Forum
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Forum
Pa bilo je i SP u JAR-u, a opet se pisalo i na temi o reprezentaciji Srbije (nebitno što je ista nastupala u grupi D). Lijepo si ti ono sve objasnio, al' budimo realni, koliko nas (uvrštavam i samog sebe) će se opet zaletiti i pisati na Bayernovoj i Napolijevoj temi, a ne na temi o grupi A Lige Prvaka? Smijem se kladiti da će 8 od 10 forumaša automatski kliknuti na temu datih klubova i tamo napisati svoje viđenje utakmice. A, zamisli ti da imaš 8 tema (dakle, 8 grupa) i u svakoj temi po 4-5 postova. Šta onda? Da l' te teme samo bezveze stoje na forumu i smetaju?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- anton 1983
- Kontakt:
I ja se sa tobom u potpunosti slažem. Zato i kažem koliko je to teško i koliko ljudima treba objašnjavati da se to VIŠE NE RADI. To je posao, ali posao koji bi modovi a i svi ostali trebali obavljati dok se to nepostigen. Zato modovi i jesu tu da dignu kvalitetu foruma, a takav pristup bi ziher ovdje podigao kvalitetu.Monolog je napisao/la:Pa bilo je i SP u JAR-u, a opet se pisalo i na temi o reprezentaciji Srbije (nebitno što je ista nastupala u grupi D). Lijepo si ti ono sve objasnio, al' budimo realni, koliko nas (uvrštavam i samog sebe) će se opet zaletiti i pisati na Bayernovoj i Napolijevoj temi, a ne na temi o grupi A Lige Prvaka? Smijem se kladiti da će 8 od 10 forumaša automatski kliknuti na temu datih klubova i tamo napisati svoje viđenje utakmice. A, zamisli ti da imaš 8 tema (dakle, 8 grupa) i u svakoj temi po 4-5 postova. Šta onda? Da l' te teme samo bezveze stoje na forumu i smetaju?
Poanta svakog foruma je komunikacija ili ti konflikt, kako oćeš. tome bi forum trebao težiti, jer on "živi od strasti" , a od ovog nećeš nači bolji način da strasti zavriju!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
nisam siguran da sam te dobro shvatio, ali predlažeš da moderatori na neki način "natjeraju" npr. navijače Bayerna da o utakmici Bayern - Villareal ne pišu na temi o Bayernu, već na nekoj drugoj temi koja bi bila kao neka univerzalna tema za sve osobe koje interesuje ta utakmica.
ne vidim način kako da natjeram nekog da raspravlja tamo gdje ne želi i sa onim sa kim ne želi, niti mogućnost da uspostavim takvo nepisano pravilo.
ni ja se slažem sa otvaranjem teme za jednu utakmicu. ako ne predlažeš takvu temu, pojasni nam kakvu temu predlažeš? nemam ništa protiv tema po grupama za LP, pod uslovom da funkcionišu.
inače, praksa je pokazala da ako 8 od 10 forumaša automatski slijede jedan put kroz forum, to je ispravan put. Ljude ne možeš tako silom utjerati u svoj sistem, oni uvijek nađu svoj put koji im odgovara. Mislim da trebaš da se malo da se opustiš, do tebe je da se prilagodiš diskusijama, a ne da diskusije prilagodiš sebi.
[youtube][/youtube]
ne vidim način kako da natjeram nekog da raspravlja tamo gdje ne želi i sa onim sa kim ne želi, niti mogućnost da uspostavim takvo nepisano pravilo.
ni ja se slažem sa otvaranjem teme za jednu utakmicu. ako ne predlažeš takvu temu, pojasni nam kakvu temu predlažeš? nemam ništa protiv tema po grupama za LP, pod uslovom da funkcionišu.
inače, praksa je pokazala da ako 8 od 10 forumaša automatski slijede jedan put kroz forum, to je ispravan put. Ljude ne možeš tako silom utjerati u svoj sistem, oni uvijek nađu svoj put koji im odgovara. Mislim da trebaš da se malo da se opustiš, do tebe je da se prilagodiš diskusijama, a ne da diskusije prilagodiš sebi.
[youtube][/youtube]
- anton 1983
- Kontakt:
Teško je to jer već imate ufuran način kako vam forum funkcionira...I ja sam to sve prošo i trebalo je vremena da ljude na to naučimadmin je napisao/la:nisam siguran da sam te dobro shvatio, ali predlažeš da moderatori na neki način "natjeraju" npr. navijače Bayerna da o utakmici Bayer - Villareal ne pišu na temi o Bayernu, već na nekoj drugoj temi koja bi bila kao neka univerzalna tema za sve osobe koje interesuje ta utakmica.
inače, praksa je pokazala da ako 8 od 10 forumaša automatski slijede jedan put kroz forum, to je ispravan put. Ljude ne možeš tako silom utjerati u svoj sistem, oni uvijek nađu svoj put koji im odgovara. Mislim da trebaš da se malo da se opustiš.

