Ti si glup max imas 17 godina. Anel je ljudina naspram kockara i vepra spahica. Nisam ti ja kriv sto nisi na izvoru i sto si glup. Pojma ti nemas ko si ti ljudi. Samo znas iz tv-a i sta ti novine serviraju. Razgulizeljovac21 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:17Yebo te anelko glumio povrede da ne igra za repku, a Barbareza najveceg igraca i patriotu, kapitena poslije rata nazivas svakakvim imenima. Kakav ti su.pak obicni idi prati sta drugo
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- invincible1921
- Kontakt:
Ma stvarno bezobrazluk par puta udje u sredinu odigra pas otovri se za dupli, sam stoji ..ovaj ga izignoriseadrenaline323 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 16:52Nece da mu dodaju saigraci 2-3 puta je bio sam, ako moze nek bjezi u januaru negdje na posudbu.
=\_1921_/=
Što je najgore od svega, nije on klinjo.FerdinandF je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:38Samo na ignor klinju.zeljovac21 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:17Yebo te anelko glumio povrede da ne igra za repku, a Barbareza najveceg igraca i patriotu, kapitena poslije rata nazivas svakakvim imenima. Kakav ti su.pak obicni idi prati sta drugo
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Eto vidis koliko si pametan i ogranicen. Ti ljudi su dali za ovu drzavu i fudbal nego sto ti mozes za 5 tih bijednih zivota. E moj bosnjo, samo se nadam da si neki dijasporac zato me i ne bi cudilo takvo razmisljanje, cast pojedinim.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:52Ti si glup max imas 17 godina. Anel je ljudina naspram kockara i vepra spahica. Nisam ti ja kriv sto nisi na izvoru i sto si glup. Pojma ti nemas ko si ti ljudi. Samo znas iz tv-a i sta ti novine serviraju. Razgulizeljovac21 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:17Yebo te anelko glumio povrede da ne igra za repku, a Barbareza najveceg igraca i patriotu, kapitena poslije rata nazivas svakakvim imenima. Kakav ti su.pak obicni idi prati sta drugo
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ti si gori od njega sto se fatas za svaki postzeljovac21 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:43Eto vidis koliko si pametan i ogranicen. Ti ljudi su dali za ovu drzavu i fudbal nego sto ti mozes za 5 tih bijednih zivota. E moj bosnjo, samo se nadam da si neki dijasporac zato me i ne bi cudilo takvo razmisljanje, cast pojedinim.bhfanatic14 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:52Ti si glup max imas 17 godina. Anel je ljudina naspram kockara i vepra spahica. Nisam ti ja kriv sto nisi na izvoru i sto si glup. Pojma ti nemas ko si ti ljudi. Samo znas iz tv-a i sta ti novine serviraju. Razgulizeljovac21 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 17:17Yebo te anelko glumio povrede da ne igra za repku, a Barbareza najveceg igraca i patriotu, kapitena poslije rata nazivas svakakvim imenima. Kakav ti su.pak obicni idi prati sta drugo
- invincible1921
- Kontakt:
Ne kazem da je igracina, ali ubjedjen sam da bi za isto minuta imo osjetno bolju statistiku od mana
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano i 29 gostiju.