Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

djokica
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la djokica » 09 apr 2012, 17:06

maxuz baxuz je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Dobar je igrac taj Kujovic i trebalo bi ga zvati u repku da makar jednog igraca preotmemo od Svedske. Onda bi imali Kujovica, Zeca, Mahmutovica i Fajica pored Dzeke i Ibisevica sto je stvarno solidan izbor napadaca.
I vise nego solidan ali bice po onoj narodnoj "dabogda ceri da te aga uzme" dosad smo unistili bezbroj prijateljski budi siguran da cemo i naredne sjebati na Rahimica , Ibricica & Co...
Definitivno nece biti ni pozvan za predstojece utakmice (Irska i Mexiko), jer ako recimo danas krene procedura za dobivanje bosanskog pasosa i sportskog drzvljanstva trebace najmanje pola godine da se sve zavrsi. Tako da....
Ja vec mjesecima cekam da neko kaze nesto pametno po pitanju ovih igraca tipa Vuckic i Kujovic! Oni samo kupuju mjesto u Sloveniji i Svedskoj tako sto se kurvaju sa interesom BiH. Kao "BiH me hoce, pa ako me ne pozovete ja cu otici tamo". Tako je Vuckic dobio poziv za A tim Slovenije, a Kujovic vec danas izjavljuje da bi bilo lijepo ipak igrati za Svedsku ako moze.
Zar jos ne shvatate da nikad i nisu zeljeli i ne zele igrati za BiH. Zato mislim da je Susic u pravu sto ne trci za svakim igracem, nije Pape glup.
FKS❤️1946

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 09 apr 2012, 17:09

maxuz baxuz je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Dobar je igrac taj Kujovic i trebalo bi ga zvati u repku da makar jednog igraca preotmemo od Svedske. Onda bi imali Kujovica, Zeca, Mahmutovica i Fajica pored Dzeke i Ibisevica sto je stvarno solidan izbor napadaca.
I vise nego solidan ali bice po onoj narodnoj "dabogda ceri da te aga uzme" dosad smo unistili bezbroj prijateljski budi siguran da cemo i naredne sjebati na Rahimica , Ibricica & Co...
Definitivno nece biti ni pozvan za predstojece utakmice (Irska i Mexiko), jer ako recimo danas krene procedura za dobivanje bosanskog pasosa i sportskog drzvljanstva trebace najmanje pola godine da se sve zavrsi. Tako da....
Srbija je sve zavrsila u slucaju Subotic za mjesec dana,ukljucujuci i odgovor o promjeni sportskog drzavljanstva iz FIFE

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 apr 2012, 17:10

Za Kujovića je logično da mu je Švedska prvi izbor ..tamo je odrastao, naučio igrati fudbal, sve.
Čak bi i igranje za CG, bilo logičnije nego da igra za BiH, jer je tamo rođen.
On vuče neke korijene iz BiH, a garant nikada nije bo u BiH :-D

Za njega je dobra prilika da igra za BiH, zbog toga što će bolje kotirati među drugim klubovima ;)
Da ga baš vuče srce da igra za BiH, ne bih rekao.

Ali, svakako bih ga volio vidjeti u našem reprezentativnom dresu.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 09 apr 2012, 17:12

Ne zaboravite da mi imamo i dobrih politicara poput Komsica (nisam stranacki opredjeljen) koji svakako svojim uticajem mogu "pogurati" taj postupak ;) . Sto se tice UEFE i FIFE tu hvala Bogu imamo velikog Osima i njegove pulene poput Hadzibegica,Bazdarevica itd...

Sve se moze kad se hoce, samo Pape treba pozvati ove momke a ove politicke stvari neka ostave ljudima koji to mogu,hoce i na kraju krajeva moraju uraditi .
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 apr 2012, 20:25

Sušić: Gledao sam par igrača, ali...
Piše: M. Dautbegović
Danas, 13:51
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić priznao je kako je posmatrao nekoliko igrača, potencijalnih novih reprezentativaca.

