Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Koji hajp i na kraju mrka krpa..
Eto imat ce sansu da se naprima golova
Eto imat ce sansu da se naprima golova

-
- Kontakt:
Za njega je najbolje bilo da je mogao srediti Ren ili Lil ako već ide u Francusku,to su dva kluba koja dobro rade sa mladim igračima,ovako ideš u fenjeraša najgore lige od liga petica.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Jedino je dobro što je otišao kod Petkovića i što bi trebao biti neupitni prvotimac. U nekim idealnim okolnostima očekujem da bi mogao otići iz kluba na ljeto 2023. godine i tada će imati 24 godine i to je nekakav zadnji voz i nada da bi mogao postati bitan igrač u nekom jakom klubu.
Igrači njegovih godina (pa možda čak i njegovog kvaliteta, jer ja lično smatram da on ima veoma dobar kvalitet) već su etablirani prvotimci jakih klubova što Bordeaux svakako nije.
Ne kažem da je ovo nužno loš potez, ali na prvu kako sam ranije pisao uvjeren sam da je mogao bolje, makar neki solidniji klub u Njemačkoj ili Italiji.
Igrači njegovih godina (pa možda čak i njegovog kvaliteta, jer ja lično smatram da on ima veoma dobar kvalitet) već su etablirani prvotimci jakih klubova što Bordeaux svakako nije.
Ne kažem da je ovo nužno loš potez, ali na prvu kako sam ranije pisao uvjeren sam da je mogao bolje, makar neki solidniji klub u Njemačkoj ili Italiji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Toliko o pricama da traze 8 miliona i viseASD je napisao/la: ↑31 jan 2022, 19:31Do Malmea nije.Goalgetter je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:38Bezveze transfer. Bez da ga precjenjujem, ali je mogao i morao je bolje. Sad je li do menedzera, njega ili Malmea na kraju je svejedno, Francuski fenjeras nije dobra opcija.
Jos ako Petkovic dobije nogu nakon par kola ako ne poboljsa rezultate svakako ce mu se opet totalno promjeniti situacija.
Pustili su ga za 4 miliona i to tek nakon posudbe.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tresla se gora, rodio se Bordou ... valjda ga ne vrate nazad u Malmo na ljeto ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
S konja na magarca.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ako se ne varam , vise ni nisu liga 5. Katastrofa potez.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:07Za njega je najbolje bilo da je mogao srediti Ren ili Lil ako već ide u Francusku,to su dva kluba koja dobro rade sa mladim igračima,ovako ideš u fenjeraša najgore lige od liga petica.
Jesu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 00:04Ako se ne varam , vise ni nisu liga 5. Katastrofa potez.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑31 jan 2022, 21:07Za njega je najbolje bilo da je mogao srediti Ren ili Lil ako već ide u Francusku,to su dva kluba koja dobro rade sa mladim igračima,ovako ideš u fenjeraša najgore lige od liga petica.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bitno je da je pobjegao iz Svedske lige. Bez obzira sto Malmo igra LP i td. opet je to onako liga. Ligue 1 je ok liga i malo previse spustate Bordeaux. Ok je to tim sa dobrom fanbazom i historijom. Problem su im finansije i bili su pred bankrotom. Ali u konacnici bitno je njemu da igra kada vec ide u jacu ligu i bolje je igrati u Bordou nego sjediti na klupi u Lilu.
Iz ugla Pjanica bolje u Bordo da je otisao nego u rekreativce iz Besikras carsi.
Iz ugla Pjanica bolje u Bordo da je otisao nego u rekreativce iz Besikras carsi.
Ja stvarno ne znam ko je bubno to..eo pisao sam danas, jedan generacijski talent poput Isaka koji igra na nivou na kojem anel vjerovatno nece nikad i uz to je napdac je otiso za te pareStevieG8 je napisao/la: ↑31 jan 2022, 23:46Toliko o pricama da traze 8 miliona i viseASD je napisao/la: ↑31 jan 2022, 19:31Do Malmea nije.Goalgetter je napisao/la: ↑31 jan 2022, 18:38Bezveze transfer. Bez da ga precjenjujem, ali je mogao i morao je bolje. Sad je li do menedzera, njega ili Malmea na kraju je svejedno, Francuski fenjeras nije dobra opcija.
Jos ako Petkovic dobije nogu nakon par kola ako ne poboljsa rezultate svakako ce mu se opet totalno promjeniti situacija.
Pustili su ga za 4 miliona i to tek nakon posudbe.![]()
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Super liga za razvitak, 2 godine Bordeaux max i onda Engleska
Cuj Francuska nije top 5 liga 

