni trener KK Partizan.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 jan 2013, 22:11

lumani je napisao/la:
underPFC je napisao/la:Opet imamo različita mišljenja!
Naravno svak ima pravo da sopstveno iskaže....

Iznad svojih mogućnosti??? Dobro, pretpostavimo da si taj stav doneo nakon onih dobrih partija protiv Barce i CSKA,što je ruku na srce ispostaviće se bilo istinito,ali imajući u vidu i neke lošije tekme u tom periodu i poraze, realnost kaže da potencijal i talenat ne mogu pobediti iskustvo,a to je ono što nam fali i što je nenadoknadivo kada je konstanta pobeda u pitanju.

Mega talenat?! Opet se ne slažem, smeo bih ruku staviti na cepanicu i zakleti se da u ovom trenutku nakon Barcelone,Partizan ima najtalentovaniju generaciju na duži rok u Evropi... Pri tome računaj samo na pojedine igrače A tima Barce,tipa Rabasede... + naravno Hezonja,onaj šved,Srbin... Ne bih da davim, ali Leo,Bogdan,Luča,Davis,Milutinov,sve su to igrači za koje će Partizan dobiti odlične pare i igrači koji će imati velike karijere... Da je tu jedan Dušan,Raške ili Uroš da iskustvom pripomogne,rezultati bi bili daleko bolji...

Za mene su to sve prosjecni igraci,a Leo postaje sve smjesniji ;) Boldirano sam upravo tada rekao,kada su svi povikali imamo Nba talente :!: (Leo,Bertans ;) )
Bertans je strasan igrac vec sada. Kako decko djeluje dominantno uzivo, to je cudo jedno. Kad god se otvori iz pick n'popa slobodno izvedi loptu. Pracka koju on ima i pored svih zdravstvenih problema je prestrasna.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 17 jan 2013, 22:38

....ali mora jos mnogo,mnogo da radi.

Prvo da se definise kao igrac.Za poziciju 3 nema ni brzinu ni tehniku,a za 4 nema masu...Znaci povecavanje postepeno misicne mase i ojacanje ramenog pojasa,rad na igri ledjima jer na osnovu visine moze to da igra,rad na ulazu iz finte suta nakon pick and pop-a...sve su to stvari koje mu fale da postane paklen igrac i da se probije u nba karavanu sutradan.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 17 jan 2013, 23:50

Veoma bitna utakmica za vikend sa Budućnošću. Pobeda ne sme doći u pitanje, pre svega ću obratiti pažnju na Žofrija koga još uvek nisam imao priliku videti uživo na delu u nekoj većoj ulozi. Biće nam itekako teško doći do pobede,žilava je Budućnost uvek, u Pioniru imaju dodatni motiv,u igri su za F4 a i u onom meču u Podgorici nisu pokazali ništa.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jan 2013, 23:57

I Budućnost je u gadnom ritmu... Moramo to iskoristiti i lagano ih dobiti...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jan 2013, 00:00

u gadnijem nego mi. Ritam dve tekme u sedmici.
Nikada nije lako sa ekipom Dejana Radonjića, igraju iznad mojih očekivanja,neki igrači su se preporodili i stvarno izgledaju sasvim dobro,a opet smatram da pobeda nebi trebala doći u pitanje. Više to nije pitanje borbe za prvo mesto već pitanje ostanka u F4. Tim pre što imamo teška gostovanja do kraja. Nadam se da će Dule moći računati na Lučića.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jan 2013, 00:00

DANTES je napisao/la:I Budućnost je u gadnom ritmu... Moramo to iskoristiti i lagano ih dobiti...

je li bila uopste kakva kazna, zbog nereda sa cibosima :?:

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jan 2013, 00:05

lumani je napisao/la:
DANTES je napisao/la:I Budućnost je u gadnom ritmu... Moramo to iskoristiti i lagano ih dobiti...

je li bila uopste kakva kazna, zbog nereda sa cibosima :?:
novčana... U glavi mi se nešto muti,msm da je cifra 8000 evra.