Međutim, Papetu problem predstavlja što nijedan od igrača koji je gledao u posljednje vrijeme nema državljanstvo Bosne i Hercegovine. To se odnosi i na Emira Kujovića, koji je prije nekoliko dana izjavio da bi svakako volio obući dresu BiH.

Elvir Baljić preporučio Emira Kujovića

"Raspitam se i pogledam svakog igrača na kojeg mi skrenu pažnju. Elvir Baljić me zvao da mi kaže za Emira Kujovića i o njemu znam da je standardan u svojoj ekipi i da redovno daje golove. Međutim, znam kakva je procedura za dobivanje državljansta iz iskustava koje smo imali sa Mensurom Mujdžom i znam da to ne ide ni brzo ni lako. Iz tog bih razloga ovim putem pozvao sve igrače da prvo srede papirologiju i jasno se deklarišu za koga bi igrali, pa ćemo onda pričati o pozivu u reprezentaciju", kaže Sušić u razgovoru za SportSport.ba.

Selektor BiH je dodao kako je posljednje vrijeme pratio još nekoliko igrača, ali za sada nije sigurno da li će iko od njih dobiti poziv u skorijoj budućnosti, jer niti jedan nema državljanstvo BiH.

Na radaru Šovšić, Bičakčić, Hadžić, Hajrović...

"Gledao sam Damira Šovšića, koji je rođen u Goraždu, ali koji ima hrvatsko državljanstvo i ima nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju te zemlje. Na radaru je i Anel Hadžić, on bi htio da igra, ali posjeduje austrijski pasoš. Slično je i sa Erminom Bičakčićem, koji ima njemačko državljanstvo. Potom sam gledao i susret između Grasshopersa i Laussane, odnosno Izeta Hajrovića, koji je sjajan i mogao bi u budućnosti biti važan igrač naše reprezentacije. Međutim, svi nabrojani igrači moraju prvo srediti papirologiju, a u tome im može pomoći i Savez, prije nego što se nađu na spisku reprezentacije", kategoričan je selektor.

Sušić se potom osvrnuo i na formu i igru trenutnih reprezentativaca.

"Ima dosta igrača koji igraju malo ili nikako ne igraju. Lulić je već duže vrijeme van stroja, Pjanić se vratio nakon povrede ali nije još zaigrao. Džeko isto tako malo igra, Spahić je i dalje povrijeđen. Medunjanin odavno nije igrao i u Maccabiju definitivno nema nikakve perspektive. Vidjećemo da li će na ljeto uspjeti naći novi klub. S druge strane, Salihović, Ibišević, Mujdža, Begović, Jahić igraju i to prilično dobro", kaže Pape.

Miroslav Stevanović najbliži A timu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine narednu utakmicu igra u Irskoj 26. maja, a Sušić još uvijek ne zna ko bi se mogao naći na spisku putnika za Dublin.

"Još je rano za spisak. Možda budem pozvao jednog ili najviše dvojicu igrača iz U-21 reprezentacije da budu sa nama. Najvjerovatnije bi se tu trebao naći Miroslav Stevanović iz Vojvodine. Za Edina Višću baš i nisam siguran, jer više vremena provodi na klupi nego u igri", dodao je Pape na kraju razgovora za SportSport.ba.

Spisak reprezentativaca Bosne i Hercegovine za susrete sa Irskom i Meksikom Sušić je objaviti između 10. i 15. maja.

Sta reci?
Kazu da slika govori vise od hiljadu rijeci:
slika
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2012, 20:38

Ako Susic ovako nastavi sa spiskovima, mislim da nas ceka debakl u kvalifikacijama dok dobijemo par povreda, a tada ce vec bit kasno. Mora se probudit i napravit 5-6 promjena u ovoj ekipi. Vrijeme je davno bilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 apr 2012, 21:36