U početku će to ljudi smatrati kao "nasilje", ali kasnije će shvatiti u čem je poanta. Ajmo reći da se na neki "moj nagovor" međunarodni forum promijenio - došlo e do odjeljenja liga...Na početku je bila zbrka, neki su bili protiv, ali sada kad je vrijeme prošlo ljudi shvaćaju koliko je to dobro ili ti PREJEBENO!
što se za početak treba napraviti kada bi se na to odlučili.
Prvo i osnvono trebaš staviti neku poruku negdje koji bi svi mogli vidjeti. To bi se recimo moglo staviti u teme tipa BUNDESLIGA, Premiership, SERIA A. to bi naravno trebao staviti admin tako da ljudi znaju da je to "službeno".
Što se napravi?
U podforumu LIGE PRVAKA. Otvori se 8 tema. Za svaku skupni posebno.
Skupina A: Bayern, City, Napoli, Villareal
Skupina B: inter, CSKA M, Lille, Trabzon
ITD.
U tim temama se komentiraju PREDSTOJEĆE UTAKMICE: Znači u toj temi će se raspravljati o utakmici, recimo Villareal - City, Bayern - Napoli. I tako u svakoj temi. nadam se da si razumio.
U poruci koju bi ostavio u svakom podforumu, lijepo napišeš odlučili smo se na to i to i zato vas molim da se toga prodržavate. isto tako kažeš modovima u svim podforumima da na to obrate pozornost i da ljudima kažu da tako rade....
Mogu ja to i podrobnije objasniti, samo se bojim da se KVALITETNE promjene na ovom forumu teško uvode. Bez uvrede naravno. teško je ljudima objasniti da je nešto bolje od onoga što oni misle da već funkcionira...ALI NIJE NEMOGUĆE!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
anton 1983 je napisao/la:Teško je to jer već imate ufuran način kako vam forum funkcionira...I ja sam to sve prošo i trebalo je vremena da ljude na to naučimadmin je napisao/la:nisam siguran da sam te dobro shvatio, ali predlažeš da moderatori na neki način "natjeraju" npr. navijače Bayerna da o utakmici Bayer - Villareal ne pišu na temi o Bayernu, već na nekoj drugoj temi koja bi bila kao neka univerzalna tema za sve osobe koje interesuje ta utakmica.
inače, praksa je pokazala da ako 8 od 10 forumaša automatski slijede jedan put kroz forum, to je ispravan put. Ljude ne možeš tako silom utjerati u svoj sistem, oni uvijek nađu svoj put koji im odgovara. Mislim da trebaš da se malo da se opustiš.![]()
U početku će to ljudi smatrati kao "nasilje", ali kasnije će shvatiti u čem je poanta. Ajmo reći da se na neki "moj nagovor" međunarodni forum promijenio - došlo e do odjeljenja liga...Na početku je bila zbrka, neki su bili protiv, ali sada kad je vrijeme prošlo ljudi shvaćaju koliko je to dobro ili ti PREJEBENO!
Zvučiš kao da si vlasnik daleko boljeg foruma od ovog. daj mi link na PP da vidim o čemu govoriš.
- anton 1983
- Kontakt:
naravno da nisamadmin je napisao/la:Zvučiš kao da si vlasnik daleko boljeg foruma od ovog. daj mi link na PP da vidim o čemu govoriš.

prijedlozi su dobrodošli.
kažeš da si to sve već prošao i da si naučio neke ljude svojim principima, te da su rezultati prejebeni. volio bih da vidim taj primjer i rezultate, da pokušam nešto naučiti.
kažeš da si to sve već prošao i da si naučio neke ljude svojim principima, te da su rezultati prejebeni. volio bih da vidim taj primjer i rezultate, da pokušam nešto naučiti.
-
- Kontakt:
I meni je isto naumpalo, mozda je covjek jedan od osnivaca **** pa protjeran ili nesto slicno. Nisi ti svjestan moci ovog foruma, i koliko komentara se dnevno ovdje ostavi, na stotinjak razlicitih tema dnevno. Neki forumi nemaju toliko clanova koliko se ovdje dnevno tema komentarise.anton 1983 je napisao/la:naravno da nisamadmin je napisao/la:Zvučiš kao da si vlasnik daleko boljeg foruma od ovog. daj mi link na PP da vidim o čemu govoriš.Daleko od toga. Samo velim imam iskustva u tome ništa više, a i ovo je tema za prijedloge ne?
p.s.
ovaj forum je dignut na noge jer su ga podigli iskusni ljudi, imas foruma koji se reklamiraju svugdje pa nikad nece biti jaki kao ovaj.
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- anton 1983
- Kontakt:
nemrem te poslati na forum Bayern - cro (jer sam tamo admin), zbog toga što je to forum o klubu pa nije mjerodavan primjer.admin je napisao/la:prijedlozi su dobrodošli.
Drugi forum je forum nogometnog magazina koji je propao jer vlasnici nežele podupirati njegov razvitak, bolje rečeno nije im do njega stalo. No dok je taj forum bio NR 1. u Hrvata radili smo na tom principu i svi su se tamo složili da je to najbolji put....
npr.
Ja imam ovaj post - Gomez zabije gol.
Ja napišem
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, gazi te talijane!!!!
Ako to napišem u temi Bayerna niko neće reći ništa. Ako to napišem u temi Napolija - to je provokacija, spam i ostale gluposti...
Zašto?
Kad bi to napisao u nekoj univerzalnoj temi niko mi to nebi predbacivao

