Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Mlade nade BiH koje su jos u premijer ligi
Zahirović , naš kapiten, 19 godina. MašAllah.
-
- Kontakt:
igra i grahovano rules je napisao/la:mislim da bi ovaj Bilbija ako nastavi ovako mogao izrasti u vrsnog napadača , jer ima sve predispozicije da to postane... , a za one koji ne znaju slučajno Billbija igra za našu mladu reprezentacijuPETRICEVAC BL je napisao/la:e ovako posto sam iz bl naveo bi Grahovca(vezni,17 god) i Bilbiju(napadac,19)...vi nastavite

- fk zeljeznicar
- Kontakt:
benjamin čolić 1991.g pozicija-zadnji vezni, desni bek mali je zvjerka na pripremama je sa prvim timom i kako stvari stoje biče najmanje na klupi a možda i prva postava
đip 1991-2.g(nisam siguran) pozicija spic mali je prebrz isto zako priključen prvom timu i bio je najbolji strijelac kadetske lige dao nekih tridesetak golova
ova dvojce se izdvajaju od ostalih a što se tiče igrača koji su već otišli nabroja ću samo neke eldar hasanovic 1990.g zadnji vezni bio kapiten juniorske rep.BiH otisao u žilinu, đenan durak 1991 pozicija špic bio kapiten kadetske repBiH otišao u frajburg, enes sipović 1990.g pozicija štoper 1.95cm otišao u rumuniju, emir hodzurda 1990.g pozicija štoper, špic, lijevi bek 1.98cm otišao u rumuniju
a ove mlade nade zrinskog i borca jel igraju za repBiH ili HR ili SRB
đip 1991-2.g(nisam siguran) pozicija spic mali je prebrz isto zako priključen prvom timu i bio je najbolji strijelac kadetske lige dao nekih tridesetak golova
ova dvojce se izdvajaju od ostalih a što se tiče igrača koji su već otišli nabroja ću samo neke eldar hasanovic 1990.g zadnji vezni bio kapiten juniorske rep.BiH otisao u žilinu, đenan durak 1991 pozicija špic bio kapiten kadetske repBiH otišao u frajburg, enes sipović 1990.g pozicija štoper 1.95cm otišao u rumuniju, emir hodzurda 1990.g pozicija štoper, špic, lijevi bek 1.98cm otišao u rumuniju
-
- Kontakt:
Grahovac i Bilbia da ....za zrinjski nzmfk zeljeznicar je napisao/la:benjamin čolić 1991.g pozicija-zadnji vezni, desni bek mali je zvjerka na pripremama je sa prvim timom i kako stvari stoje biče najmanje na klupi a možda i prva postava
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
a za koju od ove tri repke
-
- Kontakt:
BiHfk zeljeznicar je napisao/la:a za koju od ove tri repke
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
pa dobro je ja sam iskreno mislio da igraju za srbiju samo da kasnije ne odu a A repSRB ko mnogi dosad pa da izgubimo opet naše igrače
Senad Husić došao u Zvijezdu iz Kalesije.
Denis Paras
Vedad Omeragić
Njihovo vrijeme tek dolazi
Denis Paras
Vedad Omeragić
Njihovo vrijeme tek dolazi