Cartman je napisao/la:Ako Susic ovako nastavi sa spiskovima, mislim da nas ceka debakl u kvalifikacijama dok dobijemo par povreda, a tada ce vec bit kasno. Mora se probudit i napravit 5-6 promjena u ovoj ekipi. Vrijeme je davno bilo.
Bice promjena, ne treba mozda preko noci mjenjati pola ekipa ali do pocetka kvalifikacija ce sigurno biti makar 3-4 nova igraca.
Visca i Stevanovic ce vjerovatno uskoro dobiti sansu.
Hadzic i Hajrovic (Izet) bi je dobili da imaju sredjene papire, Susic tu ne moze nista. Igraci neka pokrenu proceduru za pasose i savez ce im pomoci.
Volio bi da nas Safet iznenadi sa Cocalicem i Zukanovicem ali slabo pratim njihove lige, jeli igraju redovno?
Jesam li zaboravio nekoga?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2012, 21:44

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ako Susic ovako nastavi sa spiskovima, mislim da nas ceka debakl u kvalifikacijama dok dobijemo par povreda, a tada ce vec bit kasno. Mora se probudit i napravit 5-6 promjena u ovoj ekipi. Vrijeme je davno bilo.
Bice promjena, ne treba mozda preko noci mjenjati pola ekipa ali do pocetka kvalifikacija ce sigurno biti makar 3-4 nova igraca.
Hadzic i Hajrovic (Izet) bi je dobili da imaju sredjene papire, Susic tu ne moze nista. Igraci neka pokrenu proceduru za pasose i savez ce im pomoci.
Volio bi da nas Safet iznenadi sa Cocalicem i Zukanovicem ali slabo pratim njihove lige, jeli igraju redovno?
Igraju i Cocalic i Zukanovic i trebaju dobiti poziv ali bi onda u tom slucaju na neki nacin Pandza ,pa mozda cak i Zahirovic izvisio.Iako je tu kvalitet pa gotovo indentican.Znaci na mostu dobijes na cupriji gubis.
Sto se tice papirologije sam je Kujovic recimo rekao da postoji tu enormna papirologija koju bi ovaj sam morao da pocne sredzivati.Vec je dosta igraca dobijalo poziv u mladjim selekcijma,da bi se ispostavilo da ovi imaju drugo drzavljanstvo.Savez moze pomoci ali samo u slucaju ako ovaj sam pokrene to pitanje i papirologiju.Drugacije ni brijeg ni Muhamed mrdnuti nece. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 apr 2012, 22:05

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Igraju i Cocalic i Zukanovic i trebaju dobiti poziv ali bi onda u tom slucaju na neki nacin Pandza ,pa mozda cak i Zahirovic izvisio.Iako je tu kvalitet pa gotovo indentican.Znaci na mostu dobijes na cupriji gubis.
Sto se tice papirologije sam je Kujovic recimo rekao da postoji tu enormna papirologija koju bi ovaj sam morao da pocne sredzivati.Vec je dosta igraca dobijalo poziv u mladjim selekcijma,da bi se ispostavilo da ovi imaju drugo drzavljanstvo.Savez moze pomoci ali samo u slucaju ako ovaj sam pokrene to pitanje i papirologiju.Drugacije ni brijeg ni Muhamed mrdnuti nece. :mrgreen:
Nece izvisit ni Pandza ni Zahirovic nego Cocalic je u Grckoj cesto igrao zadnjeg veznog i mislio sam da ga tu koristimo (to sto moze igrati i kao stoper mu je samo plus), Hadzic i Hajrovic su takodje zadnji vezni. Trebaju nam jer se Rahimic polako oprasta (na zalost) a Medunjanin ni sam ne zna kad ce opet zaigrati. Zukanovica zvati radi sirine, sigurno cemo tokom kvalifikacija imati problema sa kartonima. Ne treba pozivati previse igraca, vazda nesto isprobavati i tako nikad ne napraviti neki stabilitet, ali ponekad treba malo planirati unaprijed.

