ovo se trebalo 2 puta po 15 il nikakogringonjaOnajDrugi je napisao/la:Od toliko utakmica ova fifa bas nadje ovu da stavi u 21:00 da se igra......koja provala.....ovu su trebali u 3 iza ponoci da bude.....
16.06. Nigerija - Iran
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 16.06. Nigerija - Iran
Murinjo bi sa ovim Iranom osvojio SP 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izvucite remi, poslat ce vam nasi dresove
)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jos 6 min 
Steta samo sto ih nisu stavili da igraju iza ponoci tamo
Steta samo sto ih nisu stavili da igraju iza ponoci tamo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jest,inace BIH odusevljava protiv Irana vec godinama.Kaunas je napisao/la:Protiv Irana bi i Prolic odusevio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
hahah i ja sam to pomislioVirtu4l je napisao/la:Murinjo bi sa ovim Iranom osvojio SP
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Hahaha bas tako, evo sad na ARD-u vice komentator da ce se ovi morat mnogo poboljsat ako zele drugo mjesto, jer je Bosna juce mnogo vise pokazala protiv Argentine.lisander je napisao/la:ovo se trebalo 2 puta po 15 il nikakogringonjaOnajDrugi je napisao/la:Od toliko utakmica ova fifa bas nadje ovu da stavi u 21:00 da se igra......koja provala.....ovu su trebali u 3 iza ponoci da bude.....
FUJ utakmica. Ako smo ozbiljna repka iskoristicemo ova gubljenja lopti na 30-40m od gola i natrpati i jedne i druge.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Evo komentator na ZDFu kaze da ce i Nigerijanci i Iranci morati jos puno da se poboljsaju ako zele da urade nesto protiv nas. Kaze da smo se sinoc dobro prodali protiv Argentine!!!
Ove levate moramo obavezno dobiti. Presing na njihov zadnji red i brza dva gola za mir u kuci.

Ove levate moramo obavezno dobiti. Presing na njihov zadnji red i brza dva gola za mir u kuci.
Još 2 minute će se igrati

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Nerminovic
- Kontakt:
debili ni korner na utakmici ne mogu da naprave kako treba..anti propaganda fudbala na bht
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Jest,inace BIH odusevljava protiv Irana vec godinama.Kaunas je napisao/la:Protiv Irana bi i Prolic odusevio
Kakve to veze ima sa onim što se dešava danas? Hint: Nikakve.
Idi sad provjeri kad smo odigrali zadnju utakmicu protiv Irana.
Ljepota od fudbala. Pokazuje sve čari te igre, prvi iks na prvenstvu i to baš onaj koji nama odgovara

Ne treba olahko shvatiti utakmicu protiv nigerije i irana. Samo jako od pocetka nisu oni tako naivni.
Ovo je novo vrijemeharishp je napisao/la:Jest,inace BIH odusevljava protiv Irana vec godinama.Kaunas je napisao/la:Protiv Irana bi i Prolic odusevio
15.10.2013.
Bojim se samo da se ove ekipe protiv nas ne povuku i postave autobus 
Nikad gore tekme nisam pogledao.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.