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Iz Zrinjskog Šunjić igra za BiH,za ove ostale ne znam.
Bilo je price da ceka poziv iz Hrvatske,neznam koliko je to istina,dosad sam ga gledo za mladu dok je igro i djeluje pravo sigurno,u svakum slucaju bice nesto od njega,za mene je Mujic iz Slobode dobar igrac a i ovaj novi Velezovac Osmaangic je nekad bio kapiten JoveticuEagles je napisao/la:Iz Zrinjskog Šunjić igra za BiH,za ove ostale ne znam.
Tracy McGrady!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
u zadnje vrijeme je puno mladih igraca koji odlaze vani a da nisu ni dobili sansu u premijer ligi. evo ima i ovaj mali iz Banovica koji je sad u Hajduku i izgleda da ce ga zadrzati. pa onda ona dva iz Celika sto su trebali ici u HSV na probu da se nisu povrijedili.fk zeljeznicar je napisao/la:benjamin čolić 1991.g pozicija-zadnji vezni, desni bek mali je zvjerka na pripremama je sa prvim timom i kako stvari stoje biče najmanje na klupi a možda i prva postava
nevalja to, trebali bi nasi klubovi malo bolje skautirati po manjim klubovima i davati cesce sansu igracima iz svog podmlatka. ovako ih nauce igrati i onda im odu prije nego sto i zaigraju za prvi tim, i posto nemaju ugovore klub ne zaradi nista od toga.
Čolic Benjaminu Želji ima 19 god ja mislim 

nime_tm87 je napisao/la:Čolic Benjaminu Želji ima 19 god ja mislim
on je 91. godiste a ima brata Mirzu koji je 89. godiste takodje veliki talenat, po meni cak i bolji igrac od benjamina, igrao sam sa obojicom ali i protiv njih:D samo ne znam zbog cega mirza nije dobio nikad priliku nego ga daju famosu na posudbe neke

JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
evo nešto za mlade nade:
ovi iz saveza su odredili da se omladinska liga igra dvokružno umjesto četverokružnog tipa tj. umjesto dosadašnja 32 kola, igrat će se 16, valjda da se manje umaraju
uništavanje fudbala u BiH se nastavlja...
ovi iz saveza su odredili da se omladinska liga igra dvokružno umjesto četverokružnog tipa tj. umjesto dosadašnja 32 kola, igrat će se 16, valjda da se manje umaraju

uništavanje fudbala u BiH se nastavlja...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Azur Velagic,17 godina,zadnji vezni,kapiten Olimpika.
-
- Kontakt:
ne vjerujem da ce kapiten bit,nema teorije,,isto sto su nama govorili da ce Zahirovic s 19 bit i na kraju nista,,jest da je taj Velagic doso iz Bayerna al sumnjam cak da ce i u prvih 11 Olimpika bitherbion je napisao/la:Azur Velagic,17 godina,zadnji vezni,kapiten Olimpika.

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Protiv Zelje u drugom poluvremenu nosio kapitensku traku.
zeljo ima najjace mlade nade
Mali Milan Milinkovic iz Slavije, 18 god i prosao sve kategorije u reprezentaciji BiH. Klasicni trkac i ko se imalo razumije u tu pricu, dovoljno je reci da na "bip testu" (test brzine i izdrzljivosti) obara sve rekorde. Sto rekao jedan od trenera reprezentacije "sine ti si po ovom testu crnac"
.
Idealna pozicija za njega je desni bek ili desno krilo mada je u mladjim kategorijama Slavije bio sve osim golmana
. Sjajno odigrao onu cuvenu tekmu protiv Liverpula u Dalasu, a jedno od njegovih najboljih izdanja je bio nastup za kadetsku reprezentaciju u Slovackoj.
Prvi tim ga vodi na pripreme vec par godina i cijelu proslu sezonu je presjedio na klupi. Ove sezone ga nisu vodili na evropske tekme i pitanje je kako ce se prica sa njim zavrsiti. Sjajan potencijal kome jedino nedostaje malo bolja tehnika, ali ima pluca koja nadoknadjuju sve to.
Pedja Papaz-nekadasnji kapiten juniorske reprezentacije i mozda najveci talenat iz Slavijine omladinske skole. Imao nesrecu sa povredama prije par godina pa je umjesto njega u prvi plan izbio Kosoric koji je zavrsio u Partizanu, a realno je slabiji igrac od Papaza. Ima 22,23 godine i mozda mu nije ni mjesto na ovoj temi, ali puno ocekujem od njega u ovoj sezoni i drago m isto se vratio iz Ceske u maticni klub.
Lackanovic-Papetova generacija i starter u prvom timu. Igra na poziciji stopera i ukazanu sansu u protekloj sezoni nije iskoristio mada mu je popravni iskrsao protiv Alborga (Benovic odradjivao kaznu radi kartona pa je Erbez iskombinovao sa Stankovicem na poziciji beka a sa Lackom na stoperskom mjestu) i ta tekma, kao i revans protiv iste ekipe su bile najsjaniji trenuci za ovog perspektivnog igraca, mada se protiv Kosica vidjelo da mu nedostaju iskustvo i brzina.
Todorovic-krilo (podjednako dobro igra po obje strane). Strijelac golova protiv Partizana (prijateljska) i Slobode (finale kupa) i igrac kome se smjesi sjajna karijera.
Levani Kutalia-Gruzijac koji je, po mom subjektivnom misljenju, najbolji igrac PL, 21 god, igra podjednako dobro na svakoj poziciji u veznom redu,a moze da igra i spica. Njegovo dovodjenje je najbolji potez uprave slavije u posljednjih par godina i 100% igrac koga cemo za par godina gledati u nekom od velikih klubova najjacih evropskih liga.
Izvinjavam se ako je tema rezervisana samo za igrace ispod 18, ali "mlad" i "nada" su siroki pojmovi
.