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 09 apr 2012, 22:10

Treba nam B repka i treba ih sviha pozvati

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2012, 22:16

I Cocalic i Zukanovic su ''cementirani na stoperu.
Cak sam tu i Jahica zaboravio,znaci sigurno bi neko izvisio,ili da se trpa 35 igraca kao kod Cire pa onda ih pola na tribine sutnuti.To im je gore,nego da ih je uopste nije zvao.
Poenta je da se zovu igraci koji ce imati sanse da zaigraju,a ne da pozivom mase igracai stavi ni vamo ni tamo,nego samo na neku ruku smiruje raju i zacepljava im usta.Da ne bi kukali zasto ovaj ili onaj nije pozvan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 apr 2012, 22:16

Lijepo ti to drugar izvuče u prvi plan riječi kako će Pape pozvati tek jednog ili dvojcu igrača iz U21 reprezentacije. Da bude stvar gora, vjerovatno je mislio na Stevanovića i(li) Višću, igrače kakve ti baš priželjkuješ u reprezentaciji.
"Gledao sam Damira Šovšića, koji je rođen u Goraždu, ali koji ima hrvatsko državljanstvo i ima nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju te zemlje. Na radaru je i Anel Hadžić, on bi htio da igra, ali posjeduje austrijski pasoš. Slično je i sa Erminom Bičakčićem, koji ima njemačko državljanstvo. Potom sam gledao i susret između Grasshopersa i Laussane, odnosno Izeta Hajrovića, koji je sjajan i mogao bi u budućnosti biti važan igrač naše reprezentacije. Međutim, svi nabrojani igrači moraju prvo srediti papirologiju, a u tome im može pomoći i Savez, prije nego što se nađu na spisku reprezentacije", kategoričan je selektor.
-Damir Šovšić
-Anel Hadžić
-Ermin Bičakčić
-Izet Hajrović

Niti jedan (sem ako se ne varam Ermina, a to mi baca neke sumnje na ovaj text :? ) ne igra u U21 reprezentaciji, tako da ovo
"Još je rano za spisak. Možda budem pozvao jednog ili najviše dvojicu igrača iz U-21 reprezentacije da budu sa nama
ne bi trebalo isključivati nove igrače (kao i onakve poput Cocalića npr).

Evo , ovi igrači, koje Pape prati ,pojačali bi napad i sem toga imali bi brže igrače (Šovšić i Hajrović), a očigledno da Pape pazi i na odbranu (Bičkčić i Hadžić).

Sad, ne možeš očekivati da Pape sluša samo tebe, pa da pozove baš one igrače, koje ti hoćeš. Postavio si i sam dokaz da Safet prati igrače, prati lige, da se radi i razmatra kako pojačati reprezentaciju. Uglavnom sa ovim igračima, BiH će imati baš ono što ti želiš.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 apr 2012, 22:25

Ne kontam u čemu je problem oko te promjene državljanstva ajde kad je prije bio Špirić pa nije se moglo al sad Bevanda mislim da se može odradit..Ima sigurno godina dana kako se spominje ime oko Anela Hadžića i lik još nije dobio papire..Ne kontam ni Papeta govori trebaju igrači da to srede,ali nemoguće je da neko ko ima obaveze treninge ganja se i oko državljanstva i naših procedura..Treba momcima udijelit savjet kako da promijene državljanstvo AKO već žele i pomoći im u pro ceduri,a ne čekati da to oni sami odrade pa onda ako se stvar nije riješila PApe samo govori ko nije do mene do njih je,a i dalje će pozivat Maletića,Ibričića,Medunjanina,Rahimića..

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 apr 2012, 22:30

zgembo89 je napisao/la: Ne kontam u čemu je problem oko te promjene državljanstva ajde kad je prije bio Špirić pa nije se moglo al sad Bevanda mislim da se može odradit..Ima sigurno godina dana kako se spominje ime oko Anela Hadžića i lik još nije dobio papire..
U igri su BiH, medjunarodna nogometna organizacija, Austrija, Pape i igrač(i), tako dok se sve to posloži, treba ipak vremena. :)
zgembo89 je napisao/la:Ne kontam ni Papeta govori trebaju igrači da to srede,ali nemoguće je da neko ko ima obaveze treninge ganja se i oko državljanstva i naših procedura..
Advokat...

