Samo se Arsenalovci i dan danas vraćaju na to.
Baš se pitam što.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
i onda je došao svizac i zamotao čokoladuAllGunsBlazing je napisao/la:Cinjenica jedina ovdje je da je Barca osvojila 2 od 4 uz pomoc sudija, sve ostalo nije bitno. Ko place, ko ne place, ko je ovakav ili onaka, ne mijenja cinjenicu da je u svakom bitnijem susretu u LP Barca imala 14, a u zadnje vrijeme i 16 igraca. Prihvati ili ne, meni svejedno, istina je takva kakve je.
AllGunsBlazing je napisao/la:Niko nije rekao da Bergkamp nije bio poznat kao dobar igrac prije Arsenala, ali sigurno kad se spomene ime Bergkamp prvo sto ces pomisliti ili Holandija ili Arsenal. Ne vjerujem da ce neko bas(osim mozda Ajaxovih) spomenuti Ajax ili Milan. Samim tim dovodimo se do toga da je on svoje najbolje godine proveo u EPL, da je najbolje igrao tu. Zar ne? Jer ako cemo tako ni Baggio nije majstor Serie A vec Serie C ili eventualno Serie B.
Spominjes kako Englezi nisu imali od Gascoignea dobrog playa? To je i logicno donekle. Vidis Englezi su do prije nekoliko godina standardno igrali u 4-4-2. Samim tim potrebe za cistim playom nije ni bilo, to je morao biti igrac koji zna i naprijed i nazad(Scholes). Scholes je jaci igrac(bio) i od Xavija i od Pirla(sami su to rekli, da ne bude da sam ja).
+1anton 1983 je napisao/la:Ljudi ne znaju kada treba osudtati, zato se ugledajte u mene i odustanite na vrijeme, inače slijede antinogometni i nadasve debilni odgoovori...
Odgovorim na post, eto kako.MaGiCa je napisao/la:
Kako li je tek kad ne odustanes![]()
Vrijedno se bodovi sakupljaju, a koeficijent rasteJohny je napisao/la:Doso mart a Englezi dominiraju u Evropa Ligi
Jos malo pa ce i u tom "nizerazrednom" takmicenju biti manjina.rio_Ferdy88 je napisao/la:Vrijedno se bodovi sakupljaju, a koeficijent rasteJohny je napisao/la:Doso mart a Englezi dominiraju u Evropa Ligi
Ja sam još razočaran zbog ispadanja Valencie.mandraX je napisao/la:A neki su pisali kako će Levante jedini predstavljat' Španiju u Europi.![]()
Samo neka skupljaju bodove, po Švapskom receptuJohny je napisao/la: Jos malo pa ce i u tom "nizerazrednom" takmicenju biti manjina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.