Idealna pozicija za njega je desni bek ili desno krilo mada je u mladjim kategorijama Slavije bio sve osim golmana

Prvi tim ga vodi na pripreme vec par godina i cijelu proslu sezonu je presjedio na klupi. Ove sezone ga nisu vodili na evropske tekme i pitanje je kako ce se prica sa njim zavrsiti. Sjajan potencijal kome jedino nedostaje malo bolja tehnika, ali ima pluca koja nadoknadjuju sve to.
Pedja Papaz-nekadasnji kapiten juniorske reprezentacije i mozda najveci talenat iz Slavijine omladinske skole. Imao nesrecu sa povredama prije par godina pa je umjesto njega u prvi plan izbio Kosoric koji je zavrsio u Partizanu, a realno je slabiji igrac od Papaza. Ima 22,23 godine i mozda mu nije ni mjesto na ovoj temi, ali puno ocekujem od njega u ovoj sezoni i drago m isto se vratio iz Ceske u maticni klub.
Lackanovic-Papetova generacija i starter u prvom timu. Igra na poziciji stopera i ukazanu sansu u protekloj sezoni nije iskoristio mada mu je popravni iskrsao protiv Alborga (Benovic odradjivao kaznu radi kartona pa je Erbez iskombinovao sa Stankovicem na poziciji beka a sa Lackom na stoperskom mjestu) i ta tekma, kao i revans protiv iste ekipe su bile najsjaniji trenuci za ovog perspektivnog igraca, mada se protiv Kosica vidjelo da mu nedostaju iskustvo i brzina.
Todorovic-krilo (podjednako dobro igra po obje strane). Strijelac golova protiv Partizana (prijateljska) i Slobode (finale kupa) i igrac kome se smjesi sjajna karijera.
Levani Kutalia-Gruzijac koji je, po mom subjektivnom misljenju, najbolji igrac PL, 21 god, igra podjednako dobro na svakoj poziciji u veznom redu,a moze da igra i spica. Njegovo dovodjenje je najbolji potez uprave slavije u posljednjih par godina i 100% igrac koga cemo za par godina gledati u nekom od velikih klubova najjacih evropskih liga.
Izvinjavam se ako je tema rezervisana samo za igrace ispod 18, ali "mlad" i "nada" su siroki pojmovi

DiNno je napisao/la:zeljo ima najjace mlade nade
Koliko su te mlade nade igrali protiv naših. čuo sam da su petarde bile jeftine

Zahirović 19 godina, čudo od igrača i čitav juniorski tim Čelika je vrijedan pažnje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.