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 apr 2012, 22:34

zgembo89 je napisao/la:Ne kontam u čemu je problem oko te promjene državljanstva ajde kad je prije bio Špirić pa nije se moglo al sad Bevanda mislim da se može odradit..Ima sigurno godina dana kako se spominje ime oko Anela Hadžića i lik još nije dobio papire..Ne kontam ni Papeta govori trebaju igrači da to srede,ali nemoguće je da neko ko ima obaveze treninge ganja se i oko državljanstva i naših procedura..Treba momcima udijelit savjet kako da promijene državljanstvo AKO već žele i pomoći im u pro ceduri,a ne čekati da to oni sami odrade pa onda ako se stvar nije riješila PApe samo govori ko nije do mene do njih je,a i dalje će pozivat Maletića,Ibričića,Medunjanina,Rahimića..
Mujdza je to sredio u rekordnom vremenu,zato sto mu je cak i mater u Doboj par puta morala dolaziti da bi se papirologija rijesila a i on je sam to morao pokrenuti.O Pjanicu pricu vec znamo.Bez samoincijative nema ni incijative.Sto Pape rece ko zeli da zaigra a uz to ima kvalitet,zaigrat ce u BIH repci kao i papiri ce se srediti.
A ako kenjka i nateze se ko gladan srati,to ce raditi i u repci.A koji ce onda klinac,kad bi tako i na svaki poziv cinio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 apr 2012, 23:25

Niko ne primjeti da on kaze kao je gledao te igrace a ne razgovarao sa njima i obecao im poziv ;)
Kao da ti igraci ne znaju da se fudbal igra zbog gledalaca , to im kao novo nesto i obecavajuce!
Te price koje Vozd plasira su klasicno predriblavanje javnosti i pranje ruku od odgovornosti zbog ne pozivanja novih igraca!
Plasira i to da kao igraci sami trebaju pokrenuti proceduru oko drzavljanstva a ne obecaje im da ce biti pozvani u repku.
Evo da je bilo ko od nas u situaciji jednog Hajrovica i da na svoju ruku prokrene proceduru oko promjene sportskog drzavljanstva bez predhodnog obecanog poziva u nasu repku , ko ce onda snositi posljedice kad zijani covjek zbog tog eventualnu karijeru u repki Svice? Naravno on sam , pa nije niko pasao travu da se odrekne hljeba i karijere samo zato sto se zove Izet ili Emir...
Selektor mora sjesti sa svakim takvim igracem i pismeno ili usmeno im obecati da ce igrati u nasoj repci i tek tada ti igraci trebaju podnijeti zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva i to je sve sto oni (ti igraci) trebaju i mogu uraditi , sve ostalo je na nasem sekretaru koji ce srediti drzavljanstvo u suradnji sa recimo Bevandom i spakovati u kovertu to drzavljansvo i zahtjev tog ili tih igraca o promjeni sportskog drzavljanstva i poslati u FIFU/UEFU...
Slati nekom poruke (mada ni to ne radi) preko novina igrajuci se necijom sudbinom i karijerom je u najmanju ruku bezobrazno i ne odgovorno za jednu poziciju koju ima selektor drzavnog tima!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 apr 2012, 23:40

