Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2015
Vidi stvarno jeste, sad sam našao na netu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Ima li se u nekoj kladionici odigrati ko prolazi grupu ko ne prolazi i tako to ?
- alan_kardec
- Kontakt:
znam da ima u mozzartu, a trebalo bi da ima i u premieru.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Eurobasket 2015
Nek je, zaslužio je da se nadje medju 12 po meni, al et mora ko 13 tj. 14-ti upadat i jbg čovjek odbiodjoleprijedor je napisao/la:Ertel je sebi zatvorio vrata reprezentacije dok god je Kole selektor,a bice vjerovatno i na OI.

Moze li ova tema prebacit se medju aktualne?
Gazi Janeze
Gazi Janeze

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
evo je u aktuelnim.
po sluzbenom siteu eurobasketa dalibor persic je krilni centar,koji amateri
Schilb rutinski.
Sto Lampe ne igra za Poljsku?
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 05 sep 2015, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
VeselyBelmin6 je napisao/la:Schilb rutinski.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zato sto je ocajan poslednjih godinu dana.andro234 je napisao/la:Sto Lampe ne igra za Poljsku?
Paradajz je napisao/la:Zato sto je ocajan poslednjih godinu dana.andro234 je napisao/la:Sto Lampe ne igra za Poljsku?
i takav ima mjesta u sastavu poljske,nije to razlog neigranja
Ceska razbila Esoniju, Njemci kontrolirali Island da bi im se ovi na kraju priblizili ali prekasno je bilo, Šutalo falio tricu za produzetke
Nizozemci iznenadujuce vodili cijelo vrijeme protiv gruzijaca da bi ovi u zadnjoj preokrenuli a onda je Kloof odlicnom tricom donio pobjedu oranjama (ili se tako zovu samo u nogometu
)
Nizozemci iznenadujuce vodili cijelo vrijeme protiv gruzijaca da bi ovi u zadnjoj preokrenuli a onda je Kloof odlicnom tricom donio pobjedu oranjama (ili se tako zovu samo u nogometu

- alan_kardec
- Kontakt:
Poljaci su jedna velika kita od ekipe sa sve respektabilnim nba centrom i Sloterom. Svaka iole ozbiljnija reprezentacija će ih nabiti bez većih problema.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Andro, nije Kloof pogodio za pobjedu nego asistirao nekom njihovom visokom.. 
Smijesna ekipa Gruzije sa jos smijesnijim Pullenom.. Jedino Paculia i Sengelia nesto znaju.. kako su se samo poceli zabijati i gubiti lopte u zadnje dvije minute, komicno je bilo.

Smijesna ekipa Gruzije sa jos smijesnijim Pullenom.. Jedino Paculia i Sengelia nesto znaju.. kako su se samo poceli zabijati i gubiti lopte u zadnje dvije minute, komicno je bilo.
Ovi Nemci su nista posebno, cak i sa povratkom Nowitzkog i upgrade-om u vidu Schrodera. Mucili se u paint-u sa reprezentacijom koja igra bez centra.
ma mislio sam na onu trica od table napad prije za -1 malo sam se krivo izraziodscile je napisao/la:Andro, nije Kloof pogodio za pobjedu nego asistirao nekom njihovom visokom..
Kakvo smece od utakmice su igrali BiH i Poljska. Vala su pokazali sto su autsajderi u grupi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- djoleprijedor
- Kontakt:
Stvarno su me Holandjani iznenadili.Msm,nije da je Gruzija neka sila ali opet...Padoh 1.20 ladno.
Njemci su se izgleda cuvali za sutra,nije ovo njihovo pravo svjetlo,a i tesko da vam Island mozr biti motiv za nesto posebno.
BiH propustila finu priliku da iz utakmice u koju je usla kao autsajder uzme neocekivanu pobjedu.Steta.Smio bih potpusati da bi sa Triom koji nedostaje ovu utakmicu dobili sa 15 razlike,Poljaci nista posebno.Malo sam ih jace zamisljao.
Njemci su se izgleda cuvali za sutra,nije ovo njihovo pravo svjetlo,a i tesko da vam Island mozr biti motiv za nesto posebno.
BiH propustila finu priliku da iz utakmice u koju je usla kao autsajder uzme neocekivanu pobjedu.Steta.Smio bih potpusati da bi sa Triom koji nedostaje ovu utakmicu dobili sa 15 razlike,Poljaci nista posebno.Malo sam ih jace zamisljao.

Mens sana in corpore sano.
za nas se sve manje vise znalo,samo smo zapravo pokazali koliko su Poljaci losi kada ih sa ovakvim rosterom drzimo u egalu do kraja utakmice.Da smo kompletni pukli bi ih 20+ razlike bez beda.Puma je napisao/la:Kakvo smece od utakmice su igrali BiH i Poljska. Vala su pokazali sto su autsajderi u grupi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.