od skoro sigurnog ostanka u svedskoj i gubljenja vremena, ovaj bordo mi dodje kao bayern:-)
nije nesto cemu smo se nadali, ali vrijeme je pred njim i lahko je odavde dalje u buducnosti. bitno je da igra i nema krize za njega.
nije nesto cemu smo se nadali, ali vrijeme je pred njim i lahko je odavde dalje u buducnosti. bitno je da igra i nema krize za njega.
Samo sto ce Bordo u drugu ligu ispast kako igraju.marlostanf1eld je napisao/la: ↑01 feb 2022, 00:16Super liga za razvitak, 2 godine Bordeaux max i onda EngleskaCuj Francuska nije top 5 liga
![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno Bordo je na nivou kao sto je Niemes bio prosl e's godine..Tanko za najveceg talenta u zadnjih 5 god
-
- Kontakt:
Zato što Zvijezda,Partizan i Dinamo redovno igraju Ligu Šampiona i Ligu Evrope i to ne samo grupe nego daleko i guraju,zato će i brojni veći klubovi baciti oko na njihove lige i njihove omladinske pogone kao i igrače. Zato što su im repke redovni učesnici velikih takmičenja,možda zato.Ghuraba je napisao/la: ↑31 jan 2022, 11:12Mogao bi on onda hladno propasti. Izgubit ce motiv da igra u ligi koju je davno prevazisao, a ne smijem ni pomisliti sta bi se desilo ako se, ne do Bog, povrijedi. Na slican nacin je i Gojak propao, mada je Anel ipak nivo iznad. Meni je nevjerovatno da Srbi i Hrvati prodaju svoje tinejdzere za 5 i vise miliona eura, a da za naseg standardnog reprezentativca niko ne da toliko, iako momak nema nista s nasom raspalom ligom. Njemu do ljeta samo moze opasti vrijednost, jer igranje iskljucivo svedske lige mu je nece podici sigurno. U tom periodu nemaju evropskih utakmica, a ni u reprezentaciji isto nista nece biti u skorije vrijeme. Bojim se da mu je ovo bio zadnji voz da napravi ozbiljnu karijeru...
A kod nas će biti ovako sve dok se bude slavilo prolazak u drugo pretkolo,sve dok se na zimu u ligi ne bude igralo na terenima već na oranicama i sve dok u omladinskim pogonima bude igrao ćaćin sin,kod nas su talenti momci od 22-23 godine dok je u drugim državama to već isprofilisan igrač
BH fudbal će krenuti naprijed kad bude imao bar dva kluba u Konferencijskog ligi,kad bude imao minimalno 2 uredjena stadiona za igranje najvećih utakmica i kad bude imao najmanje 5 modernih travnjaka,to su neki minimalni koraci za napredak čime bi nas počeli shvatiti malo ozbiljnije u svijetu.
Znam da ovo nema veze sa Anelom ali je bilo X primjera sa talentima iz BIHa
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
- DzananMusa11
- Kontakt:
Od lige prvaka, priča o nekim Celzijima, Atalantama, do raspalog Bordoa koji prima 4 po tekmi
Nek nabije menadžera nogom

-
- Kontakt:
Biće da je više do foruma i šuplje priče koja se ovdje baca ,ne samo o njemu nego o mnogim našim igračima.Fudbalsko tržište je nešta drugo,pa ovdje jedan stručnjak napiše" Vlahović smiješan igrač",naravno majstore al dodje Juve i 70mil za tako smiješnog.DzananMusa11 je napisao/la: ↑01 feb 2022, 07:44Od lige prvaka, priča o nekim Celzijima, Atalantama, do raspalog Bordoa koji prima 4 po tekmi![]()
Da je njega neko želio i vidio u njemu što mnogi ovdje vide il žele da vide ,otišao bih on za milionski transfer u ozbiljnu sredinu i klub a ne posudbu uz mogućnost otkupa u raspali Bordo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.