Za_raju je napisao/la:Niko ne primjeti da on kaze kao je gledao te igrace a ne razgovarao sa njima i obecao im poziv ;)
Kao da ti igraci ne znaju da se fudbal igra zbog gledalaca , to im kao novo nesto i obecavajuce!
Te price koje Vozd plasira su klasicno predriblavanje javnosti i pranje ruku od odgovornosti zbog ne pozivanja novih igraca!
Plasira i to da kao igraci sami trebaju pokrenuti proceduru oko drzavljanstva a ne obecaje im da ce biti pozvani u repku.
Evo da je bilo ko od nas u situaciji jednog Hajrovica i da na svoju ruku prokrene proceduru oko promjene sportskog drzavljanstva bez predhodnog obecanog poziva u nasu repku , ko ce onda snositi posljedice kad zijani covjek zbog tog eventualnu karijeru u repki Svice? Naravno on sam , pa nije niko pasao travu da se odrekne hljeba i karijere samo zato sto se zove Izet ili Emir...
Selektor mora sjesti sa svakim takvim igracem i pismeno ili usmeno im obecati da ce igrati u nasoj repci i tek tada ti igraci trebaju podnijeti zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva i to je sve sto oni (ti igraci) trebaju i mogu uraditi , sve ostalo je na nasem sekretaru koji ce srediti drzavljanstvo u suradnji sa recimo Bevandom i spakovati u kovertu to drzavljansvo i zahtjev tog ili tih igraca o promjeni sportskog drzavljanstva i poslati u FIFU/UEFU...
Slati nekom poruke (mada ni to ne radi) preko novina igrajuci se necijom sudbinom i karijerom je u najmanju ruku bezobrazno i ne odgovorno za jednu poziciju koju ima selektor drzavnog tima!
Jel stvarno mislis da selektor nije popricao sa ovim igracima?.Pa sam je Hajrovic skoro izjavio da ga je Pape kontaktirao.A ovo sto kaze da ih je gledao valjda je odmah jasno da je i pricao s njima.Sigurno su i oni znali da na tribinama pored obicnih gledatelja sjedi i selektor reprezentacije BiH.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 apr 2012, 23:49

Adi_Zepce je napisao/la:Jel stvarno mislis da selektor nije popricao sa ovim igracima?.Pa sam je Hajrovic skoro izjavio da ga je Pape kontaktirao.A ovo sto kaze da ih je gledao valjda je odmah jasno da je i pricao s njima.Sigurno su i oni znali da na tribinama pored obicnih gledatelja sjedi i selektor reprezentacije BiH.
Sine mani se predvidzanja i pogadzanja ,dopunjavanja , ako pise da je gledao onda je tako! Valjda bi Vozd rekao da je pricao a ne da je gledao...
Mani se corava posla i prljevanja vode iz case u casu!
Ako imas sta pametno reći reci pusti se nabijanja postova! ;)
"No God is Good God "

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 apr 2012, 23:56

Za_raju je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Jel stvarno mislis da selektor nije popricao sa ovim igracima?.Pa sam je Hajrovic skoro izjavio da ga je Pape kontaktirao.A ovo sto kaze da ih je gledao valjda je odmah jasno da je i pricao s njima.Sigurno su i oni znali da na tribinama pored obicnih gledatelja sjedi i selektor reprezentacije BiH.
Sine mani se predvidzanja i pogadzanja ,dopunjavanja , ako pise da je gledao onda je tako! Valjda bi Vozd rekao da je pricao a ne da je gledao...
Mani se corava posla i prljevanja vode iz case u casu!
Ako imas sta pametno reći reci pusti se nabijanja postova! ;)
Ocito da nemam nista pametno reci za to si zaduzen ti.Cilj mi nije da nabijam postove,ali tebi ocito jeste.Prelistaj malo temu u nazad i pogledaj koliko pametujes.
Zar mislis da si pametniji od Susica ?Ako jesi neka te odmah taj s avtara postavi na kormilo repke i da odemo konacno na to prvenstvo.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 apr 2012, 00:01

Za_raju je napisao/la:Niko ne primjeti da on kaze kao je gledao te igrace a ne razgovarao sa njima i obecao im poziv ;)
Pa on nije bio u ulozi gledaoca, nego skauta , nazovi to kako hoćeš, al' uglavnom po zadatku je bio na utakmicama (ispred TV-a, pojma nemam).

Valjda je red da se prvo na svoje oči uvjeri u kvalitet, pa tek onda da pozove. Vidiš da ne sluša menDjere, kako mu neki prigovaraju, a ako je ko zvao nove igrače, to je bio Pape.

Obećat će im ,al' tek onda kad se uvjeri u njihov kvalitet.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Diadora i 20 gostiju.