Ja tak i onak nevjerujem da ćete vi ići na nešto tako SAD, no možda vam sad ostane buba u uhu za budučnost

- anton 1983
- Kontakt:
Niti u jednom trenutku meni nije palo na pamet da je ovaj forum loš. Dapače, prejeben je jer imate pun **** članova, što je najbitnije!Mr Plummer je napisao/la:
I meni je isto naumpalo, mozda je covjek jedan od osnivaca **** pa protjeran ili nesto slicno. Nisi ti svjestan moci ovog foruma, i koliko komentara se dnevno ovdje ostavi, na stotinjak razlicitih tema dnevno. Neki forumi nemaju toliko clanova koliko se ovdje dnevno tema komentarise.
p.s.
ovaj forum je dignut na noge jer su ga podigli iskusni ljudi, imas foruma koji se reklamiraju svugdje pa nikad nece biti jaki kao ovaj.

ovo je čist prijedlog za nešto, ništa drugo...
Jel sam ja dao prijedlog da se promijeni izgled međunarodnog foruma? Jesam, i vi ste to napravili i zbog toga vam je forum bolji jel tako? Ne želim ja sad SEBI uzet zasluge za to, neg sam oču reć da ste uveli promjenu koja je bila dobra i to je to

-
- Kontakt:
Ma super, hvala tebi sto si angazovan na podizanju kvalitete foruma, noviteti su uvijek potrebni 

Ordem e progresso
- anton 1983
- Kontakt:
Bitno je samo da kužite o ćem pričamMr Plummer je napisao/la:Ma super, hvala tebi sto si angazovan na podizanju kvalitete foruma, noviteti su uvijek potrebni

e **** ga... forum propao i treba da ih mi kopiramo. oko dobrog puta ste se složili...anton 1983 je napisao/la:Drugi forum je forum nogometnog magazina koji je propao jer vlasnici nežele podupirati njegov razvitak, bolje rečeno nije im do njega stalo. No dok je taj forum bio NR 1. u Hrvata radili smo na tom principu i svi su se tamo složili da je to najbolji put....admin je napisao/la:prijedlozi su dobrodošli.

bez uvrede, prijedlozi su dobrodošli.
- anton 1983
- Kontakt:
Ne to tako bukvalno shvaćatiadmin je napisao/la:
e **** ga... forum propao i treba da ih mi kopiramo. oko dobrog puta ste se složili...![]()
bez uvrede, prijedlozi su dobrodošli.

npr. propadne na način da sada iz Citya odu arapi i niko ih ne naslijedi. To ne znači da je Džeko loš igrač, ako me razumiješ...
hehe, zavisi kako gledaš.
ako je dobra ekipa i ako pobjeđuje, neće arapi otići.
a i ako odu, biće kolona potencijalnih nasljednika od Pazarića do Manchestera.
šalim se ja malo. prijedlog saslušan i uzet u razmatranje.
ako je dobra ekipa i ako pobjeđuje, neće arapi otići.

šalim se ja malo. prijedlog saslušan i uzet u razmatranje.
- anton 1983
- Kontakt:
Mogli bi mi ovako do jutra, jel?admin je napisao/la:hehe, zavisi kako gledaš.
ako je dobra ekipa i ako pobjeđuje, neće arapi otići.![]()

Poanta je samo u tome što se sa forumom želi postići i to je to. Ovaj forum ide striktno na masivnost i to uopće nije loše jer to je njegova politika. Kao takav ima svoje prednosti i svoje mane i to je to.admin je napisao/la:šalim se ja malo. prijedlog saslušan i uzet u razmatranje.
Ja uvijek više težim tome da forum bude "zabavniji" što znači da ću ja sa guštom doči na njemu pisati te da se malo zakačim, opustim i proveselim - kvalitetno ubijem vrijeme.
Najgore je što papci i sa bundesligaške strane kao i ovi iz SERIJE A to ne kuže

nemoj vrijeđati nikoga, molim te.
- anton 1983
- Kontakt:
To je više tepanje jer ja spadam među BUNDESLIGAŠE...admin je napisao/la:nemoj vrijeđati nikoga, molim te.

- spielführer_21
- Kontakt:
Rekao bih da je @Ajnštajn u pravu.. Podforum LP ne valja i možda bi osvježenje bilo da se otvore teme po grupama/skupinama.. Treba probati bar, ako se sad otvore, imate nekih 6 sati da "izreklamirate" nove teme (s tim da ove reklame neće niko blokirati
), pa već večeras i sutra možemo da vidimo kako će to funk...

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ko vam brani da ih otvorite?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.