Nego grobari moji, je li rano pričati o 4tvorci za sledeću sezonu??? Ima li kakvih kvalitetnih mladih igrača na koledžima? Ako ništa da ih počnem pratiti ovaj preostali deo sezone?? (naravno oni starovi će u veće klubove,ako ne odu u NBA)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 jan 2013, 00:09

Da se ja nesto pitam batalio bi ta maltretiranja na leto i odmah bi se bacio na pregovaranje sa Gordonom oko moguceg ostanka,sto je naravno malo verovatno...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 jan 2013, 00:11

8000 je kazna... A što se tiče koledž 4 ja ti ne pratim to takmičenje... Totalno mi je nezanimljivo.... Ja bih da mi pravimo neku našu domaću
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jan 2013, 00:16

sasagmp je napisao/la:Da se ja nesto pitam batalio bi ta maltretiranja na leto i odmah bi se bacio na pregovaranje sa Gordonom oko moguceg ostanka,sto je naravno malo verovatno...
Teško, iz više razloga. Prvenstveno ne možemo mu trenutno ponuditi produženje saradnje,to bi značilo obavezu + veća sredstva nego do sada,jer ne može se sa sigurnošću reći hoćemo li igrati Evroligu.
S druge strane, iz iskustva, nisam baš siguran da neće otići u neki finansijski jači klub, nije on presrećan u Beogradu,nema onog elana kao kod nekih drugih,koji opet nisu ostajali jer smo ili zarađivali na njima ili su im astronomske ugovore davali..... Lasme,Palacio,Vontigo.... svi bi oni svojevremeno ostali da je bilo moguće ponuditi iole veću paru,a znamo koliko su značili.

DANTES

Da ali koju? Kako?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 jan 2013, 00:21

E to.je već problem... Nikad prezaliti neću malog Đekića i njegovog talenta.... Ovako ne znam ništa... Možda iskoči neki anonimus....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 18 jan 2013, 14:36

$: " $ "
$ $, " $ " ' је са 59 $ ", рођен 27. ? 1954. у /, " ' $ 41 $ ' црно-? " $ $ на ":
$ ? су " " је ? " & на срцу $ " & тренутног ? на ? & ? " " $ се " " не ? у ?, " су " & $ $ 2000.
" $ су % ? " се $ ? & ".
& " је у " " ", &, ? &, $, ? УО, ? је $:
- Рано је за $. " се за ? на ?-фор " " је $ ' пре ' $ ? у / ", ? су нас $ ? пораза $ ? " " $ у " $ " ' право на ".
А пораз у $? – ' ".
- То " " ", ' " не ' $ ¥ $ - $, јер је % гостовање. " ? " " ' ? " " зато су та $ " ?. $ ' је $ & " & " ?.
& се $ " ? $ на "?
- " $ су се пораз у $ ' у & " ? " ? ? на $ " у ?, & ' ? ? $ $. " је то ? $ у " 20 ", $ ' ? за $ 16 поена ?. То је ? % ? ? у ".
& ' са ? " " % " $ овај " "?
- " је ? ? ' у $ на " $. ? ' уговоре са " на $ &, у " $ " " " - " " сезона $. Прва $ је & ?, " су $ ? / ?. ?, " $ $ пораза, све се " $ у $ са " ". ' " ?, " у $ на & $ ". $ не у $ на ", $, & ' " " $, ? % " ? " ' $ $ ". ?, % " за $, & се уз $ $ &, а " $ $ ' $ нас?
Сутра " $ $, то је & ' са &.
- То је прва у " " & $ $ о &. $ ' у $ " & ? у " – $ " % $ $ $ нас.
" са $. ;)

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 18 jan 2013, 14:41

alan_kardec je napisao/la:vujanić i tomašević su tebi prosječni igrači? možda ali ako posmatraš u evropskim okvirima. oni su kod vas bili nosioci igre.
ima još tih papaka koji nisu imali pretjerano bitnu ulogu kod vas, ali to ne utiče na karakternu osobinu koji si im, na indirektan način ti dodijelio.
не " $ ' пост. " & $ су " ",а " не $ $ ' $ ' & су ' $ "?!
С $ стране, " " је " ¥ у $,? " " " ' је " $ је постао познат " " " " у ".

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jan 2013, 17:22

po tvom mišljenju, igrač je papak ako pređe u rivalski klub. ipak za ovu dvojicu ne vrijedi to papak jer su mnogo pokazali u partizanu. shvatio sam.
RIP Adis Selmanović

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 19 jan 2013, 14:18

" "... " ' & " ", те оног ?,? не.

¥ ' $ $.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 19 jan 2013, 16:38

nemojte dečijih prepucavanja.
Svako ima pravo da igra gde želi, prvi prelaske iz jednog u drugi klub posmatram pre svega kroz sportski aspekt. Vujanića ništa manje ne cenim od bilo kog drugog igrača koji je igrao u Partizanu. Ono što pamtim je da je Miloš bio redak primer predanog i poštenog kako prema sebi tako i prema Partizanu. Partizan mu je mnogo dao,a on je dosta toga vratio Partizanu. Jedino ono što me nervira jesu igrači (verovatno nedovoljno izgrađene ličnosti) koje iz ne znam kog razloga počinju pljuvati rivala iz koga su došle,pokazivati nekakvu vasionsku ljubav prema sadašnjem klubu..

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.